Min søster Suriya og jeg

Det er efterhånden et par år siden vi sagde ja til at give den første optræden med S.O.A.P efter vi i sin tid opløste vores gruppe og gik på pension som duo. Det var meningen det skulle være en engangsforestilling, men vi fik flere og flere forespørgsler - og de har været svære for os, at takke nej til. Nu er det nærmest blevet fast rutine at vi optræder til 4-5 shows i løbet af året.Jeg havde aldrig forestillet mig, at vi skulle stå på scenen med vores 90'er hits så mange år senere, men sådan er det altså blevet :) - og det er sååå sjovt at få lov til at hoppe ud på scenen, og fyre den af for tusindvis af mennesker, som står og synger med på vores sange. Det er næsten som om sangene fremkalder en følelse hos publikum, og de sammen med os genoplever en tid hvorfra minderne er mange og det kan mærkes hele vejen op til os på scenen.Det som om vi har en 'knap' som kan tændes og slukkes, for når den første sætning '... SOAP is in the air...' flyder ud gennem højtalerne, så bevæger benene sig automatisk ind mod scenen, og så er vi performers og entertainers, og det er, som havde vi aldrig om vi aldrig trådt ned fra scenen. Det ligger så inkarneret i os, teksterne, dansen og vi formår at skabe en fest, sammen med de festglade publikumsdeltagere. Sidste weekend spillede vi for 11.000 mennesker i Odense, og I dag går turen til Århus, hvor der er knap 15.000 mennesker som deltager i 'Vi Elsker 90'erne' koncert. Der kommer alt fra SNAP, Haddaway, Whigfield, SOS og mange flere. Alle os der var unge i 90'erne - WE KNOW!! Hahahaha... 90'erne VAR virkelig een lang fest.

Vi Elsker 90'erne i Odense sidste weekend
Min babydaddy og babyDexter backstage til venstre for scenen. Kun 6mdr gammel, skulle han opleve sin mor fyre den af som en teenager på scenen;)
Sean har været med mig ude og optræde en del gange nu. Det er så sødt, for han er så stolt af mig når jeg er på scenen. Vi gør altid en lille hyggelig tur ud af det, og det elsker han. Han er min største fan <3 Her fjoller vi i bagagerummet i bilen, før bilen blev pakket.

Selfie fra Hotel Royal i Århus efter show. Børn er lagt i seng, og bliver passet af babysitter, så vi kan tage ud og spise lidt mad

For et par uger siden var vi inde og optræde en akustisk version af "This is how we party", det kan du se på videoen nedenfor. Må indrømme, at når man hygger sig med musikken, med sang og guitar, så savner jeg helt at være kunstner, køre landet rundt og optræde med min søster. Nu få jeg lov til det momentvist, samtidig med at kunne nyde tilværelsen med børn, mand og hus... Så jeg får vel det bedste af begge verdener, selvom det ikke kan måle sig med dengang musikken var hele vores liv.

Jeg håber jeg ser nogle af jer senere idag. Og jeg håber at I vil blive fyldt med minder fra dengang vi allesammen stadig dansede på bordene og sang med på f.eks vores musik. Jeg glæder mig :)

Saseline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments