Jetlaggen rammer mig hver gang, jeg rejser denne vej, og jeg vågner midt om natten efter 3-4 timers søvn og kan ikke sove. Igår vågnede jeg 4 om morgenen, Idag fik jeg strukket den til 5.20... Ah men altså come one, har en hel uge for mig selv, uden drengene som vækker mig tidlig morgen, og jeg havde længe glædet mig til hvor meget søvn jeg skulle catche op på, og så når det kommer til stykket, så får jeg sovet endnu mindre.Jeg startede morgenen med at gå en lang tur med Camilla. Vi gik fra uptown ved 56 street, hele vejen langs vandet med den smukkeste udsigt over Hudson River, ned til lower east side. Der fandt vi et lille spot og fik fyldt lidt op i depoterne - juice, kaffe og havregrød, hvorefter gik vi videre op til 35 street hvor vi (troede) vi skulle mødes med Nicci og Szhirley.. Vi havde dog ikke fået kigget rigtig på adressen, og misforstået hvor var vi skulle hen, og fandt ud af det var nede på 18. gade - så vi gik lige retur:)

Jeg kiggede på den der Sundheds app som automatisk følger med i iPhonen, og så på skridttælleren at jeg havde gået små 26 tusind skridt og lige tæt på 20km.. Så et lille halv maraton blev det til:)

Men sådan har jeg det altid når jeg er New York og på mine mange andre rejser - jeg elsker at bevæge mig, og gerne gå så meget rundt i byen som muligt, så man kan få set og oplevet det. Så jeg prioriterer altid at pakke nogle gode sneaks frem for noget andet.


Greenwich Village - én af mine yndlings områder i New York. Jeg ville klart vælge det hvis jeg skulle ha boet i byen.. Og se lige hvor fint et sted. Lad os bare kalde det mit lille prinsesse tårn😝


Det var rigtig godt planlagt hjemmefra, min dejlige veninde Nicci som arbejder under Fashion Week herovre, havde været så overskudsagtig og arrangeret en pigedag hvor vi først skulle mødes på ABC Kitchen og spise frokost. Og omg hvor er det bare lækkert det sted. Alle retter som blev serveret var simpelthen så appetitlig, så munden løber i vand, bare ved tanken om det. Det er et sted man skal booke i forvejen da der er run på og meget populært, som er forståeligt når først man har været der én gang, vil man gerne retur.Vi brugte nogle timer med ren afslapning og pige hygge i loungen hos The red door spa, og så gik Szhirley jeg derfra rundt i Soho området i nogle timer, hvor vi fik kigget lidt butikker, bygninger og en masse people watching... Omkring 9tiden om aftenen, besluttede vi os for at hoppe i undergrunden - det SKAL oplevelses, for alle de forskellige slags typer mennesker man kan sidde og studere finder du bare ikke på samme måde hjemme i dk.Jeg nyder mine sidste dage, men jeg er virkelig begyndt at savne mine drenge derhjemme... ❤️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments