Jeg har tidligere skrevet om vores sundhed&beauty olie her på bloggen, men nu gør jeg det igen;) Og det bliver altså heller ikke sidste gang. Jeg sværger til min olie, og drikker den dagligt, enten i min smoothie eller hældt over salaten.

Ztrengz Beauty Oil er specielt udviklet, produceret og blandet for at tilgodese mangler i din kost og dermed give dig de optimale byggesten for, at opnå et stærkere immunforsvar, mindsker din trang til søde sager, giver dig fornyet energi, smører dine led, og giver dig et sundhedsboost indefra og ud. Du vil efter den første måned kunne se en ændring på din hud, som bliver finere, du får længere og stærkere negle, og tykkere hår.


Jeg har personligt kunne mærke en stor ændring fra før jeg brugte den, til idag hvor jeg har brugt den i et lille halvt år.

(Bakken er fra Chris Liljenberg Halstrøm )

ZTRENGZ BEAUTY OIL er en naturlig og økologisk koldpresset olie, der med 10 forskellige olier er med til at tilføre de vigtigste fedtsyrer nemlig omega-3 og omega-6 fra (plante)olier med den højeste kvalitet og en unik blandning.

ZTRENGZ BEAUTY OIL indeholder olie fra økologiske hørfrø, argan, kæmpenatlys, chiafrø, hybenkerne, hampefrø, sesam, egyptisk sortkommen, kaktus og rosmarin.


Argan Olie der fra naturens side er fyldt med karotiner som i kroppen omdannes til A-vitamin, og virker som en stærk antioxidant, og argan olien er tillige rig på omega-6.

Chiafrø olie er moder jords naturlige anti-age produkt. Den virker hydrerende og bidrager til en fugtet hud. Chiafrø bugner af antioxidanter, der styrker dit immunforsvar og er med til at beskytter kroppens celler mod frie radikaler og dermed mod ældning

Kæmpenatlys olie forynger huden og gør den mere fast og lækker. Den lysner mørke rander under øjnene, blødgør og fugter ekstremt tør hud og hjælper med at udjævne hudfarven. Olien bekæmper aldrende, tør og træt hud og er især velegnet til følsom hud. Den er kendt som et naturligt alternativ til behandling af akne problemer samt mange hudlidelser, som rosacea, eksem, dermatitis og psoriasis. Olien har et meget koncentreret indhold af fedtsyren GLA (gamma-lenoleic syre) som hjælper med at stimulere hud- og hårvækst, og med at opretholde reproduktion af nye celler.

Hybenkerneolie er fantastisk værdifuld, når det handler om opheling af hud ved pigmentpletter ved solskader og ved både tør og fedtet hud pga. hormonubalancer. Hybenkerneolie er ellers ikke meget brugt, da det er en utroligt dyr olie som ellers kun bruges i små mængder i specialbehandlinger, ved visse rynkebehandlinger og pigment/hormonpletter - man kan også bruge den udvortes, hvis man har haft acne eller har ar fra operation eller behandling.

Sortkommenolie er en hel unik olie, da den også er kendt som baggrunden for Cleopatras legendariske skønhed. Sortkommenolien i sig selv indeholder over 150 forskellige næringsstoffer som direkte kan hjælpe til med at hæmme allergisk besvær i hud, hårbund, mave-tarm og luftveje og på den måde understøtte hormonbalancen ved hud- eller kropsbehandling.

Hørfrøolie er en god kilde til alfa-linolensyre (ALA). ALA er en essentiel fedt­syre og et af de essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde livet. ALA skal tilfø­res fra kosten - menneskekroppen er ikke selv i stand til at danne stoffet. Ca. 20% af den ALA, vi indtager, omdannes i kroppen til to andre fedtsyrer: EPA og DHA - som kan bl.a. beskytte mod død­bringende hjerteanfald, mindske betændelse og smerter ved ledegigt og beskytte mod blodpropper. Desuden har DHA i sig selv en indvirkning på hjernefunktion, humør og adfærd. DHA er en af byg­gestenene til udvikling af hjernen.

Sesamolie indeholder en enorm mængdefed olie, der består af glycerolestere og syrer af organisk oprindelse, flerumættede og mættede fedtsyrer samt triglycerider. Olien indeholder også en kraftig antioxidant sesamin, som er i stand til at reducere niveauet af kolesterol i humant blod, samt forhindre fremkomsten og udviklingen af mange lidelser, for øvrigt kræft inklusive.

Kaktusolie har en opstrammende effekt på huden som har skabt stor opmærksomhed omkring olien. Den giver en utrolig fugt og næring til huden, og gøre huden blød. Olien vil gå ind og effektivt virke mod rynker og andre tegn der kan opstå når man kommer op i årene. Kaktusolie strammer porerne op, hvilket hjælper med at nedsætte risikoen for urenheder. Din hud vil blive blød, elastisk og få en ungdommelig glød.

Rosmarin har en stor virkning på immunforsvar, åndedræt- og nervesystemet. Olien er næsten også legendarisk for sin evne til at forbedre ens hukommelse og indlæring. Rosmarinolie kan også bruges til hjælp med fordøjelsen.

ZTRENGZ GIVE AWAY

Jeg har besluttet mig for at lave en giveway, så 5 kvinder kan få lov at vinde en flaske hver, og prøve olien på egen krop. Jeg kan kun håbe på at i får en god oplevelse med det og vil sprede buskabet - men det er jeg nu sikker på ;)
På det amerikanske beauty marked, bliver der lige nu talt meget om at der om 10 år frem, vil være langt færre skønhedsprodukter at bruge på huden, men at beauty bliver noget vi indtager - ligesom denne olie. Og så tænker man hvordan lige det skal ske.
Det er simpelthen fordi at hvis du tager de rigtige olier, så fugter du huden indefra, du får kroppen fyldt op med vitaminer, mineraler og de rigtige fedtsyrer - og så er det kun en stor bonus at hver olie, har en super gavnlig effekt på os. Og husk, eftersom alle olier er plantebaseret og økologiske, så kommer du ikke tættere på et rent produkt.

For at deltage skal du gå ind og følge @ztrengz på instagram, og kommentere i feltet nedenfor, så jeg ved du har deltaget i konkurrencen;)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments