sponsoreret

I mandags, inden vi rejste hjemmefra, fik vi da lige shoppet et par fede sko til Sean i Ecco butikken på Frederiksberg. Sean havde brug for nogle ordentlige sko, som vi også kunne bruge til turen, og som kan holde til lidt af hvert.

Alle mødre med drengebørn ved hvad jeg mener, når jeg siger at når man køber et par nye sneaks, og sender dem i skole eller på legepladsen, at de kommer retur med et par sko, som ligner nogle de har byttet ud, med et par udtrådte gamle sneaks der er lige til at smide ud igen.. Sådan er det ihvertfald med min dreng. Jeg ved ikke hvad det er han laver, men han er en rigtig dreng, som elsker eventyr, leg og så elsker han også sin fodbold i frikvartererne. Jeg har prøvet lidt for ofte, at han ringer hjem fra kontoret, fordi hans sko og strømper er blevet våde, og derfor må jeg komme over på skolen med rent og tørt. Det duer ikke længere. Vejret er som det er i Danmark, og drenge er som de nu engang er, så de sko skal bare være holdbare til aktive børn og varieret vejr.

Problemet opstår selvfølgelig kun når man så finder ud af at man VIL have begge sko, og ikke kun det ene par MOOOOOOOAAAR... Sean ville have begge farver og modeller!! Men de er også fede. Ecco har lavet en sko til børn som hedder Ecco Cool Kids, som er super cool! En træningsstøvle i blødt, glat læder med en perforeret overdel for fleksibilitet og åndbarhed, men som har GORE-TEX® SURROUND™ der forhindrer vand i at trænge ind i skoen og holder fødderne tørre i selv det vådeste vejr. Det kunne ikke være et bedre match til drengebørn.

Sean er ikke så god med de snøre, det bedst når skoen bare har velcro, men der kan man heller ikke stramme den så godt. Så det er perfekt, at der er tænkt over funktionalitet når den indvendige lynlås sikrer, at skoen er nem at tage på, mens snørebåndene er nemme at justere, men ikke behøves at bindes op for at tage af og på.

Storebror og lillebror fik hygget i ECCO butikken, ved tegnebordet. Elsker når butikker gør det velkommen for børn, og nemmere for forældre at handle ;) Når børnene er aktiveret, kan mor shoppe, haha.... Alle butikker burde blive inspireret her.

Vi har selvfølgelig taget begge ECCO sko med til Barcelona - og det er jeg rigtig glad for - det er nemlig super vigtigt med ordentligt fodtøj, når vi går rundt langs stranden og igennem gader og stræder hele dagen, alle dage. Barcelona er bare en by hvor man går rigtig meget, så det er vigtigt, at det er ordentlige sko, hvor man ikke får ondt i fødderne efter et par timer. Med ECCO COOL KIDS støvlen, holdes fødderne polstrede og komfortable takket være direkte indsprøjtet PU-skum og en fodtilpasset form.

Udover lange gåture, fik vi kørt lidt rundt på elektrisk løbehjul cykel på strandpromenaden. Vi har hygget os så meget idag.

These ECCO COOL KIDS shoes, we're made for this COOL kid!!!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments