For en lille måneds tid siden, besøgte jeg klinikken CeriX på Dr. Tværgade i København. Jeg havde tidligere læst lidt om en 'nyere' metode, hvor man altså kan fryse fedtcellerne, og udskille dem på naturligvis. *Det lyder jo alt for godt til at være sandt* - tænkte jeg. Men efter sigende skulle det skulle altså virke, så jeg tog derind for, at prøve det, og se om det kunne gøre wonders for min mummy tummy ;).

Jeg har noget med min mave, det er helt klart mit ømme punkt på min krop, og sådan har det været lige siden min 2. graviditet. Jeg har nævnt det flere gange i vores WUHUW WORKOUT trænings videoer: Jeg har tidligere fået lavet behandlinger på maven med Dermaroller, for at mindske synligheden af strækmærker - og nu altså det her... Yes i know, der er nogen som tænker jeg er coco-NUTS!!! And maybe I am, men det er MIN mave, og jeg er ikke glad for den, som den ser ud nu. Det handler ikke om at jeg 'bare må accepterre og leve med den som den er' fordi jeg har fået mine dejlige børn eller at 'jeg går for meget op i at se perfekt ud' - det handler om noget helt andet for mig.  Jeg gør - hvad jeg end kan - uden kirugiske indgreb - at få gjort hvad jeg kan, for at komme så tæt tilbage på hvordan den var før mine to fødsler - uanset hvad nogen syntes det er for noget pjat jeg har gang i;) Og det handler ikke kun om min mave, men mit helbred, min styrke i kroppen. For en lille uges tid siden var der én som skrev en kommentar på min facebook - en af dem om,  at det er hårdt, at skulle leve op til nutidens skønheds idealer - det var en kommentar til en af vores træningsvideoer. Jeg tænkte det var en underlig måde at se det på, da kroppen er den som bærer os igennem hele livet - det er vores motor, og hvis ikke den bliver passet, så går den hurtigere i forfald. Og for mig virker det bare også som en rigtig god motivator, at passe det ydre også. Nå men altså, jeg fik lavet en behandling på maven. FEDT FRYSNING på den nederste del af maven og på siderne. Du har måske allerede hørt om Cooltech, som er en ny udgave af CoolSculpting, hvor man kan lave flere påsætninger i samme behandling, - altså behandle et større eller flere områder på samme tid. Behandlingen skulle fjerne op til 25% af egne genstridige fedtdepoter (pr behandling) UDEN kirugi. Og resultatet skulle være permanent. Tør man tro på det?? Der er sikkert nogen af jer som tænker, hvorfor træner du det ikke bare væk? Men kender i ikk godt det med at man kan være slank nogle steder på kroppen, og så er der bare 'dét' område, som aldrig ændrer sig uanset hvor meget man arbejder for det.. Det er sådan jeg har det med min mave. Og man KAN altså bare ikke punkt tabe sig.

CeriX skriver således om behandlingen:

Permanent reduktion af irriterende fedtaflejringer på kroppen uden en fedtsugning. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er det ikke, og er nu muligt med CoolTech systemet, som reducerer fedtceller med et kontrolleret kølingssystem. Metoden er ikke-kirurgisk, sikker og effektiv, og reducerer 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område. Behandlingen kan anvendes til de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at træne væk eller hvis du blot vil slankes på udvalgte dele af kroppen.

Behandlingen foregår ved at CoolTech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører at fedtcellerne går til grunde. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet. Behandlingen er non-invasive og smertefri, og kræver ingen downtime. Du kan derfor genoptage dine almindelig gøremål umiddelbart efter behandlingen. Under behandlingen kan du slappe af, læse eller arbejde på din computer. Behandlingen tager ca. 1 time.

Der ses begyndende resultat efter 2 uger, og det endelige resultat ses efter ca. 12 uger, og er permanent.

Efter behandlingen kan der i timerne efter forekomme rødme i det behandlede område samt blå mærker. Hævelse og ømhed kan forekomme i 1-2 uger efter behandlingen.

CeriX

 

 Jeg filmede en lille film af mig selv, mens jeg sad i stolen og fik lavet behandlingen. Her fortæller jeg lidt om selve fedt frysningen, og hvorfor jeg gør det;) 

Nu er der gået en måned, og må indrømme at jeg allerede nu kan se der er sket noget. Det endelige resultat viser sig først ved 12 uger, så kun en optur hvis der sker endnu mere end der allerede er sket... Og jeg skal nok skrive en update, med tilhørende før/efter billeder. Men noget er der altså sket, prøv selv se her. Det er ikke retoucheret, så på de gode dage er maven da helt flad igen;)  Det har den ikke været siden jeg fødte Dexter.

Nu gik jeg lige på CeriX hjemmeside, og så, at de køre et tilbud på 50% ved behandling nummer 2, hvis man hopper ud i det. Det er ikke reklame, eller betalt indlæg. Just so u guys know;) Jeg deler de ting jeg har lyst til, og hopper ud i diverse behandlinger nogle gange, fordi jeg selv har lyst til at prøve det. Og lad os se om ikke det her viser sig, at have været det hele værd :) I'll keep you posted...

Af Saseline

 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments