Jeg har altid elsket billeder, elsker at tage dem, gen-opleve minder - nye som gamle, når man kigger på billeder af stunder man har nået, at fange. Da jeg stoppede i sin tid på Boogie TV ( hvor jeg var vært ) tog jeg først 4 måneder til L.A og fik en på opleveren, men kom hjem igen, for at starte på Teknisk skole's fotolinje, analog. Jeg fik at vide i sin tid, at det ikke var til nogen nytte, at tage analog linjen, da fremtiden var digitalt. Men tanken om at fremkalde et billede, og stå i et mørkerum med fremkaldervæske, og justere på filmen så den gav det helt rigtige udtryk, for i sidste ende, at stå med resultatet i hånden, et fysisk billede, i stedet for på en skærm på enten en telefonen, et digitalt kamera (dengang) eller computeren, gav mig et kick, som ikke kan forklares. Billeder skal tages, fordi billeder skal kigges på, og nydes. Det er nok også derfor jeg har fået mange billeder printet på lærred, og sat i ramme. Billeder, som i dag er det eneste, der pryder væggene i mit hjem. Det er ikke bare fordi jeg er selvoptaget, og vil kigge på mig selv - det er fordi de billeder, repræsenterer og genkalder en masse følelser inde i mig, en stemning, en rejse, en oplevelse, en følelse, og et moment jeg aldrig vil glemme.. Det er hvad billeder er for mig...

Så er det nok ikke nogen big surprise at jeg også elsker polaroid kameraer, hvor billedet kommer ud i samme sekund det er taget. Jeg eeeelllsker dem. Og jeg har tidligere haft et, men nu har jeg faktisk lige givet min søn Sean et i adventsgave, fordi han elsker også billeder som jeg gør, og så havde jeg en fornemmelse at han ville elske at tage dem med sine legekammerater, og hænge dem op på sin væg, som en slags interaktivt, ongoing kunstprojekt. Og jeg havde ret;) He loves it! - og det er noget jeg elsker at se blomstre i ham, for han er virkelig en bold-dreng, men kreativiteten skal have lov til at leve i ham, om det er at male kunst på keramik som vi gjorde i sidste uge, eller det er instant kamera kodakmoment;);)

En lille kollage, den bliver større og større for hver dag

Et kærligheds-kodak moment. Mine to engler <3

Og som en ekstra bonus, til jer, der har gidet læse om min kærlighed til fotografier... Tadadadaaaaaa....:

Vind et INSTAX-kamera fra WUPTI.com til en samlet værdi på 1700 kr. Super fedt retro design, mega nemt at betjene og den fedeste gave til dig selv, eller en der kan tage en masse billeder af dig :)

For at deltage skal du klikke her

 Saseline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments