Hold nu op en fed forlænget weekend jeg lige har tilbragt i Danmark. Landede onsdag sent aften, og torsdag formiddag startede grooming aka Beauty behandlingerne som jeg har længtes lidt efter de seneste uger... jeg var en tur forbi min frisør Mugshot Hair og fik ordnet håret - derefter tog jeg til EYS hvor jeg fik nye smukke fyldige vipper... begge trængte virkelig!!!!

Torsdag sen eftermiddag tog Sean og jeg ind forbi Go aften Dk for at tale lidt om fodbold, drømmen og eventyret;)

Fredag var en mega produktiv dag med mange møder, bl.a mit nye projekt jeg har kastet mig ud i, det er ikke helt i en branche jeg er vant til, men den krydser naturligvis vejen med Social media. Og det syntes jeg godt, jeg ved noget om😜Jeg elsker at 'studere' den verden, og den retning og tendens det bærer hen imod. Jeg fik nogle ting på plads og klarhed omkring nye 'opgaver' som skal løses, og lave klar indtil mit næste besøg hjemme i Danmark i December. Så vi derfra for alvor kan tage hul på udviklingen af det.

Dét, at starte et nyt projekt op, kan være vildt spændende, og udfordrende - man har lyst til at løbe til dørs med det -but you got to connect the dots-hele tiden , og løse alle opgaverne på vejen. Det kan godt være meget svært indimellem, fordi man ikke altid lige har svaret, men så må man jo finde den, Jeg har allerede flere gange tænkt; 'hvordan kommer jeg videre herfra'. - men i mit hoved tænker jeg så; at der altid er en løsning:) og den må jeg finde!!

Fredag sen eftermiddag tjekkede jeg ind på Hotel Skt Petri, Prøv se hvor smukt det er! Det er blevet så fint efter åbningen af det det nye skt petri.

Havde booket 2 overnatninger pga Remee's fødselsdags weekend - og fordi det ar en god undskyldning til lidt 'mig' tid. Uden det lyder forkert; 'Jeg elsker mit liv', og mine to drenge, og jeg elsker også at gøre ting for mig selv, med mine venner, med mine egne projekter, - så hele mit liv ikke bare bliver hele deres liv.. you get me?

Jeg er full-on-mom, så et afbræk giver total overskud på kontoen.. En weekend fri om måneden fra mummy-duties gør ikke mig noget;) - Oveni var det var en meget festlig weekend af slagsen. Jeg har grint og danset langt over gennemsnittet på mit eget barometer, så der er plus på den konto.

Hotel Skt Petri ligger i hjertet af København, helt perfekt placering, og med rigtig god service. Jeg havde glemt både at pakke deodorant, hårbørste og tandbørste, - yes i know, ved ikke hvor mit hoved var henne da jeg pakkede?! - men der gik ikke mere end 15 min fra jeg havde ringet ned i receptionen før de kom med tingene til værelset. Jeg tror måske jeg godt kunne være en af de 'high-maintance' typer som tjekkede ind i weekenden, med tingene der skulle købes, bilen som skulle parkeres og hentes, og opladeren som skulle lånes midt om natten, og balloner som skulle sendes op til værelset, hahaha...men det føltes kun som var de glade for at hjælpe mig med noget - GOD SERVICE!!!.

Restauranten P Eatery, som tilhører Skt Petri hotellet, er et overset 'hotspot'. Ok jeg kan ikke finde det rigtige ord eller udtryk for hvad jeg mener lige nu, men stedet er virkelig fedt. Lækkert indrettet og fedt interiør, og så hjælper det natuligvis også at maden er lækker;);) Jeg nåede både spise frokost og morgenmad der, og jeg var virkelig positivt overrasket. Remee holdte sin pre-party fredag aften på P Eatery, Hvis du ikke har været der, you should!!

Remee's årlige fødselsdags fest, er altid en af de aftener hvor jeg hygger mig aller mest. Han forstår om nogen, at skabe rammerne for en god fest, med dejlige mennesker og den fedeste stemning. Jeg har kendt ham i mange år, og som han er som menneske, har han også mange omkring sig som er inspirerende og er nogle skønne personligheder, der alle hver især bidrager med noget til selskabet. Man keder sig ikke i en eneste samtale den aften;) En af dde aftener der godt må vare længe, så en 2-dags fest var perfekt!! Og så toppede han aftenen på dag2, med at stille sig op og holde en smuk smuk tale til Mathilde, foran os alle samme, og satte dig på knæ og friede til hende. Jeg GRÆD!! Det var så fint et frieri. Så romantisk. Og de to er så dejlige og lækre sammen. Når man kigger på Kenya, så tænker man kun at de skal lave en hel landsby af børn, haha.. Ah men altså, det mener jeg!!!!;)

Fredagens look, efter en lang ( og mange) catwalk opvisning på min insta story hvor flere end 5000 var med til at stemme om hvilket outfit jeg skulle tage på. Det endte med en hel anden kjole end de 10 jeg viste frem;) Jeg bærer en sort kjole fra Sara Storm

Caroline fløj ind i kun 24 timer for at komme til Remee's føsdag og hygge med mig;) Vi har prøvet flere gange og se om det kunne passe på nogen måder at få set hinanden den sidste måned, så det var perfekt i denne weekend. Jeg hentede hende i lufthavnen lørdag middag, og vi fik virkelig spist, snakket og planlagt en hel masse hygge m mere... Jeg elsker de typer venner hvor man lige ordner verdens situationen på rekord tid, kender i det....? Det er effektivt og produktivt på en gang...!! Jeg satte hende af igen i lufthavnen lørdag kl 12, efter at have indtaget den største brunch.. psssst: Caroline spiser som ingen anden jeg kender. Mere end en fuldvoksen mand, haha.. Det er så grineren at den lille bitte kvinde kan indtage mere end mig, for jeg elsker og spiser virkelig meget mad..

Social Media Moment... girlie moment, vi vælger ud, og skriver caption på Instagram naturligvis;)

Caro så smuk og elegant ud i Alexander McQueen, og jeg bærer et orange sæt fra Dea Kudibal, som kommer i butikkerne til feb. og den fine halskæde ( ses bere på billedet ovenfor) er fra Bach Copenhagen

Min smukke view i weekenden på værelset, fra toppen af København på Skt Peri. Det var en fornøjelse at bo hos jer i weekenden.
Hjemmehygge af den bedste af slagsen. Jeg håber på snart at komme retur. Tak for denne gang

#homeawayfromhome

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments