​Så længe jeg kan huske tilbage har jeg altid haft velplejede negle. Kender nærmest ikke til andet, for det er efterhånden små 20 år siden det startede.

Første gang jeg rejste til New York som 14årig, havde jeg min aller første oplevelse med en neglesalon.
​Pladeselskabet SONY som vi dengang var så heldige at få en kontrakt med, havde arrangeret et stort photoshoot med en rigtig hotshot fotograf. Der skulle laves pladecover og pressebilleder. Et par dage op til shootet, sendte de min søster og jeg en tur ned forbi for at få lavet akryl negle😳 Dengang tilbage i slut halvfemserne var det altså lidt på mode at få lavet de lange negle som krøller lidt nedad, og gerne french manicure. Heldigvis har formen - og længden -ændret sig for mit vedkommende. Jeg får lavet mine negle hos Takecarels.dk og Sofie er rigtig dygtig til at lave dem. De bliver hverken for tykke eller for lange, føles naturlige og som i kan se så holder jeg mig mest til de neutrale farver.
​Jeg får lavet gel negle, men kun som en forstærkning ovenpå min egne negle, da jeg har længden selv. Men det jo klart med den længde, flækker de hurtigere, og med gel forstærkning hjælper det en del til at bevare de lange negle. Derudover er farven også af gel, så dvs de ikke skræller af efter en uge.. Jeg får en opfyldning ca hver 3-4uge, og elsker at holde mine velplejet negle😜 Det er en luksus og noget jeg har valgt at prioriterer frem for noget andet, men som jeg har nævnt før, at pleje mit ydre som mit hår, min krop mine negle - som jeg også passer det indre - der betyder det noget meget for mig, og mit velvære - så alting ikke kun går op i de daglige pligter og mine dejlige børn...

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments