Jeg var som teenager, en af de hurtige som udviklede sig meget feminint, med bl.a store bryster, og det var ikke noget jeg på den måde havde lyst til at vise hele verden. I mit unge hoved, havde jeg endnu ikke lyst til at tiltrække den opmærksomhed jeg oplevede med det modsatte køn, så jeg fik allerede dengang en ret dårlig holdning, hvor jeg krummede ryggen og 'gemte' brysterne væk. Det sidder desværre stadig i mig den dag i dag, - min knap så sunde holdning, og selvom jeg er meget bedre til at rette ryggen, på f.eks billeder eller når jeg er ude blandt folk, så befinder jeg mig stadig i at bemærke min egen krummede (ryg)holdning når jeg slapper af eller f.eks når jeg sidder tilbords. Udover det ikke er særlig pænt, så er det heller ikke sundt for ryggen. Jeg træner bl.a for at styrke min rygholdning, og netop derfor er jeg nok mere bevidst om den nu - og de tanker det har sat gang i hos mig er ikke at udvikle at falde mere sammen med årene;) Jeg bliver jo ikke yngre vel, haha. 35år om 10 dage... Som mange andre med dårlig holdning og lettere rygproblemer har jeg forsøgt at forbedre det, og udover træningen virkelig hjælper, så har jeg fundet en sort stram t.shirt som hedder Myposture.dk - en holdningskorrigerende t-shirt som hjælper kroppen med at slappe af, uden at ryggen krummer sammen. Den hjælper virkelig mig! Den fungere på den måde at underaktive muskler bliver stimuleret, din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med. Den er stram, men ikke på en ubehagelig måde.

Teknologien i MyPosture er specielt gode, hvis du i forvejen oplever irritationer, smerter og spændinger i ryggen i løbet af en almindelig dag. Det gør jeg. Alle mine 'bekymringer' eller spændinger sætter sig altid i ryggen. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring - derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

Man vælger sin størrelse udfra et størrelsesskema, hvor man tager udgangspunkt i ens vægt og højde. Trøjerne kan bæres indenunder en almindelig top/t-shirt, om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe👌🏼❣️Lige nu kan du få 50% ved køb her


Indlægget er lavet i samarbejde med Myposture.dk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments