I samarbejde med pHformula

I weekenden da jeg tjekkede ind på Skt Petri, var det ikke kun tand- og hårbørsten jeg havde glemt. Ved ikke hvor mit hoved var, men jeg havde kun taget ting med til mine møder, fordi det var det jeg havde fokus på. Og så en lille kuffert med sminke, stilletter og en kjole til aftenens fest... Så jeg opdager jo meget hurtigt at jeg ikke havde nogen cremer med. Man kan sagtens overleve uden, men man bliver da ret stram i ansigtet uden noget fugt, haha... SÅ jeg måtte en hurtig tur forbi og hente nogle hos Take Care, det var alligevel ved at være op over med at skulle have nye produkter, så det var perfekt.

Jeg har fået implementeret en ret god beauty rutine, især her de sidste år. Det kommer naturligt med alderen, at man gerne vil bevare sin smukke glød, og stadig have en pæn hud, selvom man man bliver ældre. Jeg har ret gode gener fra min mors side, hun er en blanding af Indisk, Malaysisk og Indonesisk, og med den mørke hud, følger der mere melanin i huden, hvilket gør at jeg har en hud som måske holder sig lidt yngre end folk med lys hud. Men med det sagt, så arver man altså kun 10% af generne, resten er op til hvordan du passer og plejer din hud. Vi ved alle at det er vigtigt med fugt, både indefra og ud. Og så er der alle de lækre ingredienser, som huden har rigtig godt af.

Jeg har det sidste år, kun brugt hudplejeserien fra pHformula. Den gør virkelig min hud godt. Flere af mine veninder, som har kendt mig i flere år, siger min hud aldrig har været så fin. Der er sågar nogle af dem som har skiftet deres serie ud, med pHformula, fordi de vil have samme resultat;)
Da jeg boede i DK, tog jeg til månedlige behandlinger hos Take Care i Hellerup, hvor jeg fik en dybdeborende ansigtsbehandling af kosmetolog Rikke. Til dem som bor i nærheden, kan jeg virkelig anbefale hende. Hun er dygtig, og ved hvad hun laver. Hun behandler ikke nogen ens, men kigger på huden individuelt, og behandler derefter. Jeg har ikke fået en ansigtsbehanding siden jeg er flyttet til Barcelona, men jeg holder min hud pæn ved at continuerligt morgen og aften, bruge mine serum, cremer og ansigtsvask - også selvom jeg ikke har sminke på i hverdagene. Jeg har netop lige booket en tid til når jeg er hjemme igen, og det glæder jeg mig helt vildt til.

Ansigtsvask E.X.F.O. Cleanse - den bruger jeg dagligt - men kun hver aften inden puttetid.

Jeg bruger til daglig den orange VITA C serum, og om aftenen bruger jeg HYDRA serum - som det aller første efter jeg har vasket ansigtet.

Denne her A.G.E serum bruger jeg kun nogle uger om aftenen, den er virkelig effektiv. Kan mærke den så snart jeg har fået den på. Mirakel serum siger jeg bare....

Jeg skrifter mellem de her to, som dag creme og natcreme. Jeg gør bare hvad jeg føler for, og har ikke en slavisk måde at bruge eller variere dem på. Hvis du er interesseret i produkterne, ville jeg henvise til Take Care.
Det er et eksklusivt mærke - fordi det er lækkerhed på 'flaske', så de har ikke sindsyge mange forhandlere. Man kan kun købe pH formula hos uddannede kosmetikere/kosmetologer, ikke på nettet. Fordi det er så aktive produkter, så man skal guides i hvordan man bruger dem og have anbefalinger til hvad man skal bruge til den hud man har... Nedenfor viser jeg lige før og efter billeder på min hud...

FØR billede - det er taget for ca et år siden, hvor jeg ikke brugte pHformula

Og se lige forskellen... Min hud er så smuk ( hvis jeg selv skal sige det) - billedet er ikke retoucheret, uden filter, og jeg har endnu ikke prøvet nogle beauty behandlinger som BOTOX, fillers m mere...

Og et fra siden før pHfomula

Og efter et år fra siden....

Jeg mærkede resultat allerede efter 1-2 måneder, og det bliver kun bedre og bedre, jo mere man bruger det...

XOXO,

Saszeline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments