Der er mange slags juicer man kan lave, jeg syntes jo personligt de grønne slags er de bedste, altså dem med spinat, grønkål etc.. Så ved jeg også at jeg får det med, og ikke kun frugter, hvor der kan være for meget frugtsukker i. Men jeg blander det forskelligt gang til gang. Jeg har den lille ZTRENGZ flaske på 100ml i tasken, så når jeg ikke får lavet en juice hjemme, så køber jeg en ude, og hælder lidt i. Det er så godt et powerboost!!! Har du ikke læst om hvad olien kan gøre godt for, så læs med her.

Til alle jer som kører sund Januar ligesom jeg selv gør, så ved jeg at nogle kan have en tendes til at spise en smule for lidt og for sjældent. Det er ikke en god sti at gå ned ad uanset hvad! Og når man så finder en olie som er helt fantastisk - som ZTRENGZ - så kan man let tro at man kan leve af den, hvilket man næsten også kan. Men men men....Problemet opstår når der ikke er enzymer tilstede i maven til at nedbryde disse fedtsyrer. Disse enzymer opstår når man tygger sin mad.

Man tygger ikke når man drikker olier men kun når man spiser ”normal” mad (udfører tyggebevægelser i munden) og derfor kan der let opstå en situation når man drikker for meget olie og spiser (tygger) for lidt mad at maven ikke kan omsætte olien i maven til næringsstoffer hvilket ofte kan resultere i ondt i maven og ubehag. Derfor skal man som minimum udføre tyggebevægelser hvis man har en tendens til at drikke olien uden at samtidigt også spise normal mad. Jeg vil naturligvis råde alle til, ikke at sulte sig selv, og få indtaget de rigtige råvarer og sunde retter! olier ifb med at man spiser.

Ps. Tyggebevægelsen igangsætter faktisk produktionen af enzymer som medvirker til at omsætte maden – dette også endnu en årsag til at man tygger maden ordentligt når man spiser (hvis den skal omsættes ordentligt)


Hvis du savner inspiration til hjemmelavede juicer så har denne her hjemmeside HighOnLife mange forskellige slags opskrifter til gode juicer, hent din inspiration og få juicet igennem... Ellers er der jo mange andre muligheder når man søger på google!

Hvis ikke jeg får blendet en juice, eller drukket en ude, så hælder jeg olien udover min salat. Den smager af nødder med et strejf af rosmarin, så det komplimenterer salaten;) Jeg bruger 1-2 spiseskeer i dagligt, og det er så godt for bl.a immunforsvaret.


Til alle jer som spørger om man må indtage olien når man er gravid:

Under amning vil jeg altid stærkt anbefale at spise fedtsyrer idet de er vigtige både for barnet og dig selv så her er svaret absolut ja.

Under din graviditet er fedtsyrer mindst lige så vigtige, både for dig og barnet men vi er nødsaget til i denne forbindelse at nævne at Ztrengz Beauty oil indeholde egyptisk sortkommen olie som man skal være varsom med at indtage i større mængder i forbindelse med graviditet. Den mængde er du ikke i nærheden af at indtage med ZTRENGZ olie, selvom du tømte flasken på én gang:)

Men eftersom Ztrengz Beauty Oil bevist af dette hensyn indeholder moderate mængder af netop denne olie vil vi ikke fraråde dig at brugen af olien, men et sådant spørgsmål skal i sidste ende altid afgøres af dig selv, eller egen læge. Det er ham som kan give dig et endeligt svar på alle forhold som vedrører graviditet, selvom han nok vil rådgive dig ud fra en meget tilbageholdende vinkel i forhold til speciel kost og kosttilskud.

Her er en lille video hvordan det meget simpelt kan blendes som din morgenmads boost. Mange siger de ikke kan overskue det. Det er hvad man gør det til, og det bliver hurtigt en rutine hvis først man kommer igang. Og så er det så dejligt sundt - og en virkelig god måde at børnene også får deres daglige vitamin indtag på... Men det er nok også derfor mine drenge aldrig er syge;)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments