Det er blevet en ting vi gør - vores lille pige squad - bruger en dag sammen på et spa, hvor vi hygger, får talt ting igennem og catchet op, forkæler os selv med massage og spiser dejlig mad. Vi har været en del steder nu, og denne gang gik opholdet til Comwell Borupgaard i Snekkersteen. Det var dejlig for os nemt i forhold til transport, kun 15 min fra hvor jeg bor. Vi arrangerede det sådan lidt impulsivt en uge før, og var helt tilfældigt vi alle kunne tage fri og sørge for børnene også blev passet, så vi kunne hygge sammen.Jeg nyder virkelig at vi tager os tid til hinanden, uden børnene omkring, bare os piger, hvor vi ingenting skal nå, og hvor alle emner på kryds og tværs mellem hinanden kan blive vendt og drejet. Jeg værdsætter mine veninder meget højt, dem jeg har i mit liv. Det er ikke dem alle jeg når at se lige så meget, som jeg kunne tænke mig, men jeg ved de er der. Det er ekstremt vigtigt for mig, at få plejet relationerne til mine veninder - Og jeg har også bare de sjoveste af slagsen, vi kan alle se så pæne og polerede ud, but trust me, hvis I kunne være fluer på væggen og overhøre nogle af vores samtaler, så ville I får STOR grineren nogen gange ;) Det gør vi selv rigtig meget  når vi er sammen. Der er ingen filtre, vi prøver ikke at være noget vi ikke er, og har det bare så dejligt afslappet med hinanden. Og det er så vigtigt for mig, at der ikke er noget man føler man ikke kan gøre omkring sine piger.
Vi startede dagen med en virkelig lækker frokost buffet, og der var alt fra sunde salater, dybstegte rejer, fisk og kød, tærter og frugt. Jeg har været på Comwell før, men der er virkelig sket noget med maden, den er virkelig blevet opgraderet. Det smagte super lækkert.
Bagefter gik vi ned i spa'en, hvor vi fik 80 min. hotstone massage. Først blevet vi masseret med opvarmede sten og bagefter med iskolde sten. Jeg har ikke prøvet det før, det var en ret  vild fornemmelse. Senere tog vi én times sauna gus - til dem af jer, som ikke har prøvet det, kan jeg, i især hektiske og stressede perioder, virkelig varmt anbefale saunagus. At sidde i så fugtig en varme, og blive stimuleret af de forskellige dufte og sanser, og pga varmen intensiveres følelsen og oplevelsen. Man er tilstede i nuet, det er nærmest umuligt andet. En time føles som meget længere tid, men på en god måde, og det grounder én fuldkommen (i hvert fald mig). Det er skønt, at mærke jorden under sig i en travl hverdag, hvor det ene hele tiden tager det andet.
Jeg har en del jeg går og tumler med for tiden, og et lille døgn med pigerne med lidt selv forkælelse var tiltrængt. Vi nød det så meget. Middagen, hvor vi fik serveret en 4 retters menu, var også vildt lækker. Og så hyggede vi med lidt vin og cocktails, inden vi alle gik tidlig i seng, så vi kunne være veludhvilede når vi igen skulle hjem til vores børn og hverdagen ;) Man bliver altså bare en dobbelt så god mor, når man har overskuddet med sig. Jeg har lige haft en lang periode af masser af sygdom. Dexter har virkelig været ramt at forskellige vira, feber grundet tænder, mellemøresbetændelse og snot, så søvnen her over vinteren har ikke været lige nem altid.  SÅ det var virkelig tiltrængt, og det gav mig ny energi!!Derfor er det endnu mere dejligt at kunne tilbyde en af vores læsere, et ophold på Comwell spa. Vi udlodder til dig + en veninde. Gavekortet er på et SpaDelight ophold for 2 personer med ankomst på en lørdag. Gavekortet gælder et år og har en værdi á 2490,-. Læs evt. om opholdet her.  Vi sender gavekortet med posten til den heldige vinder.

Dejlige vandhund Szhirley

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments