Opdateret TIRSDAG d 12. Grundet så mange har skrevet i min indbakke omkring sprog, kan jeg godt se jeg ikke kommer udenom også at skrive på dansk, så det bliver fremover begge sprog!

------------ ------------- -------------- ----------- ---------- -------

Jeg ved godt jeg for nogen på Instagram, måske kan virke en smule '📴' i forhold til jeg nogle gange skriver på dansk, men også meget ofte på engelsk.
Jeg har ikke helt kunne beslutte mig for om jeg kun skulle skrive på dansk, eller kun skrive på engelsk, når nu 10% af dem som følger mig ikke forstår dansk.
Mit første sprog er engelsk, så det ligger mig ligeså naturligt, hvis ikke mere naturligt, når jeg får lov til at udtrykke mig på engelsk. Det hænger også sammen med min udlængsel tror jeg. Den person jeg føler jeg kan være, når jeg er et sted hvor engelsk er mit modersmål - med måden jeg får lov at udtrykke mig på...


Jeg tror jeg har været i tvivl fordi jeg fornemmer at når jeg f.eks skriver på engelsk på Insta, at der er flere danskere som 'hopper fra', men flere udenlandske som så følger med.

Og jeg har naturligvis analyseret hvorfor det måske er:

Der er dem som syntes jeg er irriterende fordi jeg skriver engelsk når jeg nu er dansker (med udenlandsk mor). De personer har jeg mødt flere gange i mit liv, som spørger mig hvorfor jeg nu står og snakker engelsk, altså som om jeg tror jeg smart 😂
Og jeg bliver lige chokeret hver gang. Jeg tænker, hvorfor er det smart? - eller hvorfor skulle jeg påtage mig en eller anden rolle jeg ikke er... det er jeg simpelthen for 'gammel' til😝

Eller måske føler du/i/vedkommende, ikke helt at kunne relatere til mig, når jeg bruger der engelske sprog. Så derfor har jeg været frem og tilbage.

hmm, jeg ved det ikke, men... nu med vores flytning til Spanien, hvor jeg kun bruger engelsk - og meget meget få ord på spansk - fordi engelsk er det eneste sprog jeg kan kommunikere med her. Og vi har kun været her halvanden uge, så med tiden skal jeg nok lære det, når børnene er kørt ind i skole og vuggestue, hvor jeg får lidt tid til mig selv igen.

Nå så kom jeg lige lidt på afveje, men hvad jeg prøver sige er at fremover tror jeg kun at jeg hovedsageligt kommer til at skrive på engelsk, også her på bloggen, og det er ikke for at være smart😜, men fordi det har jeg lyst til det. De nye mennesker jeg møder på min vej, og de ringe i vandet som vi skaber her, vil også åbne de nye 'veje' når bloggen er engelsk talende. Så bliver det mindre dansk, og mere internationalt...

Så jeg håber i gider læse med. Det håber jeg virkelig🙏
❤️

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments