For lidt mindre end 2 måneder siden startede jeg med at træne hos personlige træner Marie Louise Cramer. Jeg var rigtig spændt på at starte op med en hel anden slags træning, end jeg har haft trænet med Camilla Malmberg. Jeg kan godt li' at varierer min træning, og lave forskellige slags træning, så jeg ikke går 'død' når det begynder at kede mig. For der kender jeg mig selv godt nok til, at så kommer jeg ikke ud af døren. Jeg får nemlig lavet flere forskellige undskyldninger i mit hoved til hvorfor jeg heller ikke når træningen Idag, fordi jeg har alt muligt andet som skal ordnes... i kender det nok!

Nå men jeg er heeeeelt vildt glad for at gå hos Marie Louise. Hun er godt nok sej, - det bliver ALDRIG kedeligt -og så presser hun mig, på de helt rigtige tidspunkter, og giver plads og forståelse på andre tidspunkter når der har været behov for det. Jeg syntes ikke der er noget værre end når man får dårlig samvittighed, og det giver hun mig aldrig, tværtimod, hun booster min styrke, giver mig lyst til at præstere endnu mere og støtter mig som person, og det får mig kun til at yde endnu mere!

Jeg kan mærke jeg er blevet stærkere, og at jeg har tabt mig - og blevet mere spændstig flere steder - ligesom jeg ønskede mig!

Se videoen nedenfor, fra vores træning Idag.

Jeg har på små 2 måneder opnået: start (01.05) til i dag (28.06)

Vægt: 65,2 til 62,6 (-2,6 kg).
Muskelmasse (SMM): fra 26,2 kg til 27,2 kg (+1 kg) - min væskemængde i kroppen (TBW) var 34,7 ved start, og 35,7 kg i dag (+1 kg).
Væsken binder sig i muskulaturen, så en del af denne væske kan også påvirke min muskelmasse og gøre, at min muskelmasse synes større, end den egentlig er.

Pointen er mest af alt, at min muskelmasse IKKE er faldet, til trods for vægttab, hvilket er det primære mål. Muskelmassen er fastholdet, måske steget en smule, pga styrketræningen og min kost!

Fedtmassen er reduceret fra 17,7 kg til 13,8 (-3,9 kg). Jeg har altså reduceret min fedtmasse med næsten 4 kg på under 2 måneder, det er helt VILDT sejt! Tak tak tak sødeste MarieLouise❤️

På billede ovenfor, viser den mine tal da jeg mødte op i CramersStudie første dag.

Billede nedenfor er fra imorges 💪🏽

Jeg træner ca 2 gange om ugen med Marie Louise, og prøver at supplere op med 1-2 løb også. Det lykkedes ikke altid. Men så prøver jeg være lidt mere aktiv med drengene den uge hvor det glipper. Min kost er jeg naturligvis også opmærksom på, men jeg spiser generelt sundt, og ønsker ikke at blive fanatisk på nogen måde, for det passer ikke til min person. Hvis jeg har lyst til kage så spiser jeg en kage, ikke hver dag eller flere af dem, men jeg spiser altid som jeg vil, fordi jeg er et madøre!

Jeg lover at lave en update igen slut på sommeren. Ville være så fedt hvis tallene rykkede sig ydligere - selvom jeg allerede er mega glad og tilfreds for resultaterne so far - men de tal giver mig kun motivation til at give den lidt mere gas den sidste tid jeg stadig bor i DK!

Mit ønske er nok at lande på de 60 kg og kunne lave chin-ups selv😍😊 uden ML's hjælp🙏

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments