Igår havde jeg drengene med på deres aller første tur i vandflyveren som går mellem København og Århus. Jeg har tidligere prøvet at flyve med vandflyveren - men på Maldiverne - så havde virkelig set frem til at drengene skulle opleve den, og det havde de også! Jeg er nok ikke den eneste som er skuffet over det danske sommervejr, og fordi vi mere eller mindre er hjemme hele sommeren inden vores Barca eventyr starter efter sommeren, havde jeg virkelig glædet mig til masser af hyggelige strandture og oplevelser rundt i DK. Men det er ikke blevet til forfærdelig mange af dem endnu. Derfor havde jeg endnu mere optur over at skulle give drengene en på opleveren:)

Udover at det er mega fedt at kunne komme til Århus på 45 min, så er turen simpelthen også bare så smuk. Jeg elsker at se Danmark fra forskellige vinker, og må nok indrømme at jeg elsker at opleve den fra oven🙌🏼

Drengene elskede selvfølgelig turen, og Dexter havde virkelig en fest. Han er også meget vild med flyvemaskiner generelt, så det var så fedt at se hans reaktion. De små høretlf han sidder med, kan tændes og så tager det støjen, så det ikke er så højt. Udsigten er smuk på hele turen, og inden man har set sig om, stiger man af og er i centrum Århus... Det bliver ikke vores sidste tur med Seaplanes:)

Der er check in i loungen på Nordre Toldbod 29 når man flyver fra KBH - den ligger lige overfor Løgismose butikken. Og man skal være der senest 20 min. før afgang. Se flere detaljer på Seaplanes.dk - derudover har de også et lækkert tilbud her henover sommeren og frem til 4. aug - hvor prisen kun ligger på kun 997 kr. pr. vej. Normal pris er op til 1797 kr.

Indlægget lavet i samarbejde med Seaplanes.dk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments