Igår mødte jeg ind på The Lab på nørrebro meget tidlig morgen, fordi vi - Camilla og jeg - i denne uge filmer en masse workout videoer til trænings APP'en Nabufit. Vi har glædet os så meget til at dele nyheden med jer, for vi er selv super spændte for at være en del af deres team.

Med 303.000 downloads i 197 lande - og mange flere på vej - er Nabufit en banebrydende, ny global online-app til træning og wellness, der forbedrer dine træningspas, og hvor du kan træne lige hvor det passer dig. Sportsstjerner som Neymar Jr., Peter Schmeichel, Michael Maze har lavet træningsvideoer, og de bliver lanceret i løbende på app'en. Formålet er at inspirere og motivere dig til at opnå et sundere og mere aktivt liv. Uanset om du ønsker at tabe dig, opbygge muskler eller komme i bedre form og få et bedre helbred. Det er virkelig en tjekket app, og udover at være nem at bruge, ser det lækkert ud. Du kan vælge lette, enkelte trænings øvelser, en full body workout, og de kan vælges til begynder, øvet eller ekspert. Først bliver øvelsen vist og beskrevet i 10 sek, og så skal øvelsen udføres i 20 sek. Og så tager den dig igennem en workout. Super nemt, og motiverende - man står aldrig et sted og ikke lige ved hvad man skal udføre, for det bliver du guidet igennem.

Vi lancerer de første videoer i Januar, så i kan træne sammen med os, og starte et nyt - og sundt år - sammen med os. Til alle jer mama's, som har travlt med dagligdagen pligter, arbejde, børn og alt det der følger med, er det virkelig en nem måde at få trænet når det passer bedst ind i dit skema - enten når baby sover, eller hvis man er på farten;)

Vi har hvile dag idag - og det er jeg lykkelig over, for kroppen er øm og musklerne brugte efter så mange timers filmning. Vi skal på den igen på onsdag, så jeg ligger vandret hele dagen, med computeren på skødet og får fulgt op på diverse mails og arbejde;) Jeg fik filmet og taget lidt billeder, som i kan se lidt af nedenfor;)

Dygtige Pil & Leyla fra Nicci Welsh makeup academy, fik lavet lidt sminke og hår;) Jaaaa, vi må vel godt stadig se lidt pæn ud, selvom man træner;)

Lækker lækker sund frokost. Avocado & Æg + Rødbede og rygeost. Mums..

Vi tjekker lige videoerne igennem, for at dobbelttjekke at øvelserne bliver udført korrekt og synkront...

Prøv lige tjek en fin yogamåtte strap med mit navn trykt i læderet;) En fin gave fra et firma som hedder Stolbjerg Copenhagen, som laver de fineste ting, både tasker, tøj og nøgleringe med personlig navnee tryk..

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments