Igår holdte min dejlige veninde og hele Danmarks Szhirley, pladerelease på sit nye album TIMEGLAS og 40 års fødselsdag på Gallery Asbæk i Bredgade, og jeg var naturligvis derinde for at fejre hende. Jeg har hørt Szhirley synge mange gange i løbet af de 10-15år jeg har kendt hende - heldige mig;) - og jeg bliver stadig såååå 'stunned' over hendes smukke stemme, især når hun synger sine egne sange skrevet lige fra hjertet. . Den klang altså, hmmm, den rammer én.... Hun er virkelig en talentfuld kvinde! Jeg er så stolt af hende, og alle hendes mange bolde hun altid har jonglerende samtidig. Hun strålede og sang så smukt og jeg fik gåsehud på hele kroppen. Jeg ved jeg ikke var den eneste. Hvis du ikke kender Szhirley i virkeligheden, ville du ønske du gjorde. Hun er den sjoveste veninde jeg har. Da hun optrådte for os alle akustisk, præsenterede hun samtidig nogle af hendes sange med en lille fortælling. Og med Szhirley bliver du altid underholdt. Hun har en evne til at få folk til at føle sig hjemme, afslappet og så laver hun sin egen slags stand up, og fik os alle til at grine med de sjoveste små indslag. Ingen tvivl, hvis jeg skulle være på en øde Ø med en person, ville jeg vælge hende, for jeg ville grine hver dag.

Klik HER for at downloade albummet

Szhirleys nye plade udkommer idag, og jeg har optur over jeg nu skal høre den på repeat. Jeg har fået lov til løbende at høre nogle af sangene, men det så fedt når jeg nu endelig kan høre den færdigmixet fra start til slut!

Jeg havde virkelig også den sjoveste aften, og samtidig var jeg liiiige lidt ved siden af mig selv. Jeg har ikke rigtig haft en sammenhængende søvn ( kun 1 nat) siden jeg kom hjem fra New York. Dexter har været ramt igen igen af sygdom, denne gang lidt hoste, snot, nye tænder og vokseværk - som jeg tror det er, og grunden til han konstant vågner af sin egne spark og spjæt. Så jeg er lidt træt i hovedet, men på den der måde hvor man godt kan føle det hele er lidt sjovt, og føler mig lidt små-påvirket, uden at være det. Jeg puttede Dexter og gik ud af hans værelse 19:15, for allerede 19:30 at køre hjemmefra. Jeg får både hoppet i en kjole, stilletter, sat hår og makeup på 15min. Gotta be a pro after all these years, haha. Jeg vil nemlig ikke komme for sent ( tonight is NOT The night)..., kører afsted og kommer nok lidt for hurtig afsted på motorvejen, og kørt lidt hurtigere end tilladt så jeg blir blitzet af en fotovogn, super...! En fart som står til et klip og en god stor bøde!! Nå men det bliver jeg nødt til ikke at tænke på. Ankommer, og storkrammer på Szhirley, og får derefter talt meget kort med en journalist og taget et hurtigt billede. Jeg får hilst og snakket med gamle venner, og en halv time senere bevæger jeg mig ud for at trække lidt frisk luft. Får øje på den her fyr, og han kigger også på mig. Så siger jeg: 'Hmm, har jeg ikke set dig før, vi kender hinanden gør vi ikke? Og han smiler og griner lidt, og skal til at sige noget, hvor jeg får et flash, og husker tydeligt hvor jeg kender ham fra. Jeg får nærmest afbrudt hvad han er igang med at skal til at sige, og svarer: ' Du er min søns fodboldtræner'.... Han kigger på mig, og jeg kan se han tænker jeg er crazy, for så at svare mig tilbage: Nej, jeg er journalist på Se & Hør, og vi stod lige og snakkede sammen for en halv time siden da du ankom... Hahahahahahahahahahahaha - Hvad er det der sker med min hukommelse. Når jeg ikke får sovet, så er der mange ting som pludselig glipper og får kortslutning i mit hoved. Jeg husker simpelthen ikke særlig godt, og det føles et øjeblik som om jeg er en guldfisk, og ingen erindring har om noget jeg har sagt højt eller har gjort 5 sekunder tidligere. Det var bare én af de situationer, og én af de pinlige øjeblikke jeg havde med at huske et ansigt. Vil altså lige slå fast, når jeg laver sådan en handling, handler det IKKE om at jeg er arrogant eller 'full off myself', jeg har virkelig bare ikke altid plads i hovedet til at huske hvor jeg kender folk fra, og om jeg kender dem. Ja det lyder dumt, men det er klart en dårlig egenskab jeg har, ikke at huske de mennesker jeg møder på min vej i livet... ! 

Anyways, udover jeg ingen korttidsshukommelse har længere, så havde jeg en rigtig sjov aften med pigerne, der blev grint en masse og vi fik fejret Szhirley som hun fortjente.

Jeg filmede én af sangene hun optrådte med live igår, så klik på videoen nedenfor og hør 'Uden dig'

Jeg håber i vil gøre jer selv den tjeneste og få lyttet til hendes plade. Den indeholder mange fine sange <3

Klik HER for at downloade albummet​​

S

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments