Reklame

Hvis der er noget som er på tilbud, udsalg, rabat eller 'køb 2 for 1' pris', så føler vi, at vi har fået en god deal. Der er ikk noget bedre, end når jeg køber en vare, at få den til en spotpris! Faktum er, at når noget er billigt, så får vi mere for vores penge, and that we like!!! We all love a BARGAIN! Hvis i ikke allerede har hørt om Dubli , så gør i det nu.

Det er et cash back site som 'hoster' 12.000 forskellige brands. Så når man shopper gennem Dubli - om det er en kjole på ELLOS, en flybillet med Emirates, eller hotel værelse på Hotels.com - kan du få op til 30% rabat når du shopper gennem Dubli's shoppingportal.

På Dubli kan du vælge mellem mere end 12.000 samarbejdspartnere fra hele verden. Kategorierne spænder fra mode, design og rejser til elektronik, møbler, mad og meget mere.

Alt du skal gøre er at registrere dig gratis, finde dine favoritbutikker/brands, købe det du gerne vil købe og få rabat på dit køb. Pengene du får i rabat, bliver sat ind på din dubli konto, som kan trækkes ud når du vil eller bruges på næste shopping. Udover cash back rabatten kan vi ofte få kuponer og nyde ekstra rabatter som butikken tilbyder.

Grunden til at Dubli kan tilbyde cash back er, at millioner af mennesker handler gennem sitet hver dag, hvilket gør dem til en attraktiv samarbejdspartner for selv de helt store brands. Butikkerne er villige til at give en ekstra rabat til alle Dubli-shoppere verden over, så det kommer virkelig os tilgode!!

Der er 3 måder at sign op : det eneste de spørger efter ved sign-up er din email, password og land du bor i. Ikke et langt skema som skal udfyldes, hvilket gør processen overskueligt og overstået på et minut.

Jeg har bare oprettet mig som Basic bruger, men der er muligt at øge din rabat, hvis du enten bliver Premium medlem (din rabat fordobles de første 90 dage), eller ved at blive VIP medlem, hvilket koster et årligt gebyr, til gengæld får du ekstra store rabatter, specialtilbud og kundefordele.

Dubli har flere end 12.ooo brands, og der kommer hele tiden flere og flere firmaer til. Jeg har lige shoppet nogle ting inde på ELLOS - via dubli - og fik rabat på mine køb. Det fulde beløb er hævet, men dem jeg får i rabat, bliver sat ind på min konto på Dubli, og dem kan jeg så trække ud, eller bruge til at shoppe når jeg bestiller min flybillet næste gang!

Det er simple 3 klik ved ved at købe via dubli.
1. På billedet ovenfor er forsiden. Først trykkede jeg på ELLOS logo( man kan også søge specifikt efter et brand, eller på kategorier.

2. Se billede nedenfor med eksempel på køb! Så trykker jeg GO TO STORE ( den store grønne knap)

Der popper et vindue op, med en notifikation ' Your Cash Back is being Tracked' - det er altså den som registrer dit køb på det firma, som du klikker ind og køber på.

Du skal egentlig bare shoppe det du vil shoppe som du plejer. Du opretter i teknisk set, forbindelsen til firmaet via Dubli så de kan registerer dine køb, og få dine rabatter tilbage til dig på din konto.

Voila, mere er det ikke!! Det kan altså godt svarer sig generelt at lave sin shopping på dubli. Det er gratis, det er nemt at registrere sig, og man risikerer ingenting. Om du shopper ELLOS, Saks Fith Avenue eller børnetøj, med lidt 'CashBack in your pocket'!!

SIGN UP HER

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments