Der er alle nødvendighederne, når man får en baby. Så er der alle de søde, små, nuttede, fine og skønne ting som man absolut ikke skal have, men som man har lyst til at forkæle den lille med, fordi ens fokus pludselig er på sin lille baby i stedet for de par stilletter, taske eller jakke som alligevel ikke har behov for. Og så er der de små praktiske ting til hverdagen med en lille ny, som man ikke vidste man ikke kunne leve uden, men som viser sig at blive til ting man slet ikke kan undvære. Der er poppet så mange nye baby webshops op på nettet, at man meget hurtig kan købe sig fattig i alle de fine ting. Her nogen af de ting, der går udover det absolutte basale, som jeg personligt har været rigtig glad for i den første tid med Dexter.

Alfies Fodspor Babynest

Alfies fodspor - babynest. Den har næsten været uundværlig for mig og Dexter. En af de ting jeg ikke anede fandtes, som nu er en fast del af vores hverdag. Babynesten virkelig givet ham tryghed. Han sover så dejligt i den. Babynesten er let, og selve marerialet kan lynes af og vaskes. Derudover passer den ned i babysengen, på sofaen, på bordet, på badeværelsesgulvet (mens man skynder sig og tage et bad). Farverne kan samsættes efter hvad man eget ønske.

Babyuro fra Kongesloejd.dk

Baby uroDenne fine uro er fra Kongesloejd. De fine skyer med dråber, sender tankerne mod de sødeste drømme, uden at sætte for meget aktivering og leg igang i den lilles hjerne, som jo ikke er det der helst skal ske, i en seng på vej til drømmeland. Jeg er så vild med de sarte farver. Den anden uro vi har, hænger over puslebordet. Den er med biler med en masse knald på farverne. Det er om at vælge hvornår og hvor man skal aktivere de små og hvornår der skal ro på.

Baby moccasiner fra ByClara

Jeg må nok indrømme jeg har lidt af en sko fetish - og om muligt endnu mere når det kommer til små, nuttede børnesko. Jeg syntes de er såååå søde. De fleste sko i den str. er ikke rigtig brugbare, og er mere for syns skyld end noget andet, men faktisk har ByClara lavet deres sko specielt i samarbejde med en børne ortopæd, så de kære små fusser stadig har god blodomløb, motorik og balance. Det med balance og motorik er jo slet ikke relevant for os endnu, men de er bløde og lækre og alt, alt for søde :)

Navneplakat fra Prik&Streg

Se den her, er den ikke fin? Jeg skrev alle Dexters informationer fra fødslen ind, og Wupti fik tilsendt denne fine plakat som nu står ved puslebordet og skal op på væggen.. Plakaten er fra prik&streg, og rammen fandt jeg i Ikea. Jeg synes selv det er en fin lille detalje, der minder mig om en fantastisk dag hver gang jeg kigger på den.

Special moment Baby cards[/caption]

Fine små kort, som kan lægges ved siden af baby på et billede, så man kan forevige minder på de store mærkedage

Special Moments Baby Cards, er så fine, og en god måde at kunne sætte et stort kryds på de mærkedage man gerne vil huske og tænke tilbage på. Vi kender det jo alle sammen, vi glemmer desværre ofte hvor gamle, store eller små børnene var på specielle tidspunkter. Vi har mindet i sindet, men kan ikke sætte dato og alder på og pludselig er tiden fløjet afsted. Kortene kan også findes hos PrikOgStreg.

Babysutter, badedyr og gummiand fra Hevea

Sut og bidebamse

Sutter, bidestang og 'kæledyr'Dexter er, som jeg har skrevet om før, lidt af en ædedolk - og det er virkelig ikke noget jeg bare siger. Han spiser meget, han spiser længe og han ville spise konstanst hvis det stod til ham. Hevea er en lille dansk virksomhed. De laver de fineste ting. Jeg har været nødt til at bruge sut på Dexter for at stimulere ham lidt oralt, da han jo ikke kan spise konstant. Hans system ville jo ikke få en pause så. Den eneste sut han vil have i munden er denne. De er produceret i Malaysia (mit hjemland) og er lavet af natur gummi - det er vigtigt at kigge på syntes jeg, at det ikke er en billig plastik/gummi, eventuelt med hormonforstyrrende stoffer - og det der er værre.

Sengesæt fra NoFred

Ikke nok med det er fint og sødt design, så er sengetøjet her lavet af økologisk bomuld - Åhh det syntes jeg jo er så skønt - og dejligt at tænke på nu han ligger i dynen en del den første tid. Kongesloejd har også lavet noget sengetøj med luftballonner på som jeg lige har bestilt. Man skifter jo mere ofte lagen/sengebetræk på den lille da det sker der både kommer gylp og tis på en del i starten... Sådan er det - forces of nature ;)

Økologisk salve fra Tiddley Pom

Denne øko serie fra Tiddley Pom er helt fantastisk. Deres nappybalm gør mirakler for babys numse og salven smelter nærmest på huden. Dexter var blevet helt rød bagi forleden, men efter jeg er begyndt at smøre ham med den her er det helt forsvundet, så den er jeg lykkelig for.

Se lige nogen fine navnetog. De står i vindueskarmene på både Dexter's og Sean's værelser. jeg har bestilt dem på littlevillagepeople.dk og jeg synes simpelthen de er så søde.

Nomi stolen kan bruges af barnet fra dag 1 og helt ind i teenageårene – takket være én fast stamme med udskiftelige sidde-/liggelementer

Sean og Dexter <3

Man kan sagtens nøjes med en højstol fra Ikea. Den her er absolut en luksus, men jeg ville simpelthen ikke have undværet den. Nomistolen fra Evomove er jeg personlig blevet så glad for, fordi det nu er muligt for lillebror at være med i øjenhøjde ved middagsbordet. Jeg behøver ikke sidde med ham i armene og spise med en hånd og han behøver heller ikke ligge ovre i vuggen. Han er med til bords allerede fra fødslen, og når han bliver lidt større, så kan jeg skifte ligge modulet ud og sætte sidde elementet på. Stolen er designet af samme mand, der for mange år siden tegnede Tripp Trapp stolen, nordmanden Peter Opsvik. Mon ikke det her bliver den nye klassiker hvad børnestolens Rolls Royce angår?

Dexter i Petit Bateau

Sean med Petit Bateau Badekåbe

Der er så meget børnetøj, i så mange forskellige designs, farver, mønstre og ja der er så meget at vælge imellem at det kan være svært, og nærmest uoverskueligt. Så er der også lige det der med at de vokser så hurtigt - og hvor meget tøj er det egentlig man har brug for? Ja, det kommer vel egentlig an på hvor meget man får vasket... Hahahah. Jeg i mange år været glad for Petit Bateau, brugte det også til Sean da han var lille baby, og har faktisk også gemt lidt fra dengang. Men jeg har også været ude og købe lidt nyt og lækkert til Dex, og han har nærmest ikke andet på. Petit Bateau's bodies, natdragter og joggingtøj til de små syntes jeg er nemt, praktisk og sødt til mine drenge. Der findes tøj til alle aldre. Men husk at det er fransk, så det er småt i størrelsen. Man kan finde det i Illums Bolighus på første salen, eller købe det online på nogle af de mange babywebshops.

Små djævlehuer fra MeeByLyme

Den fineste hue. Sean elsker når lillebror har den på. "Han ser så nuttet ud, mor" - og så smelter mit hjerte lidt :)MeeByLyme laver dem selv af det fineste økologiske uld som hun selv strikker. Man kan bestille farve og størrelse ved at skrive hende en mail på jillermee@hotmail.com

Det var lidt fra mig om alle de små undværlige ting, som jeg alligevel er blevet helt afhængig af i vores hverdag allerede. Håber I har fået lidt inspiration.

Kh

Saseline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments