Blog Detail

  • Home
  • 3 gaveidéer til den studerende

3 gaveidéer til den studerende

Skal du finde på en god gave til en studerende, men er du ikke sikker på, hvad du skal give, har vi her samlet en liste med nogle idéer, du kan tage til dig, og som alle kan være rigtig gode gaver til unge studerende.

 

Studerende har jo ofte ikke så mange peng mellem hænderne, og derfor kan det blandt andet være en rigtig oplagt mulighed at give dem nogle oplevelser, som de ellers ikke får givet sig selv i løbet af skoletiden. De fleste studerende vil blive glade for gaver som dem, du finder herunder.

 

Går du selv i skole, så regn procent her hvis du har brug for det.

Biografbilletter

Den første idé vi kommer ind på her er biografbilletter. Der er mange studerende, der ikke får taget sig hverken tid eller råd til at komme nok i biografen, så hvis du gerne vil give vedkommende en rigtig god oplevelse, kan du jo invitere personen med i biografen.

 

Biografbilletter er heller ikke den dyreste gave i verden, så det gør det måske også nemmere for dig at få råd til en god gave, som du nemt kan give.

Cafébesøg

Du kan også vælge at invitere den studerende med på café eller at give et gavekort til en brunch eller middag. Der er mange gode muligheder for at købe disse gavekort, og det koster ofte ikke meget mere end et par hundrede kroner.

 

Det er de færreste studerende, der er flyttet hjemmefra, som har penge til at gå på café, og derfor kan du være sikker på, at vedkommende vil blive utrolig glad for at få sig en invitation til en café eller et gavekort til en café. Det er også en rigtig god gave, der samtidig er en oplevelse, den studerende sikkert ikke selv tager sig råd til.

Gavekort til tøjbutikker

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at din ven eller veninde vil blive glad for at få et gavekort til en tøjbutik. Det er heller ikke sikkert, at der er det store budget til at købe nyt tøj til garderoben, og så er det jo oplagt, hvis du kan give mulighed for at købe noget nyt.

 

Det kan være, at den studerende har en yndlingsbutik, som de gerne vil shoppe i. Så kan du jo bare lave et gavekort på det beløb, du har lyst til, som den studerende så kan bruge.