Sponsoreret


There's a new APP in town, and it's here to get USED and noticed!!!

Zadaa er en app, som på rekord-tid, har fået rigtig mange brugere i hele norden. Nu er den endelig i Danmark, og den hjælper dig med at sælge og købe tøj, der passer dig og din krop, ved at forbinde dig til folk, der har en lignende størrelse og stil. Hvor sejt er det lige? Lyder smart ikk, læs videre for at forstå konceptet, for det er gennemført!

Jeg er jo ved at rydde ud i alt herhjemme, og nu er jeg kommet til tøjet, som kraftigt skal ryddes ud i. Og fordi min tid er så presset for tiden, så er det helt perfekt at kunne sælge ud her online, på en app lige ved hånden, som gør tingene lettere for en. Jeg har prøvet andre apps, men syntes at Zadaa gør sig aller bedst, fordi det er så nemt og lige til. Især fordi man også på sin profil, indtaster kropsbyggelse, vægt og højde, så man kan fornemme om det tøj man køber ville kunne passe én selv. Det hjælper meget i forhold til når man køber tøj til sig selv, men i aller højeste grad også når andre køber fra dig. Der er langt mindre spørgsmåle at svare på - og det er virkelig rart for mig;) No offense, men salg af brugte klude, skal ikke være besværligt eller tidskrævende. Endnu en fed feature er Zadaa Protection - de holder simpelthen på pengene indtil køber har modtaget og godkendt pakkens indhold. Så er man garanteret ikke at blive snydt på nogen måder!Sådan virker det:

Når du logger ind for første gang, indtaster du nogle oplysninger omkring dig selv. Højde, vægt, sko og tøj størrelse. Derefter kan du starte med at uploade dine egne billeder og beskrivelser af tøj, pris fra ny og hvilken pris du sætter din item til salg for. Hvis du ikke vil sælge noget med det samme, kan du bare starte med at tjekke alle de forskellige varer ud.

Jeg fik meget hurtigt spottet disse lækre vintage jeans, som ville være perfekte til sommeren, så dem har jeg lige købt til mig selv;) Med meget få kliks, var de købt, og jeg fik en meget hurtig tilbagemelding fra sælger, at shortsne allerede er på vej afsted til mig... Jubiii!Det er rigtig nemt at bruge Zadaa's pakkesystem. Zadaa har nemlig deres egen smarte systemløsning på forsendelserne. Det koster kun 30kr på tværs af hele landet, da de samarbejder med fragtfirmaet DAO365 - og det kommer virkelig os brugere til gode.

Når man har solgt en vare, modtager man en kode, og når man pakker varen klar til at sende afsted, skriver man koden på pakken. Så afleverer man pakken til en af de 650 servicepunkter, der findes i nærheden af dig. Det fede er også at man ikke skal stå og skrive en adresse ned til når pakken skal sendes. Køberen bliver informeret, når pakken er klar til hentes. Wupti, det er så nemt, og virkelig god service!Hvis du opretter jer HER , så kan i klikke ind på discover funktionen - det er det lille 'øje' nederst - og så kan i finde mig der. Klik ind på min profil og få det fulde overblik af mine ting til salg - og så KØB det hvis du får lyst;)


Her kan i se nogle af de styles som jeg har sat til salg på ZADAA - resten kan i se på app'en.

Hvis der er interesse for tøjet, og er bliver solgt, så har jeg en del mere tøj som jeg sælger løbende😍

Super cool oversize bordeaux bomberjakke fra Number Nine. Jeg beholder den selv i sort, men sælger denne fine sag.

Bomber jakke fra Culture, med lyserød ærmer og blomster/fugle broderi.

Jakke i lys/mørke -blå denim fra Custommade, med fryns. En rigtig fed jakke, som jeg har været rigtig glad for.

En tynd og let kimono, den er ret lang og giver et ret lækkert boheme look. En must have til sommerens festivaller. Jeg købte den online på FreePeople, men kan ikke fåes længere. Der har været en del efterspørgelser på denne, så har besluttet mig for at sætte den til salg;)

Pels lavet af kalkunhår, i en støvet pink. Den er fra Style Butler, som desværre ikke er med os længere, men deres lækre tøj har jeg stadig en del af. Jeg får desværre ikke brugt jakken, selvom jeg syntes den er overdrevet fed. Så jeg syntes en anden skal have muligheden for at overtage den.

Sidste sommer rockede jeg dette outfit. En boheme kjole / lang top med støvler til. Det kan købes seperat. Kjolen er fra FreePeople, og skoene fra Unmade Copenhagen. Psssst.... Støvlerne er simpelthen så behagelige, og er kun gået i et par gange.

Husk nu at genbrug altid er bedst. Det handler jo ikke (for mig) om at 'tjene' nogle små-øre - men at der er faktisk er nogle som ville blive lykkelige for noget af det tøj, som du jeg har hængende bagerst i skabet og som jeg aldrig bruger alligevel.

Jeg går 100% ind for genbrug, fordi jeg syntes at der bliver masseproduceret alt for meget tøj i verden, og det ødelægger vores smukke planet. Så selvom tøj og fashion er fedt, så skal vi prøve at tænke os om, og tænke i de bæredygtig retninger så meget som muligt - Køb mindre nyt, køb mere genbrug, og sælg dine gamle klæder, så andre kan få gavn af det;)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments