KONKURRENCE

Når det kommer til vores dejlige børn, så vil vi kun det aller bedste. Om det er maden vi giver dem, tøjet de har på, skoene de træder, barnevognen, bleerne og især de ting som beskytter dem - eller hjælper os med at passe på dem. Jeg bor i et ældre murstens hus, med flere etager, så derfor er det ikke alle babyalarmer som fungerer her - eller har stærkt nok signal - fra 1. salen ned i stuen. Jeg har været et par stykker igennem, og har derudover også prøvet at 'miste' forælder modtageren, og stået uden alarm. Derfor er det endnu mere perfekt, at denne her babyalarm har som modtagerenhed, din mobil telefon. For den bliver sjovt nok aldrig væk fra mig, haha.
Nabby hedder denne lille nye yndlings, virker til både Android og iPhone, til iPad og til Android tablets. Kan indstilles, så den passer lige præcis til dit behov, som f.eks rumtemperaturmåler, søvntæller og lyttefunktion. Den har en sikker forbindelse. Ingen skrattelyde eller andre på linjen. Og du kan tænde og høre på værelset, selvom baby ikke siger noget - eller bare ligger taler til sig selv;)

Selvom du bruger mobilen til at snakke, er på facebook eller Instagram, er den stadig tændt og fungerer ved at sende dig en besked - som er en anden slags lyd end når du f.eks modtager en sms eller mail. Så man ikke kommer til bare at ignorer lyden. Der er 70 timers batteri levetid, og efter en lynopladning på kun én time holder Nabby strømmen tre gange så lang tid som andre babyalarmer, YES we like that!! Rigtig nem opsætning. Og sjov info, but good to know info, og pludselig meget vigtig info: Den har verdens laveste stråling. Kun 0,08mW gennemsnitsstråling når Nabby Babyalarm lytter. Det er ny, lav verdensrekord. YAY!!! Den har allerede vundet mit hjerte, og nu har jeg haft den i en uge, og jeg forstår ikke hvorfor den først er blevet introduceret til mig nu.

Nabby har én knap. Tænd Nabby, hent App’en, forbind. Færdig bum. Til alle jer uden børn. I forstår ikke min optur over denne lille hvide tingest. Men mummys som har børn, og som er nødt til at bruge den i hjemmet, og som samtidig har været igennem en lille jungle af babyalarmer og deres funktioner, forstår mig. Det er SÅ vigtigt med noget som faktisk duer, som også rent faktisk kan det står det skal, uden det bliver for teknisk og kompliceret, haha... Jeg er trods alt afhængig af den lille dims, hver eneste aften når Dexter er blevet puttet.


Anyways, jeg har optur over den. Og ved så samtidig at Nabby Babyalarm er udviklet, designet og produceret i Danmark. Så jeg var så fræk at spørge dem om de havde lyst til at give en til en mor som har brug for en her på bloggen;) De sagde ja, så hvis du står og har brug for god babyalarm til en kommende baby, eller fordi den du har nu er gået i stykker eller bare er røv irriterende, så skriv nede i kommentar feltet, hvorfor du har brug for den, og så vælger jeg en ud som får den fluks;)

Til jer der står og har en baby alarm på indkøbslisten, kan jeg kun varmt anbefale den. De fåes bl.a i Babysam og koster 1199,- kr

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments