Jeg tuller rundt i min egen lille osteklokke de her dage. Får kun lige svaret på det jeg skal svare på, og ellers er jeg trukket lidt ind i mig selv. Jeg syntes 2017 har været et år hvor der er sket rigtig meget - positivt og følelsesmæssigt har det været en rollercoaster ride. Der er mange tanker som jeg har tid til at tænke, når jeg nu befinder mig i et andet land, med nye rutiner, og størstedelen af tiden er jeg enten alene, eller sammen med mine børn. Jeg er alene, fordi jeg vælger at være det. Jeg har ikke noget behov for i øjeblikket, at skabe et nyt netværk eller møde nye venskaber her i Barcelona. Jeg føler jeg har mødt nogle få, og ser et par venner en gang hver fjortnes dag. Og så har vi jo besøg fra Danmark i perioder. Ellers har drengene og jeg fået os en hverdag og rutine, og det er landet rigtig dejligt og fredeligt. 

Vi starter dagen som alle jer andre - morgenmad og tegnefilm, lidt stress på hvis jeg ikke har fået pakket tasker dagen i forvejen. Vi kører hjemmefra 8.30 en tur op af bjerget og om på den anden side til Sant Cugat, hvor skolen og vuggestuen ligger. Det tager 20-30min, men en dejlig tur med sol og smukkeste view. Til jer som ser min IG stories, så har i set udsigten flere gange, for den bliver jeg aldrig træt af. Det er balsam for sjælen, og en god 'helende' måde at starte dagen på. Sean giver mig et stort kys inden han løber op i sin klasse, og Dexter vinker farvel og siger 'hej hej mommy.' Jeg syntes det er så fantastisk at drengene er faldet til. Og at de kan lide deres omgivelser. Det eneste jeg syntes er lidt svært nogle gange, er at skoledagene er meget lange, og det resulterer i at drengene er længere oppe, men det fungere på en eller anden måde alligevel - og når jeg føler de er udmattede eller trætte så tager vi gerne en fridag. Sean er godt med i skolen, kommer rigtig godt ud af det med sine nye venner, og han er fuld igang med at indlære 2 nye sprog. Engelsk som sin main language, og Spansk time 2 timer om dagen. Det er intensivt, men han er ligesom en svamp og suger alt viden til sig. Hjemme i Danmark havde han overskud til at stille 2000 spørgsmål om aftenen, at hans øgenavn hjemme blev til 'Sean-WHY-Fetterlein' aka spørge jørgen. Han elsker simplethen at spørge om alting og har altid gjort.. Efter vi er flyttet til Barcelona, har han naturligvis haft en masse spørgsmål, men han har faktisk mere oplevet og prøvet det selv, og har kunne fortælle mig flere ting, istedet for at spørge så meget og så samtidig være godt stimuleret og udmattet, af alle de nye indtryk i et nyt land med et nyt sprog med nye venner og så lige fodbold træning på spansk. Han klarer sig så godt, og tager det hele ind så fint.


Jeg mærker lige nu, alt det 'arbejde' i opstartsperioden vi havde de vores første måneder, nu bære frugt. Og jeg syntes det er så vildt at børn kan justere og falde til så nemt alligevel. Jeg er så stolt af mine 2 drenge.
Dexter er jo lidt 'bag efter' med sproget, og jeg var først lidt bekymret inden vi tog hertil, om det ville gøre det mere besværligt for ham. Og det kan nogen måske mene, men jeg vælger at se det som at han får flere sprog ind fra start, og at han nok skal komme efter det. Han bruger lidt længere tid, men han lander lige hvor han skal, og kommer til at tale flydende. Han forstår ALT hvad jeg siger, og han kan blive frustreret hvis jeg ikke forstår ham, og det gør jeg stadigvæk ikk altid fordi han laver virkelig sit eget sprog. Når jeg forklarer ham at noget andet hedder noget, så er han så stædig at holde fast på det han syntes det skal hedde.... Anyways, jeg oplever at Dexter har nemmere ved at formulere sig på engelsk. Ordene flyder nemmere i hans mund. Og jeg taler stadig dansk til ham, men gentager tit tingene på engelsk. Jeg tror på sproget lige pludselig bare er der, og han begår sig på 2 måske 3 sprog;)

Jeg er igang med at læse The Power . Og nu for anden dag i træk, når børnene er afleveret har jeg sat mig ned på en cafe, spist en god sandwich og læst en time i min bog. En rigtig god start på dagen, og en god måde at slutte dagen på. Jeg har ikke så mange timer om dagen til at kunne dedikere til læsning, og bogen er den første jeg haft i mine hænder i længere tid. Med 2 drenge og et arbejde/liv som selvstændig, så forsvinder alt ens tid. Inden jeg har set mig om, så er der gået endnu et år.
Og derfor har jeg dedikeret det her år til at prøve at gøre bedre, end jeg har gjort tidligere. På alle måder. Uden at være urealistisk, men være mere bevidst om mig selv og mine handlinger. Mine valg og mine følelser indefra ud. Mentalt. Handlingsmæssigt. At reagere anderledes, eller ikke at reagere, når noget opstår hvor jeg ikke kan kontrollere situationen. At manifesterer og udleve. At producere og at være omkring mennesker der inspirerer mig til at gøre bedre, istedet for det 'bare' bliver endnu et år, uden jeg føler jeg har rykket mig mentalt. At være mere positiv og se det gode, istedet for at fremhæve de ting som ikke spiller. Jeg har jo lavet så meget i de sidste år, hovedsageligt som mor meget med mine drenge, og de har haft min prioritet, men jeg føler ikke altid at jeg har været super god til at passe på mig selv.
De ydre ting som hud, hår og negle, har jeg prioriteret, fordi jeg nyder at få mine behandlinger, og så har jeg drukket min olie ZTRENGZ , som har gjort rigtig meget ( tjek lige hvor langt og tykt mit hår er blevet ) - læs mere om den her , men jeg har først her den sidste tid haft fokus på mit indre igen.

Min FENDI peekaboo er så skøn, elsker dens lille størrelse og farven taupe. Der er flere som har skrevet i mine beskeder på IG om hvor den lille pung er fra, voila den er fra Unmade Copenhagen - og der er flere ting som kan købes som et sæt i samme materiale. Frisk presset juice og min første kaffe i 2018 i foregårs;) Sukker plejer jeg at drikke i kaffen, nu kun cappuccino eller cortado på mandel/ris eller havremælk.. Og lidt modsigende med en ordentlig sandwich med tomat og ost, haha.. Ingen fanatisme her, jeg lever som vegetar, spiser ikke længere fugl - og har ikk gjort i et halvt år igen, men går ikke op i om der er mejeri produkter i hver eneste ting jeg indtager ude. Jeg laver det ikke herhjemme, der vælger jeg den veganske hjemmelavede version, men når vi er ude, så spiser vi det vi har lyst til. Tit og ofte er det gode salater for mit vedkommende, men de her dage der har jeg lyst til at spise alt det klamme, og det ved jeg godt er fordi både er holdt op med at ryge, og indtager meget mindre sukker end jeg plejer, så min hjerne prøver trække mig i den retning, for at få mit (sukker)fix.. ! Og jeg prøver at stay strong!!!!! Men falder jeg i, så falder jeg i, og så starter jeg på ny, med samme sunde intention dagen efter...

Nå men bogen, den er mega inspirerende, har fået den af Rikke Hertz , hende så jeg neling igen efter deltagelse af Nærkontakt, og var så heldig at få en dobbelt session med hende lige inden jeg flyttede hertil. Hun healede mig. Prøver at balancere alle mine oplevelser og historie, så det kun kan ramme mig positivt. Jeg har flere bøger jeg har pakket med mig, fordi jeg længe har haft lyst til at mærke en ro omkring mig, uden for meget støj - det er nok også derfor jeg godt kan lide at være natteravn og arbejde, skrive og læse midt om natten når alle ligger og sover. Så jeg kan være i mit eget, uden en masse kaffeaftaler og pleje af venskaber, men kun med fokus på at pleje mit eget indre, så jeg kanaliserer mine handlinger mere fokuseret og målrettet, og samtidig være den bedre mig: bedste mor, veninde, kæreste, datter - i hvertfald bedre end sidste år;)

(Pyjamas)sættet er fra Culture // Solbriller på øverste billede er fra AYM

Jeg ville ønske at man fik muligheden for at lære nogle af de her værktøjer i skolen. Det er så vigtigt at børn får nogle af de her gaver med fra starten. Det vil hjælpe dem resten af livet...

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments