I torsdags da vi var hjemme forbi i Danmark, var vi en hurtig tur inde forbi Go' Aften Danmark, og gæstede programmet. Det handlede om Sean's fodbold drøm, og eventyr som han oplever i livet lige nu. Pludselig siddende der i studiet, går det op for mig, at min søn pt langsomt bliver hevet igennem den medie mølle jeg selv altid har befundet mig i. Det er en tidlig alder han oplever den, men han har vel været i den fra han blev født, pga både hans far og jeg. Ikke fordi han er søn af nogle 'superstjerner';), men han har kendte ansigter som forældre, hvor der har været historier i de kulørte blade, Og han har nok oplevet en gang eller flere, mennesker som har haft en 'mening eller holdning til os som mennesker.
Nu står han så der, og pludselig er der fokus på HAM, og hans egenskaber og bedrifter, og ikke som søn til os. Han laver sine egen historie lige nu, og selvfølgelig tænker jeg over at beskytte og passe på ham så godt som muligt, Jeg vil gerne guide ham så meget som muligt, og holde en god balance med hvilke ting han er klar og har overskud til. Jeg sætter mig også ned og snakker med ham om hvordan han skal slappe af, og være så meget sig selv som muligt, når han enten snakker med en journalist eller er på tv. Det er vigtigt at være 100% sig selv, og ikke en rolle man gerne vil være udadtil, En ting jeg har fokus på, at han gerne må vise sin ydmyge side, og grunden til jeg nævner det, er selvfølgelig fordi han rummer det som menneske, men fordi når man har stor selvtillid som min dreng har, så kan det meget nemt blive opfattet som om han spiller lidt smart. Sean tror på sig selv, han ved godt han bliver til noget, og hans drøm er fodbold - det har det altid været- og det satser han fuldt ud på. Men som vi så senest som idag har talt om, så er det også helt okay hvis man pludselig siger at det ikke er fodbolden han vil længere, men noget helt tredje. Han er en fighter, og han skal bare følge sine drømme, så skal han nok opnå dem, om det er fodbolden, læge eller entertainer, så længe man tror på det, så skal det nok lykkedes.

Mine forældre gav også altid mig følelsen af at uanset hvad jeg gerne ville, så kunne jeg sagtens opnå det. Jeg har ikke den faglige store uddannelse eller karriere bag mig, men de ting jeg har haft drømt om, er sket for mig. Og de ting jeg stadig drømmer om, dem får jeg stadig til at ske - for det meste;)

Det er vigtigt vi tror på vores børn, men endnu mere fylder dem op med selvtillid og hjælper dem med at bygge et godt selvværd op i de tidlige år. Vi gør os selv en bjørnetjeneste, hvis ikke vi giver dem de rigtige værdier, og det rigtige værktøj, så de selv lærer at tage de rigtige beslutninger, istedet for vi tager det for dem. Jeg guider hele tiden så godt jeg kan, uden at tage beslutningen hen over hovedet på Sean. Jeg prøver fortælle ham for og imod for hver situation, så han selv kan afgøre og mærke efter hvad det rigtige er at gøre.
Anyways, Seans weekend hjemme i Danmark, var hans første rigtige møde med medierne - først i tv, og så derefter lavede han også en video med en af Danmarks store youtubere, som er fuldt af mere end 275k følgere på Instagram alene.
Jeg har linket deres seje video her i indlægget...

Jeg passer på ham så godt jeg kan, men jeg syntes allerede han klarer det så fint, og opfører sig samtidig meget naturlig og afslappet foran en skærm. Min lille store skat, jeg er selvfølgelig meget stolt af ham, det var jeg også før, har hele tiden været, men nu deler jeg jo ham med resten af Dk også, så jeg må godt sige det endnu mere højt;)

Youtube video med Brian Mengel Og Sean, hvor de laver skills og hygger med bolden.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments