Udover at bruge størstedelen af min tid med mine dejlige drenge, går det meste af tiden med at få løst diverse i forhold til vores udenlandskflytning. Der er så mange ting på 'to-do' listen, og målet er at få sat flueben ud fra alle opgaver som skal nåes inden de næste to måneder - faktisk så meget som muligt, og som er realistisk den næste måneds tid da Barcelona by mere eller mindre lukker helt ned i august måned - som vores uge 29 & 30 herhjemme i Danmark. En ting er at flytte hjem, men det er en hel anden sag at flytte land... Phew der er meget hele tiden, men jeg er sikker på at jeg får så optur over det, når jeg står på den anden side og er kommet igennem det.

Planen var at holde et stort havesalg i weekenden som jeg skrev på bloggen en lille måneds tid siden, men pga vi er uheldige med sommervejret her i Danmark, og det efterhånden mere minder om efterår end sommer - med alt for kolde temperatur og regn - så er jeg nødt til at aflyse weekendens havesalg. Som det ser ud nu, bliver det regnvejr både lørdag og søndag, og da det er en stor del som skal rykkes ud i haven, vil jeg ikke risikere at ødelægge inventar pga regn. Så det er desværre en for stor chance at tage.

Jeg tænker over hvad jeg så skal stille op, lige nu bliver det nok bare senere på sommeren, når sommervejret beslutter sig for at vise sig mere end en enkelt eller to sammenhængen dage. Jeg lover at holde jer opdateret omkring det, da der virkelig har været mange af jer som har skrevet og vist stor interesse om at købe de forskellige ting:)

Jeg syntes det er super deprimerende ikke at kunne rejse på sommerferie med drengene, når vejrudsigten ser sådan her ud!!! Det slet slet ikke fair, men vejret bekræfter mig kun mere i at vores flytning til Spanien bliver med god grund, da jeg længtes dagligt efter varme og sol, hele livskvaliteten er så anderledes med lidt sol, især fordi det påvirker mig og mit humør så meget som det gør...

Jeg ønsker alle jer som er så heldige at skulle rejse til varmen, en virkelig dejlig sommerferie. NYD DET, jeg er slet ikke misundelig;)

S

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments