Makeup kan bruges på ekstremt mange forskellige måder. Den kan både skjule og fremhæve og manipulere med både formen af dit ansigt og dine træk. Teknikken der med mest dramatisk effekt kan markere ansigtet hedder contouring. Man skal passe lidt på og virkelig sørge for at få faded den ordenligt, for ellers kan man godt ende i et dragqueen look - og det er jo ikke meningen. Så det kræver altså lidt øvelse, men det kan have helt vilde effekter når man mestrer "the art of contouring".

Som altid giver vi herinde eksempler på meget naturlige looks, men der er masser tutorials på nettet hvis du har lyst til at lege med en lidt mere dramatisk contouring. Prøv dig frem og se hvordan skygger og highlights kan ændre dit ansigt.

Her viser vi hvordan du kan lave en contouring kun ved hjælp af foundation. Det er præcis den samme teknik du skal bruge uanset hudfarve.Contouring er en af makeupartisternes mest effektfulde redskaber, så hvorfor ikke tage den i brug hjemme i privaten, når nu vi kan?

Videoproduktion af Eyelight.dkMakeup af Nicci Welsh

Makeup guide:

1. Start med at påføre en ansigtscreme og en primer2. Vælge en foundation i en passende farve.3. Test 3 forskellige farver på kæben4. Påfør den farve der passer bedst over hele ansigtet5. For at lysne et område (highlighte) vælges en tone der 1-2 nuancer lysere end ens egen hud.6. Påfør highlighteren under øjnene, næseryggen, i panden, på kindbenet, på hagen og lige under brynet.7. Inden du blender highlighteren ind, påføres din contour, der er 1-2 toner mørkere end din egen hudtone.8. Påfør den under kindbenet, på hver side af næsen og templerne.9. Tag derefter en fluffy pensel og blend highlighter og contour sammen10. Påfør en blush i en mørkebrun farve under kindbenet.11. Påfør en smule pink blush på æblet af kinden for at få en lækker glød.12. Blend din mørkebrune og pink blush sammen med en stor fluffy pensel13. Afslut med ekstra highlighter på toppen af kindbenet, amourbuen og langs næseryggen, men ikke på næsetippen.

Voila - du er nu contoured :)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments