Som de fleste har bemærket, så er Sean ret vild med fodbold. Altså han er ikke bare vild med det, han ELSKER det mere end noget andet.. Det er nærmest lige meget hvad du foreslår ham, så vil han aller helst spille fodbold, sparke mål, jonglere, se fodbold, fodboldvideoer på youtube, FIFA 13/14/15/16/17 - han har spillet alle versioner.. Intet andet fungerer særlige længe for ham når det kommer til leg, og han finder altid meget hurtigt tilbage til sit bold universet igen:)

Da Sean lige var blevet 4, elskede han at spille så meget, at jeg husker at jeg ringede rundt til flere boldklubber for at tigge om at de skulle give ham lov til at melde sig på deres hold, trods aldersgrænsen var 5 år. Og efter nogle opkald, fik han så lov til at starte hos Kjøbenhavn Bjoldklub, også kendt som FCKøbenhavn:) Bagefter spillede han i Skjold, så Lyngby, og den seneste tid inden vi flyttede spillede han halvandet år i BTA - Barcelona Training Academy i Ballerup.

Jeg siger det som det er, jeg er måske det menneske i Danmark (nu Spanien), som har kendt aller mindst til fodbold. Det har ALDRIG interesseret mig - og det er kommet til at bide mig i røven nu. Jeg har stået i solskinsvejr, men aller mest i gråvejr, regnvejr, sne og slud, blæst og så den rigtige tarvelige; 'mine tæer fryser til is og falder af, pga af en fuckin bold -vejr!!!!'. .... det virkelig mange kolde måneder udendørs i Danmark, når man aller helst vil mærke varme og solskin. Mine weekender de sidste mange år, har bestået af at se ham spille kampe og turneringer. Heldigvis har Frederik taget hver anden weekend, for ellers ved jeg ikke hvad jeg havde gjort af mig selv😂😂 For Sean, skal hverdagene helst gå rigtig hurtigt, så han kan spille kampe lørdag og søndag. Melder jeg ham ikke til, fordi vi skal noget i familien han ikke kan komme udenom, så går han helt ned med flaget. Det påvirker ham virkelig.

Han har så stor passion for den bold, og jeg beundrer virkelig hans engagement. Hans ihærdighed gør mig så glad og fylder med håb!!!! JEG bliver så glad, fordi det gør HAM så glad. Hvilken mor kender ikke den følelse? :)

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået så stor en optur over et projekt, som han har over sit spil. Det giver stof til eftertanke, meget endda..- og det har vokset i mig, og mine egne tanker, samtidig med jeg hver dag ser Sean udvikle sig, bliver bedre og bedre, træner bold og hygger sig med det. Han går meget op i at forbedre sig. Hele tiden. Der er klart hans styrke. Det frustrerer ham, når der er noget han ikke kan og vil kunne, og han agere ud med sine frustrationer, Ved at blive rigtig irriteret. Og så er der alderen lige nu hvor han sætter ord på🙈🙉F**#%+%#+# Shiiiiiit😂

Men heldigvis bruger han det konstruktivt - til, at skubbe sig selv, blive ved, og ikke give op. Min lille dreng er en kæmper fighter. Og gør mig så fuckin' stolt!

De eneste plakater han har haft hængende på sit værelse er fodboldplakater. Og én bucketliste han selv har skrevet, som han vil udleve en dag i hans liv :)

Sidste Maj var vi på kærestetur til Marbella, og kiggede på bolig, fordi vi i lang tid - faktisk fra da vi mødtes - har snakket om at rykke tæltpælene op og flytte sydpå. Seans reaktion og aller største ønske, var at hvis vi skulle flytte til Spanien, at det blev Barcelona og ikke Marbella.

Han er Barcelona fan, så selvfølgelig syntes han det. Han er 9 år gammel nu og hans indflydelse og mening har betydning. Hvis jeg skulle gøre alvor i at flytte fra Danmark, så skal udgangspunktet jo være og vi alle skal have optur over at flytte til det sted vi ender med at vælge.

I oktober rejste Frederik, min kæreste, Dexter og jeg, til Barcelona, fordi vi havde meldt Sean med til fodboldcamp i en uge. De trænede dagligt på Camp Nou, og fik lov til at spille kamp mod andre hold på træningsbanerne. Han havde den fedeste tur nogensinde. Han boede på hotel med kammeraterne, og vi forældre kunne komme se deres træning og kampe, og spise et par måltider i løbet af ugen sammen med dem. Der var noget på den tur, der gav Sean ild i øjnene. Nu havde han spillet Camp Nou og det ville han igen.

På turen spurgte jeg nysgerrigt Anna og Danny om hvad de mente var muligt med Seans fodbold, i forhold til klubskifte, hvis det var vi valgte at flytte Barcelona. Og de sagde at muligheden var stor for at han kunne få en plads på Barcelonas fodbold skole FCBescola. De så altså potentiale i ham og ville gerne høre om muligheden for at sende ham til optagelsesprøve i så fald, at vi gjorde alvor ud af vores planer om at flytte.

Nu har jeg i alle de her år gået med drømme om at flytte til udlandet og hvis jeg har ventet med en golden opportunity, så var det da nu! Nu, hvor min søn oveni købet kunne få mulighed for at udleve sin eneste store drøm. Jeg begyndte at visualisere, at det var dét vi skulle. Jeg prøvede at tænke over, hvordan det skulle flaske sig og hvornår, og om det overhovedet kunne lade sig gøre at flytte til Barcelona. Men det skulle det bare! Lige der, besluttede jeg mig for, at vi skulle flytte når det nye skoleår startede op. Det er et lille år siden i dag.

Nu er vi her, og Sean er officielt blevet optaget på Fcbescola. Barcelonas fodbold skole på Camp Nou.

WU-fuckin-huuuuw❣️

Han har sin første træning på torsdag, og det bliver nok verdens største givende oplevelse at se ham stråle på den bane. Nu er han om lidt igang igen, og lige der hvor han skal være. Hvis han seriøst vil noget med fodbolden, så har han muligheden her. Og igen, ønsker han det ikke om 2 måneder eller 2 år, så siger vi bare stop. Han skal aldrig føle sig presset, eller føle at nu er han nødt til at fuldføre det. Jeg siger det til ham hver uge, at han ikke skal tro, at han skal spille fodbold og udvikle det talent han har, hvis ikke han føler det i hjertet. Det er meget vigtigt for mig at han husker på det, og ved at han kan komme hjem til Danmark igen hvis han vil det. Men lige nu føler han det mere end noget andet, og drømmer om at blive en stor fodboldspiller😊

Hans far, stedfar, og jeg gør alt for at støtte ham i de valg han tager, og de drømme han gerne vil udleve og manifistere <3

So far so good, vi tager en dag af gangen, og tager alle de nye fede oplevelser med os i rygsækken, som jeg ved allerede er og på sigt, bliver en stor gave for os alle....

Følg Sean på Instagram Her

Everyone who has been following me the past months and years, knows that I carry the title SoccerMum to the fullest. I spend every weekend on the football field - if it's raining, snowing, or just cold as f***, I watch my oldest play his match for hours. That's what we do as mothers:)

If We for some reason, don't have the possibility to attend a match, his whole world and energy changes! Sean doesn't see football as his hobby, he sees it as his job, as his calling... What he really wants to do in life, and I have to admit that I have rarely seen anyone his age being so determined and focused, on top of having such a big passion for football as he does. I try to remind him sometimes, that it has to be fun, that's what football is all about, and then he always replies: mum, I have the most fun ever when I'm on that field, playing football is what I love the most. So don't worry.

But its because he's such a little fighter, and keeps going no matter how frustrated he gets, he doesn't give up.. he wants to be able to do whatever he puts infront of him, and that's just not realistic in my head, but in his, he just keeps going until he got it! Something all of us could learn and reflect on:)

He is a funny little character. Cause he's so into what he does. His biggest dream is to play for his favorite team Barcelona. So moving here was the best thing I could do in his world...

Back in Denmark, before we moved here, he played for BTA- Barcelona Training Academy in Ballerup. Back in October 16, he went with his team, on a weekly camp, playing on camp nou's training facility's. Playing matches against the Spanish team, and he got himself some confidence. It knew what he wanted from being here that week. When we came home, he made his Bucketlist, and it's been hanging by the side of his bed. He has a dream, and he wants to fulfill his visions. As a mum, the best thing I can do, is to support his dreams, as much as possible.

When I made the decision of moving here, I decided to investigate the possibilities, of where he could play his football, and he got offered to play in FCBEscola, whenever we moved here.

Sooo, this is really a BIG thing for Sean. He started his first training today, met his new football team on camp nou, and now it's up to him and his talent, of how far he will get. I think I've done my part the best I could, to make it possible to live here, and for him to now be guided by the best coaches and team in Barcelona.

I am as a mum so so happy for him, and his new adventure in life. I have never seen him so exited ever... If he wakes up next month, and dont feel like playing anymore, i would never push him. This is HIS dream, and his drive, and i just want him to be happy, and have the best experiences in life <3 His Father, stepfather and I will support him as much as we can!


BTA - Barcelona Training Academy skriver:

Sean skal til FC Barcelona!

Vi er super stolte over at kunne annoncere at Sean Fetterlein fra team Iniesta, er blevet optaget på F.C. Barcelonas officielle fodboldskole - FCBescola, i netop Barcelona. Sean nåede at repræsentere akademiet i halvandet år, hvor han fra start imponerede os med sine boldfærdigheder, hvilket gjorde vi straks så et stort potentiale i ham.

En utrolig teknik, et godt overblik og en fantastisk fodboldforståelse, er blot et par af de kompetencer som Seans fodboldspil indebærer, hvilket især er imponerende taget hans alder i betragtning. Dertil kæmper han altid hårdt på banen og er samtidig en vaskeægte passioneret holdkammerat.

Han vil selvfølgelig stadig være en del af BTA-familien og vi glæder os til at skulle besøge ham til oktober, når hele akademiet skal på træningstur i Barcelona.

Vi ønsker Sean al held og lykke i fremtiden!

Dette er samtidig et godt eksempel på, hvordan akademiet kan forme og udvikle spillere, så de med tiden kan udløse deres fulde potentiale. Hvis dette skulle vække intersse, så klik her


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments