YEAAAH.... Så kører bussen..... igen igen.. Jeg har simplethen takket ja til at optræde til 'Vi Elsker 90'erne ' - og jeg GLÆÆÆÆDER mig allerede til at stå på scenen igen, synge og holde en fest med de gode gamle sange. For nogle år tilbage, var SOAP med på de forskellige 90'er shows, og hver eneste performance tænker jeg tilbage på med gode minder og et stort smil. Der vil altid leve en entertainer i mig, jeg elsker at stå på scenen og synge, og der er ingen tvivl om at jeg savner det. Så når muligheden opstår, og jeg får lov til at lege popstjerne i 15 min på scenen, så siger jeg JA tak... Jeg tænker også at det er så vildt, at vi stadig får muligheden, og at folk har lyst til at høre de gamle numre. Men det er en kæmpe succes for Vi Elsker 90'erne arrangørerne, og de vokser sig større og større for hvert år, fordi publikum elsker at høre de gamle numre vi alle lyttede til som teenager;)

Men det skal lige siges, at det bliver en smule anderledes end det tidligere har været, fordi der er nogle personlige årsager som gør at min søster Heidi, ikke har mulighed for at optræde sammen med mig.
Jeg ville ønske jeg kunne fortælle en hel masse, men det kan jeg ikke. Det er som det er, og det er selvfølgelig super ærgeligt, men jeg ved at jeg 100% nok skal få fyret op for en fed optræden. Og nu når det alligevel bliver en smule anderledes, så har jeg har tænkt lidt ud af boksen, og teamet op med 2 af pigerne fra Juice - Anne & Eve - som glæder sig mindst ligeså meget som jeg gør - og vi 3 sammen, laver en lille collab, hvor i får lidt gamle numre fra både Juice & SOAP.

Det bliver så sjovt, og fordi vi er i så god tid, har vi allerede planer om at gøre lidt mere ud af vores sceneoptræden, end et backingtrack fra 90'erne - så vi lover jer at i som kommer, får en fed oplevelse og vi sammen fester en tur ned af memory lane...

Hvis du vil se næste års line-up med 90'er artister og skulle få lyst til at joine, så kan du tjekke siden ud og købe din billet her

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments