Igår filmede jeg et Tv-program som hedder Nærkontakt. Det kan være der er flere af jer som har set programmet, da det rullede henover skærmen på Kanal4 med første sæson. Jeg var så heldig at blive spurgt om at medvirke her i anden sæson som kommer til efteråret, og jeg glæder mig selv til at se, hvad der kom ud af de mange optagelser vi lavede igår. Wow, mit hoved er påvirket af min dag igår, ikke på nogen negativ måde, men der var mange informationer som kom min vej igår, og jeg har lyst til at bruge dem alle til noget.


Programmet består af at vi som medvirkende, møder 3 forskellige personer. Den første hed Krumme som er håndlæser, og hun læste min hånd og fortalte mig lidt om mig selv, hvor jeg står nu, og hvad jeg har mulighed for. Den anden person, hed Sebbastian Lorantius, som kan tale med de afdøde. Så det var spændende at se opleve om han nu kunne nå frem til en hel speciel person som jeg søgte! Og sidst men ikke mindst, den 3. person hed Rikke Hertz, som arbejder som karriererådgiver og coach. Og det var virkelig powerfuldt!

Jeg kan desværre ikke gå så meget i detaljer omkring hvad der præcist skete, og mine mange følelser - for det skal jo naturligvis holdes tæt, indtil programmet bliver vist, men jeg må godt sige, at det var en stor oplevelse for mig at være med. Nedenfor kan i se min 'session' med Krumme, og den blindtegning som hun fik mig til at tegne af min egen hånd, hvor jeg ikke måtte se hvad jeg selv tegnede;)

Jeg blev sat sammen med 2 skønne mænd: Skuespiller Jens Jørgen Spottag og Journalist/debattør & Tv vært Abdel Aziz Mahmoud - og hvor er jeg bare glad for en hel fantastisk dag jeg havde sammen med dem. Vi kendte ikke hinanden på forhånd, og vi vidste heller ikke hvad vi kunne eller skulle forvente, men jeg har det som at efter 15 timer i intensivt selskab med dem, i den lille bobbel vi var i, at jeg lærte dem at kende på en anderledes måde.

Naturligvis snakkede vi meget op religion og spiritualitet.. Om hvad vi selv troede på, og hvordan vi ser verden i forhold til det. Vi fik nogle interessante samtaler og oplevelser, og en dag som igår, sætter virkelig stof til eftertanke...

Kan ikke lade vær med at tænke på, hvor mange der egentlig tør at tro på noget, og hvad folk mest tror på. Er der virkelig mere mellem himmel og jord, eller er det bare noget fjol, fordi vi mennesker har behov for at tro på et eller andet.. Min personlige mening er at der helt klart findes mere mellem himmel og jord...., men hvad jeg præcis tror på, må jeg hellere vente med at afsløre, for det kan i høre mere om i programmet;)

Mine skønne sko er fra Hafnium - og min ankel kæde er fra SzhirleysShop

Håber i alle nyder sommeren indtil videre, og er heldige at være rejst herfra! Jeg bliver nødt til at holde fokus og tænke på mit mål, for det eneste jeg har lyst til disse dage er at rejse til varmen. Men det bliver nok ikke til meget ferie lige pt - måske kun en lille weekend i sydfrankring - men der er skal ordnes og pakkes ned hele sommeren, klar til afgang til Barcelona <3

XOXO

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments