Sidste torsdag havde vi launch på ZTRENGZ Beauty Oil, som vi holdte inde på Les Manon Suites i København. Vi inviterede forskellige mennesker i branchen - bl.a pressen, venner og bloggere, på en lille varm oplevelse i sansernes ånd, og jeg syntes det blev rigtig vellykket. Midt i julestresset, kunne jeg se hvordan bare oplevelsen at træde ind, var så rart for dem. Det var simpelthen så dejlig en stemning, og vi fik det til at gå op i en højere enhed. Juicen vi drak og maden vi spiste indeholdte ZTRENGZ, Det føltes som om vi hoppede en hurtig tur til troperne, med lys og varme, brændende fakler, levende harpe spil og grønt omkring os.

Vi præsenterede et lækkert stort bord, hvor alle de 10 oilier som ZTRENGZ indeholder. Så havde folk mulighed for at kunne se det både i fastform, og som olie. Små 100 mennesker kom i løbet af nogle timer, og vi havde mulighed for at være tilstede og snakke med de forskelllige, forklare om de forskellige olier og deres gavenlige effekter. - Hvorfor det er sundt for alle at få de byggesten implementeret. Det gør kun en GODT!


Der er mange meninger, om hvad der egentlig er sund livstil. Skal vi spise kød, eller leve som veganere? Hvad er dit 'take' på det? Jeg har set en masse dokumentarer om hvordan de behandler dyrene, men det er ikke derfor jeg ikke har spist kød i nu 18 år. Jeg har bare aldrig været interesseret i kød. Det siger mig ikke så meget, tværtimod jeg har altid haft det lidt mærkeligt med det, så jeg fandt ud i en meget tidlig alder, at kød ikke var for mig. Men jeg spiser fisk - og har tidligere i flere år spist kylling og and. Men intet af det, er sundere end rødt kød alligevel - og nu er æg heller ikke helt godt for os, så jeg har været nysgerrig på at finde de ingredienser som vi kan bruge til noget. Og uanset om vi spiser kød eller som vegetar, så har vi alle godt af at indtage de forskellige olier, Vi får simpelthen ikke nok af denne gruppe vitaminer uanet hvad.

Beauty Olie opgraderer vores indre organer og holder dem sunde;) Sund indefra og ud.

Her er lidt om de olier som ZTRENGZ BEAUTY OIL er sammensat af. De er alle økologiske koldpressede olier :


Hampefrø olie

Hamp,hampefrø og hampefrøolie er fantastiske produkter. Hamp er en afgrøde der anvendes til udvinding af hampefrøolie og hampeprotein, som vi kan spise, indeholder ikke euforiserende stoffer. Derimod er den fyldt med sunde og nærende fedtsyrer og aminosyrer, som gør den til en helt unik fødevare.

Frøene fra hampe planter er en en god kilde til protein, Fedtsyresammensætningen minder nemlig eftersigende om den naturlige sammensætning af omega 3, 6 og 9-fedtsyrer i den menneskelige krop.


Sesamkerne olie

Sesamolie er udbredt i Indien, som en helbredende olie i især ayurveda, der viser at den er nyttigt i fjernelse af blokerede arterier. I de seneste forsøg i Holland af ayurvediske læger, har sesamolie været brugt i behandlingen af flere kroniske sygdomsprocesser, herunder hepatitis, diabetes og migræne. Sesamolie er rig på Omega 6 fedtsyrer og derfor gavnlige for kroppen i mange henseender. Et decideret dagligt tilskud kan have stor gavnlig effekt.


Sortkommenolie

Sortkommenolie har længe været brugt medicinsk og planten sortkommen har været anvendt i mindst 2000 år. Man har endda fundet sortkommen i den gamle farao Tut-ankh-amons grav – men om den her har haft en medicinsk rolle, vides ikke. De medicinske egenskaber ikke er videnskabeligtdokumenterede.

Det er ikke kun en egyptisk farao, der havde glæde af sortkommenolie på den langerejse hinsides. Kleopatra og den smukke egyptiske dronning Nefertite plejede deres hud, hår og negle med den kostbare olie. Den græske læge Hippokrates fra 460 til 351 f.Kr. brugte de sorte frø til fordøjelsen og stofskiftelidelser. Og for halvandet årtusind siden skrev profeten Muhammed i sin bog Hadith om den egyptiske sortkommen: “Egyptisk sortkommen kan helbrede alle sygdomme –undtagen døden”.

Virkningeraf sortkommen undersøges i undersøgelser verden over. Her ser forskere, hvordan frøenes olie kan hjælpe akne, kløe, skæl, allergi og gigt.


Sortkommenfrøene

Med alderen bliver det vigtigere og vigtigere at bevare et godt helbred, og at vores immunforsvar reagerer stærkt. Forskning viser, at sortkommenfrøet er særligt effektivt, fordi det indeholder en bred vifte af aktive stoffer, som er stærke nok til at kickstarte dit immunsystem, og de mest bekymrende for nutidens mennesker, nemlig kræft og kredsløbssygdomme.

Dette stærke frø har fået sit gode ry gennem århundreder. Det er omtalt i de ældste lægebøger, vi kender til.


Rosmarinolie

I Danmark er rosmarin mest kendt som en krydderurt, men den var traditionelt betragtetsom en hellig plante, også set som et middel til at styrke hukommelsen, og koncentrationen. Rosmarinolie stimulerer også blodcirkulationen i arterierne. .


Egyptisk sortkommenolie

Sortkommenolienudvindes fra frøene fra nigella sativa frøene, hvor der benyttes to forskelligeprocesser uafhængigt af hinanden vandampdestillation og koldpresning. Denhar en rensende effekt på huden, hvor den sørger for at ordne den fedtede ogurene hud og de betændelse tilstande, som en usund hud normalt har. Dette kanses i kraft af sortkommenoliens virkning mod akne, hvor den kan bruges til atbekæmpe den akneplagede hud, og på samme tid kan oliens effekt på den urene hudsørge for at forebygge og beskytte huden mod fremtidig udvikling af akne.


Arganolie

På det krogede argantræ i ørkenen i den sydlige del af Marokko vokser en lille, mærkelig frugt med kerner inden i. Det er fra disse kerner, at arganolien stammer. Berberne, har gennem hundreder af år udvundet olien og brugt de gyldne dråber til både hudpleje og madlavning.

Olien fra argankernerne har en fuldstændig unik sammensætning afantioxidanter, vitaminer og fedtsyrer. Faktisk er indholdet af antioxidantet E-vitamin fem gange så højt som i andre olier, og netop E-vitamin er optimal til fornyelse af celler. Olien indeholder også Polyfenol (anioxidantkendt fra skallen i vindruer), Caroten, omega-6 fedtsyre og linolsyre.

Hørfrøolie

En olie som har en rigtig god fordeling af fedtsyrer, og et højt indhold af omega-3 fedtsyrerer hørfrøolie. Som navnet indikerer, så udvindes olien fra frøene fra hørplanten (Linum usitatissimum), som er en er en spinkel, opret enårig plante, som vokser mange steder rundt omkring i verden. Planten menes at stamme fra Egypten. Hvert frø indeholder cirka 40 % olie, hvor omkring 55-65 % af fedtet i olien består af alfalinolensyre (ALA). Kroppen omdanneralfalinolensyre til eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), som er de omega-3 fedtsyrer der findes i fiskeolie. Hørfrøolie er derfor et fremragendealternativ til fiskeoliekapsler.


Kæmpenatlysolie

Kæmpenatlysolie kaldes også for natlysolie og udvindes af frøene fra planten Kæmpenatlys (Oenothera biennis).

Selvom der ikke findes videnskabelig dokumentation for, at kæmpenatlysolie kan bruges til sygdomsbehandling, har olien længe været anvendt som naturlægemiddel mod en lang række sygdomme og lidelser.


Chia olie

Chiafrø er et lille men yderst kraftfuldt frø, som har et højt indhold af olie, Frøet har en mild men intens smag, hvilket har gjort det meget populært i f.eks bagværk, salater, frugt- og nøddeblandinger og morgenmadsprodukter.
Chiafrø er blevet anvendt i over 4000 år, hvor Aztekerne var de første, som opdagede frøenes mange gode egenskaber, især ved indtagelse, hudpleje og hårpleje. Derfor begyndte Aztekerne at 'så' og dyrke chia planten, og det medførte at den blev udbredt i hele Mellem- og Sydamerika, hvor mange andre stammer og folkefærd tager chia planterne til sig

Hybenkerneolie

Hybenkerneolie har en unique sammensætning der gør den til noget helt speciel for huden.

For det første er en sprængfuld af både antioxidanter og fedtsyrer, som er særdeles gavnlige for huden (linoleic acid blandt andet). Det særligt interessante ved hybenkerneolie er, at den er naturligt rig på tretinoin. Tretinoin kender vi fra receptpligtige lægemidler mod akne og det receptpligtige anti-agemiddel Retin-A. Det er en kraftig ingrediens, der kan genopbygge huden og løse mange former for problemer.

ZTRENGZ BEAUTY OIL bidrager til kroppens behov for omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Dette grundlæggende behov dækkes sjældent af den daglige kost vi spiser. Vil du starte dit 2018 med et sundhedsboost og dig selv i fokus, så prøv vores olie. Det er ikke kun noget man ser på det ydre, men endnu mere hvordan det føles i det indre.Når man begynder at tage bedre vare på sig selv, kommer du både til at se sundere og yngre ud.

ZTRENGZ - Beauty in a Shot, siger vi om flasken, fordi vi har testen den til jer, og blandet den, så vi kan garanterer jer en opgradering, både indvendig og udvendig;) Derfor er jeg også stolt af at være den der får lov til at præsentere den til verden.

Kristine Hammer & Alexander Krewald - er de to bag ZTRENGZ, som jeg har slået mig sammen med for at lancere denne fine olie.

Alexander har siden 2004 udviklet, produceret og solgt skønhedsprodukter. Tilsammen har de forsøgt at følge drømmen om at arbejde med et produkt som kan gøre noget godt for mennesker som gerne vil have det bedste inden for økologiske produkter som fremmer skønhed og velvære.

ZTRENGZ skønhedsolie er til kvinder i alle aldre. Fokus ligger på både kvalitet og funktion, der imødekommer alle de behov, du som moderne og aktiv menneske vil støde på når du efterstræber det optimale produkt til at hjælpe din krop på vej til velvære og skønhed.

Influencer Sandra Willer og Event PR Marketings chef Bo Ilskjær

Line Baun Danielsen og hendes 'handsome' søn.

Alexander Krewald fortæller om de gavnlige effekter på olierne. Det er nu 12 år siden Alexander Krewald lancerede den første olie på markedet MK olie. Han har sin historie, og grunde til at ville skabe og dele noget, han selv har haft så gode effekter ved at bruge på egen krop; ”På et tidspunkt i mit liv havde jeg selv en masse små helbredsproblemer, som fyldte meget. Dengang var jeg en udbrændt revisor, der led af blandt andet allergi og hudproblemer. Mine børn havde også forskellige allergier. Derfor brugte jeg en masse energi på at undersøge, hvad det skyldes. Det jeg nåede frem til er, at mange mennesker får forskellige symptomer og mangelsygdomme, fordi vi ikke får alle de olier der indeholder de rigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har behov for via kosten”, siger grundlægger og CEO for Ztrengz Alexander Krewald.

Skønne Gunnvør kom et smut forbi. Den kan snart købes på hendes webshop

Med alderen bliver det vigtigere og vigtigere for at bevare et godt helbred, fordi at vores immunforsvar reagerer stærkt på alt der kommer imod os. Jeg har altid haft tankegangen at vores krop er vores motor i livet, hvis ikke vi holder den igang, så begynder alle skaderne at melde sig. Det aldrig for sent til at lave en ændring, især hvis man ved man nu har strukket den længe nok, og det ER på tide at få gjort noget ved - sig selv! Der er intet egoistisk i at ville forbedre sit udseende, vægt eller balance... .

Anna Thygesen sammen med Kristine ///// Makeup Influencer Sazan Amin

Glade piger er altid Smukke piger <3 Flere af dem tak!!

..... olien kan også spises af gravide, vi har brug for ekstra næring og de bedste byggesten, med de rigtige vitaminer og sunde mineraler til babys dannelse. (I det sortkommen findes i moderate mængder kan olien også indtages af gravide).

Børn har også rigtig godt af at indtage Olien. Jeg giver det til begge mine drenge, fordi jeg ved de ikke får nok via deres kost. Uanset hvor sundt vi spiser, så er det ikke alt grønt de vil spise. Og jeg ved flere har samme udfordring med deres børn. Når Dexter ser noget grønt, så siger han bvadr... men det sjove er, at når der både står risengrød og grønsagssuppe på bordet, så sidder alle børnene og spiser risengrød, undtagen Dexter, han spiser sin grøntsagssuppe!

Olien må ikke blive varm, så den skal blandes til de små, uden de opdager det. Den bedste måde er i en smoothie. En halv ske er bedre end ingen. Bare det de får de ekstra vitaminer med. Så vi får sunde, stærke og raske børn.

Hende her elsker jeg - det er ikk svært at se på billedet.... Hun er allerede stor forbruger af Olien. Nicci Welsh har længe studeret en del om kost, hvad der er sundt, og spist meget anderledes end de fleste jeg kender. Hun er nysgerrig på sundhed, og har været en stor inspiration for mig på mange måder, også på kosten ;)

Smukke 'Irina the Diva ', du burde ændre dit navn til 'Queen Irina' ! Ville passe så meget bedre på dig nu :)

Dejlige Carla kom - selvom hun har så mange ting med sit eget nyopstartet firma GOAL-SETTER - og fik olien med sig hjem.

De her 2 - vilde med dem!!! Noah & Elham Kavousi

ZTRENGZ kan spises, ovenpå en salat, sammen med din dressing. Der er mange som spørger hvad Olien egentig smager af, og jeg ville nok sige at den er meget nøddet og med et strejf af rosmarin.

Selfie Girlie moment. Det er et typisk moment for mine piger og jeg!

Min skønne Szhirley

Veninde & Beauty Influencer Sazan Amin - true supporter, har allerede været igang med olien siden hun modtog den, og siger hun allerede nu kan mærke det.

Sister from another mother, Sabah Afzal og jeg twinnede den med blomster kjoler. Min er fra RAVN og købt HER

Makeup og hår er by NICCI WELSH, Se flere fine looks, og hvordan man gør på hendes nye Beauty Blog HAU2

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments