Der var engang, hvor jeg deltog i modeugen ved at tage til mange shows og events hele ugen..., men tiden ændrer sig, og nu er jeg flyttet fra Danmark, og dvs at jeg ikke har meget tid når først jeg er hjemme. Jeg vil gerne både vil se venner, familie, tage til fashionweek og arbejde, men det kan jeg ikke, så det betyder jeg må prioritere, og der er jeg nødt til at vælge at arbejde så meget som muligt😉 og flette hyggen ind - og det var der heldigvis også masser af tid til. Jeg elsker Copenhagen FashionWeek, og vil så længe muligt være en del af den, blive inspireret og ikke mindst gøre det til et par fede dage, hvor jeg kan hygge med Szhirley. Det er vores 2-3dage hvert halve år, hvor vi ‘får lov’ eller tillader os at at hoppe ud af mor-rollen og bare være os selv - sammen. Vi klær os på og gør lidt mere ud af os selv end i hverdagene, ser fashionshows, spiser rigtig dejlig mad, drikker champagne, og gode cocktails. Vi mingler med alle dem vi kender i branchen og møder også stadig nye på vejen - mixer businesss med pleasure.

Tirsdag startede modeugen med show fra Oh! By Kopenhagen Fur, som nu har udvidet sortementet med smukke jakker, udover deres lækre accessorize som er nøgleringe, tasker og sko. Bloggeren Freja Wewer har bl.a lavet en kollektion collab med dem.

Jeg fulgtes med Szhirley og Irina, og så bumpede jeg ind i Mads Emil som må være den mest fashionable fyr jeg kender. Derudover er han DJ - og spiller bl.a rigtig god gammel r'n'b/hiphop, så når han spiller et sted, så sker det at jeg er til at finde på dansegulvet;)

Jeg bærer en Hafnium Pels, taske fra Fendi, og sko fra Ivylee

Onsdag morgen startede på P Eatery - Skt Petri 's restaurant, hvor jeg havde et møde, og så tjekkede jeg ind på hotellet (mit favorit hotel i København😍 ). Efter Szhirley og jeg havde checket ind, tog vi til MeetTheDanes, som er et event hvor mange danske brands stiller deres goder op og vi kan komme se og høre om deres nyeste tiltag. Og så tog vi ud i Bella Centret, da jeg i denne modeuge, havde besluttede mig for at bruge så meget tid som muligt på messen, for at være med til at sælge min sommerkollektion ind, jeg har lavet med Comfy Copenhagen , ud til alle forhandlerne.

Det første show jeg så var Stasia - den misser jeg aldrig! I år havde hun teamet op med Hafnium Copenhagen , så jeg havde virkelig glædet mig til at se det. Både Szhirley og jeg bærer Stasia styles. Øreringene er fra WithLoveFromZoe

Efter Stasia showet havde jeg booket et bord på restaurant Damindra . Det er længe siden jeg har fået sådan en vild madoplevelse, som ikke kan samlignes med noget andet. Retterne havde sit helt eget touch - og smag - og oplevelsen var til en Michelin stjerne. Jeg forstår faktisk slet ikke hvorfor de ikke har sådan én eller 2! Vi spiste så meget dejlig mad, og nød det så meget, at vi ikke kom videre. Meningen var vi skulle videre til en fest som bliver kaldt 'The Reception'', men vi kunne simpelthen ikke bevæge os derfra. Da klokken var slået midnat, tog vi os sammen, og gik gennem byens gader og hjem på hotellet. Der var absolut ikke sidste besøg på Damindra, jeg glæder mig allerede til næste besøg!

Jeg har fået lov at udlodde en lækker frokost på damindra til 2 til en heldige vinder! For at deltage skal du følge Damindra på Instagram og så skal du skrive nede i kommentarfeltet, hvem du vil inviterer med på frokostdate og hvorfor. Det må selvfølgelig gerne være din mor, veninde eller søster - men det må også gerne være en kæreste...

Jeg kunne vise mange billeder fra hotelværelset på Skt Petri - som det bliver præsenteret når man ankommer, men her ser i hvordan det egentlig ser ud så snart jeg er trådt ind på værelset. Haha!!! Ved ikke hvorfor, men jeg er total et rodehoved (Szhirley hjælper heller ikke på situationen, haha) når jeg er på hotel. Det som om at når man tjekker ind og åbner op ind til værelset, at alt orden ryger en tur ud af vinduet. For det eneste man rigtig kan er at slænge sig i sengen, lige indtil man har travlt og allerede er gået ud af døren, alt for sent! De sidste gange jeg har været på SktPetri har jeg haft alt for meget arbejde og for mange aftaler, at jeg slet ikke har haft nok tid til at unwinde og koble helt af. Så det er min plan på mit næste ophold; altså at sætte tid nok af, minimum en dag, hvor jeg kan ligge og slappe af en hel dag på hotellet og lave intet andet end at bare være...

Jeg eeeeelsker Copenhagen By Night. Her er den dejligste terasse med udkig over gågaden og kirken fra Hotellet..

Prøv lige tjek en dejlig goodiebag der stod og ventede mig🙈❤️ Hjemmelavede brændte mandler og fyldte chokolader ala skildpadder fra Tanja som har bloggen crumbsbytanja.bloggersdelight.dk - jeg elsker at følge hende på Instagram, og følger flittigt med på hendes IG stories...

Hun er den vildeste til at lave kager på en rigtig delikat måde, og så både smager det og ser helt fantastisk ud. Psssst, did i Say i was a cakelover?? 🙈 Tak for tanken søde, og overskuddet til at lave dem til os...

Jeg er såååå heldig, det føler jeg ihvertfald selv. Og jeg værdsætter det.. husker at minde mig - og drengene - om at vi er så heldige at vores liv kan flaske sig og udleves som vi gør lige nu. Vi får det bedste af begge verdener, vi er total på oplevelse, og hver gang vi er hjemme, så bliver vi overøset med kærlighed, og gaver😜 Af hjertet tak tak tak🙏

Dag 2, torsdag morgen startede vi dagen til Munthe modeshow. Hun er så sej Naja, syntes hun vokser og udvikler sig som designer for hvert år der går. Hun laver de fedeste styles, og er blevet endnu mere cool og overlegent i udtryk nu end nogensinde før. Jeg elsker alt hendes tøj, og jeg kunne bære hvert eneste outfit som blev vist frem på runwayen. Stort tillykke med showet og kollektionen!!

Jeg bærer sorte jeans og t shirt fra ASOS, høje lille støvler fra Zara i Spanien, jakke fra Dealuna og taske fra Decadent .

Jeg er en sucker for tasker... Fandt nogle på messen som jeg er helt forelsket i... Jeg skal have mig en af de mavebælter nedenfor, men hvilken farve?!?!?! Det er det man kalder FirstWorldProblems!!! Måske jeg skulle gå for den røde...De er fra CosyConceptFur

Efter showet, var jeg hurtig forbi en kostumeprøve på SF studios, hvorfor lige præcis skal jeg nok få afsløret - bare ikke endnu! Men jeg skal noget jeg aldrig har prøvet før, og det bliver ret fedt!

Efter kostume prøven kørte jeg igen ud til ComfyCopenhagen på messen, og der brugte jeg resten af eftermiddagen. Det er altid så hyggeligt at ‘hænge’ med alle Comfy pigerne. Forestil dig kvinder uden filter - sådan er det når vi er samlet... vi griner meget, spiser meget og hygger helt vildt - selvom vi også er på arbejde. Efter messen kørte vi retur til SktPetri, og så nåede vi selvfølgelig da lige at blive sultne igen, Hahahaha ( vi er nogle svin med alt det mad vi indtager) - nå men jeg havde bestilt os et bord på P Eatery hvor vi startede med nogle forretter . De har også retter til vegetarer, så dem spiste jeg! Er vild med maden på P eatery, måden der er indrettet og stemningen. Det er klart blevet mit nye hangout når jeg er i Dk, fordi det så ligger så centralt og perfekt til når jeg har møder eller hygger med veninderne.. hvis du endnu ikke har spist der, kan jeg klart anbefale det.

Efter forretterne hoppede vi i en taxa og kørte til Vega, mødtes med Sean og Frederik som lige var landet i DK fra Barcelona, løb ind ad bagindgangen, fik verdens største krammer af Morten, og så ham efterfølgende optræde. Jeg bliver stolt af at se hvor langt han er kommet. Vi har en fortid ham og jeg - til dem som ikke ved det - han er min x-kæreste, men idag en rigtig god ven. Han holder stadig meget af Sean, og derfor prøver vi at ses når det lige passer med vi er i DK samtidig. Morten spiller musik der ‘larmer’ - forstå mig ret, men det er klubmusik, med voksne menneskers som går amok når de ser ham. Han er jo blevet international superstjerneDj nu! Så efter en lille time, tog vi afsted igen, og lod de ‘voksne’ feste videre. Sean tog hjem med sin farmand, og jeg tog tilbage på hotellet sammen med Szhirley. Vi gik tilbage til P eatery, lige i tide til at spise hovedretten. Rimeligt godt nået med en koncert indimellem retterne, haha.. jeg bestilte en lækker vegetar ret med kun grønt på talerkenen. Dem som tror det er kedeligt, burde prøve det. Jeg elsker at spise vegetar og vegan retter ude og bliver inspireret af hvordan de laver det, så jeg kan prøve nye retter af hjemme med drengene.

Efter middagen sluttede - var klokken igen blevet over midnat. Vi tog desserten med op på værelset, Kenneth vores gode ven ( vores lille fashionweek3kløver) tog videre på klub hvor vi havde et bord og flaske stående klar til os. Men Szhirley og jeg må bare erkende at vi altså ikke er 20 år længere, og vores behov har rykket sig en del. Så sjovt det er at tage ud engang imellem, jo sjovere er det ikke at være fuldstændig smadret dagen efter så man slet ikke fungerer. Jeg har haft rigtig meget arbejde og haft børnene fuld tid hele januar måned, så mit behov var at få sovet lidt, uden at blive vækket af nogen. Og shit det var dejligt!!!! Men det er så typisk, at når man endelig har muligheden for at tage lidt ud, at det eneste man gider er at ligge under dynen. Det var tilgængæld mega dejligt bare at hygge og få catchet op med Szhirley... you never have a dull moment with her! Hun er verdens sjoveste veninde.

Lørdag sov jeg længe, og spiste morgenmad på hotellet alene. Fik nået lidt på mailen, og så tog jeg hjem og hyggede lidt med Dexter, inden jeg igen kørte tilbage til København for at mødes med Frederik og Sean. Vi skulle se Gulddrengens aller sidste koncert i Royal Arena. Det var fedt, og Sean blev lidt sørgmodig, selvom det hjalp med en kæmpe krammer af Malte aka gulddrengen ham selv efter show bakstage. Han har allerede en masse nyt musik, så vi kommer nok ikk til at savne det gamle!

Dagen efter holdte vi stor fødselsdags for Sean som jeg deler med jer inden længe! Så alt i alt, havde jeg en rigtig dejlig fashion/foodie week i København, packed med 1000 ting som skulle nåes. Jeg nåede at holde en masse møder, med eksisterende projekter, og så fik jeg også kickstartet nogle nye. Som jeg har været inde på tidligere da året startede, så er mit fokus i 2018 at få udlevet og manifesteret en masse nye arbejdsprojekter. Og det kan kun lade sig gøre ved at fokusere og planlægge.. Og indtil nu, så går det den rigtige vej...
Nu er Sean og jeg lige kommet retur til Barcelona - Dexter er med farmand i Dk og de kommer om en uge..

Tak for en vidunderlige produktiv uge i DK - som altid er det DEJLIGT at være hjemme i DK...

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Skt Petri, Damindra og Comfy Copenhagen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments