Måske er der nogen som har bemærket at jeg har været mere stille de sidste måneder. Der har været en del færre indlæg og tanker her fra min side...
Writers Block, kender i det? Eller jeg kan også sige det sådan her: Jeg er ikke særlig god til at skrive, når der sker en masse i mit private liv. Jeg kan ikke rigtig blotte mit hjerte på samme måde, som jeg måske ville ønske jeg kunne. For ord bliver citeret, eller vendt, og så kommer det måske til udtryk på en anden måde end det var ment. Nogle gange er det en fordel og andre gange en ulempe, når man figurer i mediebilledet;) Så derfor ved jeg simpelthen ikke hvordan jeg skal formidle noget, som jeg måske selv lige skal døje og tygge på - om hvordan jeg præcist har det lige nu. Det lyder nok lidt volapyk, men faktum er at jeg dealer med nogle issues, som kan have store konsekvenser og ændre retning i mit liv. På en måde til det bedre, på en anden måde måske ikke.

Der er en formel på hvordan det er det rigtige at leve, du ved…, man går i skole, man får sig en uddannelse, man arbejder sig til drømmejobbet imens man måske møder manden i sit liv og får nogle børn. Man er sammen som en familie, og skal hver dag finde ud af hvordan man løsninger diverse opgaver og udfordringer, og skal gå igennem op og ned ture, kriser og perioder… Men men men…, man kan også elske hinanden rigtig meget, men være fuldstændig forskellige i hvordan man opfatter eller opfører sig i en situation, agere udfra og tackler det efterfølgende. Man kan se det i så store forskellige perspektiver, at hver gang situationen melder sig, går i samme onde cirkel og i hårdknude. Nu tilsidesætter vi lige det og fokusere på noget andet. Nogle gange kan det hjælpe. Det er dejligt at være familie, men det kan virkelig også være svært nogle gange!

Jeg kan ikke skrive hvad situationen er for mig - eller os - jeg kan kun sige at den virkelig deler vandene, og vi står på hver vores side, begge stærke i vores tro, og måske kommet til det punkt hvor det er svært at vide hvordan man skal håndtere det fremadrettet - når man oveni er så træt og udkørt, fordi lillemanden har fået 4 hjørnetænder på en gang, lige efter en omgang feber og virus. Perioden har varet forever. Lige siden start/midt December. Jeg er en levende Zombie. Sidste weekend har været den første med to sammenhængende nætter med søvn, hvor jeg pludselig føler mig lidt normal igen. Og det er kun fordi lillemandens far tog ‘nattevagten’ 2 nætter. Det var virkelig tiltrængt! Kender i det stadie, når man er i underskud søvnmæssigt, at det føles som tortur - at man ikke genkender sig selv - når man igen kun har sovet 1–2 timer og er i en dyb søvn, bliver vækket igen af gråd. En konstant situation, hvor man bliver presset. Jeg ved de fleste små-børns-mødre kender til følelsen eller har oplevet det i perioder...

Var dog aldrig igennem det helt på samme måde med Sean. Der er virkelig forskel på børn. De er deres helt egen lige fra start:) Sean har sådan en blid sjæl, selvom han også godt kan lide at være frisk, fremme i skoene og med styr på det. Når jeg har ham - især morgener, og aftener hvor Dexter sover - så får vi vores tosomhed, og når det bare er ham og jeg, er han den kærligsted og blideste lille væsen. Han er noget helt specielt min dreng. Han er så bevidst, og allerede så sikker på hvad han vil i livet. Og så samtidig er han så meget en Dreng, der i øjeblikket spiller lidt sej over i skolen og spiller smart med sine venner;) Jeg elsker virkelig hans alder. Det er så fedt man får lov til som forældre at opleve den udvikling fra baby og alle de stadier de får på sin vej. Han er ikke en lille dreng mere, selvom han for mig altid vil være min baby, han bliver 9 år lige om lidt!! Say What?! Det forstår jeg slet ikke engang selv;)

Dexter er så dejlig og meget charmerende. Når han er glad, er han virkelig glad. Og hvis han ikke er, er du ikk i tvivl. Og jeg siger jer, han er virkelig en håndfuld. Han brager derudaf, han ved hvad han vil, og går efter det, hvilket også er en virkelig god egenskab - men når han vil ha sin vilje og ikke kan få det, laver han en kæmpe scene hvis han ikke får det som han vil. Når jeg siger ‘scene’ så mener jeg meget dramatisk og højt - lige meget hvor vi befinder os henne. Haha.. Han er en udfordring for mig, og det sender mig lidt ud af kurs, oveni min mangel på søvn. Han lærer mig nok nogle ting, og krydser mine grænser for at lære at deale med det også, haha… For jeg elsker ham virkelig, men nogle gange syntes jeg han er det mest irriterende barn ever.

Oven i uenigheder, udfordringer og mangel på søvn, så har jeg en fornemmelse af at jeg virkelig bliver påvirket af vejret:) - og måske mere end jeg har lyst til at blive. Eller indrømme. Men det gør jeg, jeg bliver vinterdeprimeret. Jeg kan føle at der er noget inde i mig, som får mig til at tænke mere negativtladet, eller giver mig en anden energi, og det er ikke så rar en energi. Jeg har udlængsel BIG TIME, alle de billeder som folk poster hvor de er ude og rejse, jeg er lige ved at dø, jeg er så jaloux! Vinteren for mig skal kun opleves et varmt sted. Nyder intet ved kulden. Jeg er født under en palme. jeg gad virkelig godt en eller anden dag leve et sted tættere på nogle palmer;) Jeg har hele mit liv, som ung altid vidst og troet på at jeg skulle bo i et andet land. Men selvom jeg virkelig har rejst meget, så har jeg stadig ikke haft min adresse fast i et andet land.
Det er noget som står på min bucketlist, og jeg skal opleve det. Meget snart…. Men de planer skal jeg nok fortælle mere om. Lige nu er jeg ved at sammensætte en rejse, hvor jeg skal afsted med mine to drenge og vores aupair som bor med os, fordi min kæreste har travlt med job. Så vi må rejse uden ham. Jeg har lyst til en ferie hvor vi skal have lidt på opleveren. Så vi rejser til Bali om små 10 dage, og jeg glæder mig virkelig til det. En velfortjent ferie, og endnu en oplevelse med mine yndlings i hele verden, my boys…..

Jeg håber alle jer som læser med, har haft en lidt bedre start på året end jeg har. Mit nye år starter først fra februar, haha… Og jeg har samtidig besluttet mig for at jeg skal holde helt op med at ryge. JA, jeg ryger, og det klamt, og samtidig en pisse hyggelig vane for mig, ikke fordi jeg ryger mange hver dag, men det har været min ‘pause’ væk fra alt det andet der kørte…. Men her start feb - faktisk den 6. feb, der stopper jeg for alvor, for nu det simpelthen blevet for nedturs agtig for mig at jeg ryger når jeg gerne vil passe bedre på mig selv, og samtidig presser den dårlige samvittighed på når Sean virkelig ønsker at jeg stopper. Aldrig har han haft følelser omkring det, men det har han nu, og så må det være tid…..

Efter en ‘writers block’ kommer der et vandfald af ord og tanker - de kom her.. Kender i det;) ?? Jeg har en del i kalenderen den næste måned og jeg glæder mig til at dele det med jer...

S

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maybe some of you have noticed that ive been more quote than usual on the blog the past months. Writers Block…. Do you know how it feels like? I hate it to bits. Im not very good with sharing and writing about my life, when to many things are happening in my private life. I can’t really express and say exactly how i feel like i want to, cause my words can get missunderstodd and twisted, so the meaning suddenly changes ( and turns into somethings dramatically, when it isn’t)! It’s up and down being in this media industri, it can help you, and it can pull you back, but thats the name of the game. But thats also why i feel limited in my words sometimes, about what to write and what not to - cause i need to know how i feel about the situation myself before spoiling it out.

I feel that people have a certain way of thinking life should be lived. You go to school, you take an education, you work hard to get to where you want to be, and maybe in the mean time you fall in love with the man of your dreams and get a few kids;) When you’re a family, you need to work together as a team, its all about planning, and being together in all situations, to deal with all the challenges that arises. It’s normal to have good and bad periods, and i know in relationships you need to figure out how to work things out, and it doesn’t always come easy. But….., you can still love one another and want the family to work, but have so different perspectives about a certain challenge, and deal with it in so different ways, that it can tear you further from each other. We are in a period, where we are dealing with some challenges and as much as i love being a family and wanting to fight for it to work, i must say it is really hard sometimes to keep it together.

I can’t really say, what exactly our issues are - and i know all family has them in someways - but what i know now is that it is not doing us any good. We dont know how to move forward from here. And thats so sad. We’re both so strong minded, and a single argument, can shift the energy way to much. I feel sometimes that its more about who’s right, instead of just getting closer to a conclusion and moving forward. On top of that, im just not in a really good space. Im tired and exhausted, sleep deprived and affected by winter depression. Dexter has 4 corner teeth coming out at the same time, and was sick with a fever and a virus, since December. And when you go through such long periods, where you dont get to sleep, its just torture. I’ve had nights and days where i didn’t feel sane. Where i felt like i was drunk and dizzy. Not like my true self. I’ve been so sleep deprived, as I’ve only had 1-2 hours of sleep, and then Dexter would wake me up and keep me up for hours. I know all you mommy know the feeling, and i keep telling my self its just a period - its just been a really long one, and i can’t wait for it to end.

I dont recall going through this with Sean in the same way. He was never really sick, and it didn't affect him having teeth. There’s such a big difference between kids, their energy, their soul, how their temperament is and how they show off their frustrations.

Sean is more soft, never made dramas, mommy boy and so easy to take around with me. Dexter on the other hand, he’s a handfull, as much as i love him, i can honestly say he’s a big drama queen. Extra energy is needed with him, because he’s so frustrated he can’t speak yet, and he’s so determined about what he wants, and when he wants it, he’ll have a fit and make a complete tantrum, no matter where we are;) I tell you its really testing me… and teaching me as well...

So to round it all up; with to many emotions, challenges, and way to little sleep, disagreements, and lots lots of love, I’ve been a shadow of myself the past month, and i want to snap out of it NOW. Im longing for the sun and a beautiful beach - I’ve been home all winter - and its jut not working for me. I need another situation, i need to feel like its not groundhog day, with a grey sky on my shoulder. haha… So im planning to make a trip to Bali in about 10 days from now, just with the boys and my aupair - so she can help me with them. Its a luxury, and a necessity right now in my state of mind… I’ve always had the dream of living somewhere else, rather than Denmark, it wasn’t ever a question, it was meant to happen, it just never did. Even though im a real traveller, and I’ve seen most of the world, i still haven’t had my adress anywhere else than here. So im also in that frame of mind, to make new plans and adventures; When i have it down on paper, i will share my plans with you;) And it will happen!

I hope you’ve had a better start to the new year, than I did;) My new year starts from February.. and I’ve also decided to quit smoking ( yes i know its disgusting) and i know i dont have more reasons to keep smoking ( even though i dont smoke inside around my kids or even many a day) but i want to quit, and thats happening too very soon.. Anyone up for challenge;)??

After a writers block, my brain tend to spin, and to many thoughts are in my head, haha… So i will stop it now, and go get stuff done.

Have a beautiful day everyone❤


S

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments