Jeg afslørede tidligere på ugen, at jeg har fået lov til at lave min egen lille sommer kollektion i samarbejde med COMFY COPENHAGEN - og jeg SÅ glad for resultatet. Det lander i butikkerne rundt midt maj! Og hvis du vil, kan du tilmelde sig nyhedsbrevet HER , og så får du besked så snart der kan købes hos den nærmeste forhandler tættest på dig.
Jeg føler at hver eneste gang jeg laver noget kreativt, ligger spændingen aller mest i hvordan i modtager det - og om det overhovedet falder i jeres smag, så det håber jeg jo meget det gør. og hvis jeg skulle være så heldig at i har lyst til at erhverve jer en sommerkjole, så ville jeg blive utrolig glad hvis i ville have lyst til at hashtagge #comfybysaszeline - for så kan jeg se jer med det på, og måske reposte jer;)!!!! Jeg skal nok lige skrive det igen når vi kommer tættere på - man har vel lov at håbe;)

Style navn // Best Friends
Pris 499,-

Style navn // This is How We Party
Pris 499,-

Style navn // Top 'I Hate To Say It' // Lang Nederdel 'Not Like Other Girls'

Pris Top 399,- // Nederdel 499,-

Style Navn // Love Is Free
Pris 499,-

Navne på mine styles er opkaldt efter nogle gamle sange, både fra S.O.A.P dagene og da jeg lavede en solo plade;)
Alle Styles fåes i både blomster print og i sort:

Øverst venstre // Love is Free
Nederst venstre // This is how we party
Øverst Højre // I hate To Say It
Nederst Højre // Not Like Other Girls
Midten // Best Friends

Jeg udlodder 5 outfits, til 5 kvinder som gerne vil hoppe i en af mine styles. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at kommenterer nedenfor, hvilken af mine styles er din favorit. God deltagelse, XoXo, S

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments