Jeg ved ikke om i har hørt om en pude der hedder Save My Face? Det havde jeg ikke, kan jeg så sige. Men da jeg hørte om den første gang må jeg ærligt indrømme at jeg tænkte: "Save My Fucking Face - Nu stopper de med deres mirakel-mig-her-og-der-ting, med navne og betegnelser, der aldrig kan leve op til det egentlige produkt. Endnu en buzz om endnu et ligegyldigt item, som det nye must-have. Tv-shop/kejserens nye klæder. Der er jo ingen grænser for hvad der bliver markedsført efterhånden, og jeg var helt overbevist om, at dette var endnu en ligegyldighed. En f**** beauty pude?! Stop nu!Som jeg fik pudens vidunder forklaret, var pudens funktion først og fremmest, at man undgik bl.a hævede øjne, sove mærker i ansigtet og dermed kom rynker mm. i forkøbet. Det lød sgu overflødigt, at man nu skulle til at markedsføre en pude som ligefrem "løfter ansigtet" - og som så også lige koster mellem 600 0g 1.000 kr. - (uden betræk)

Under modeugen (som jeg i øvrigt ikke fik set meget til denne gang) var jeg inviteret til et eksklusivt event, en såkaldt 'Beauty Buffet', der bugnede af lækre produkter og brands. Jeg tog derhen med min lillesøster hvor vi i løbet af en times tid fik en personlig introduktion af de mange lækre produkter, og med mig hjem fik jeg en goodiebag så vild som jeg aldrig har oplevet før - og jeg har alligevel fået min fair share of goodiebags i årenes løb til både events og modeshows, men aldrig før (heller ikke inden "finanskrisen" ;) har jeg fået en så luksuriøs goodiebag. Den var proppet til randen med lækkerier - og altså også denne famøse "beauty pude".Da jeg begyndte at gå på opdagelse i goodiebagen besluttede jeg mig for at give puden et chance.Jeg har den sidste lange, lange tid vågnet konsekvent hver morgen med øm nakke og ryg.Ved beauty-buffet eventet fik promo-damen forklaret mig lidt om grunden til, at man angiveligt skulle sove bedre med puden. Hun forklarede, at puden lettede vejrtrækningen og muliggjorde en øget cirkulation. forebyggende hævede øjne, og lettede ømhed og smerter i nakke, skuldre og ryg. Så hun vækkede min interesse, ved det spæde håb om, måske at kunne komme denne evige anspændthed til livs. Men jeg var stadig en stor del skeptisk. Men den skulle da prøves. Jeg havde jo ikke selv punget 600 kr. ud for puden, så intet at tabe...

Og jeg er virkelig blevet nødt til at sluge hver enkel negativ og fordømmende tanke om den, for jeg har i mange år ikke sovet så godt som jeg sover nu med den pude. Dens form er så perfekt, støtter de rigtige steder, så det er en hel anden afslappet følelse når jeg lægger mig til at sove. Puden kan anvendes på mange måder, der alle giver støtte og komfort, og fordi man slapper rigtigt af og får den støtte, som en normal hovedpude ikke altid kan, så åbner det op for både vejrtrækningen og giver slip på de giftstoffer som vi naturligt gør når vi sover. Jeg er totalt på røven over den lille åndsvage pude og hvor meget den har forbedret min nattesøvn og lettet mine spændinger i nakke, skuldre og ryg.

Faktum er; jeg sover MEGET bedre nu end jeg længe har - eller måske nogensinde. Jeg er forelsket, og nyder endnu mere nu at skulle ligge mig i sengen og få en skøn nattesøvn. Det eneste problem er følelsen om morgenen når vækkeuret ringer og jeg skal undvære den indtil jeg ligger hovedet på puden igen... Hahaha. det er en 'god damn' pude, men den er virkelig fantastisk. Og til alle jer mamas, som fortjener en virkelig god nattesøvn, som har xtra 600 kr. at spendere på en forbedret nattesøvn: KØB DEN! Den er alle pengene værd og jeg lover jer for i ikke vil fortryde den.

Dette er IKKE et betalt indlæg på WUHUW - Jeg ved det lyder som et...

For mere information om puden ved at klikke her

Hør hvad Beauty Ekspert Charlotte Torpegaard og Uffe Buchardt siger om puden

Af Saseline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments