SPONSORERET

Jeg har været på en del roadtrips i mit liv…. Både fordi jeg elsker at rejse, men også fordi mit liv altid har budt mig de fede køre-oplevelser i livet…

En ting er at jeg ikke kan leve uden min bil, men sandheden er at jeg ELSKER at køre bil, haha.. Jeg ved det godt, det ikke er alle kvinder som har det på den måde, men jeg har altid været MEGET tilpas bag et rat.

Lige nu har du mulighed for at vinde et rejsegavekort med FDM travel - læs hvordan længere nede i indlægget.

Nu foregår mine roadtrips for det meste med mine to dejlige drenge, men i gamle dage tournerede vi med Savage Garden i Europa over flere måneder, selvom jeg ikke sad bag rattet, men sad bag i tour-bussen, så er ‘roadtrips’ bare en rigtig fed måde at rejse på. Vi var dengang også på tour med Backstreet Boys igennem det meste af USA - 6 store tourbusser i 3 måneder, hvor hyggen hver aften ved at køre fra A til B stadig er et stærkt minde for mig. Hver aften kravlede vi op i seng - rullede os ind i vores ‘buncker’ - faldte i søvn og vågnede op i en by, et eller andet nyt sted på kortet. Det var en uforglemmelig rejse...

Da jeg var barn, rejste vi hver sommer på roadtrip, med bil og campingvogn. Mine forældre havde ikke mange penge, og det var en god måde at tage 4 børn på eventyr over sommeren. Vi kørte ikke kun Danmark rundt, men også Sverige og Norge. Det har jeg stadig tilgode at opleve med drengene - altså med campingvognen - men mon ikke vi kommer til at opleve det på et eller andet tidspunkt i fremtiden ;)

Det er gode roadtrip minder jeg har med i rygsækken. Og de minder vil altid leve i mig. Nu med mine egne børn, vil jeg gerne give dem gode rejse oplevelser - og det gør vi ofte med et fly til udlandet men der er weekender, forlænget weekender og helligdage, hvor vi tager en roadtrip til en eller anden by i Danmark. Vi har været nogle gange i Århus, og for et par weekender siden, blev det en tur til Fyn.

Mine 2 drenge, de elsker også biler. Sean er godt nok en fodbold freak, og går nok op i biler som en meget ‘normal’ drenge agtig måde, som man nu gør i den alder. Seans aller første ord han nogensinde sagde var ‘bil’ ;) Sean elskede som lille barn at køre bil, han slappede af og hyggede sig ved at kigge ud og opdage verdenen. Dexter derimod fuldstændig modsat! Han har ALTID hadet at køre. Så der har været nogle stressende perioder hvor jeg ikke har haft lyst til at køre alt for lange ture med ham, i frygt af at han ville blive ulykkelig. Sådan var det i alt for lang tid - faktisk det første halvandet næsten 2 år af hans liv…Men jeg var meget opsat på at det skulle ændres, for jeg nyder det, samme gør Sean, så det vigtigt at han også ville lære at nyde det sammen med os. Og hør nu her; NU elsker han biler. Han har forstået hvad det er, og han syntes de seje. I øjeblikket næsten hver eneste eftermiddag, sætter vi os ud i bilen og leger han kører en tur. Og han elsker det. Nu kan vi tage en weekend-tur til Fyn, og resten af Danmark, jubiiii….

3 skridt mod at vinde en ferie med FDM Travel til 30.000 kr.

1. Ta’ et billede fra din ferie
2. Upload det på Instagram med en kort beskrivelse af hvorfor du vil huske netop dette øjeblik
3. Hashtag : #fdmmeddigpåvejen

For at deltage i konkurrencen skal du uploade et billede af det bedste øjeblik fra din bilferie. FDM udvælger det bedste billede og konkurrencen slutter den 23. oktober 2017. Ved 1000 deltagere har du 1/1000 chance for a vinde. Præmien er et rejsegavekort til FDM Travel til en værdi af kr. 30.000. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Der udvælges kun én vinder.

* Bilen holder stille, og motoren er IKKE tændt på ovenstående billede.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments