Sponsoreret

Jeg tror ikke det er gået nogens næser forbi, at Swiss Clinic har lavet hudbehandlingen Skin Renewal. En skin roller til ansigtet. Og måske har de fleste ligesom jeg nysgerrigt klikket på linket, og læst lidt mere om hvad det præcist går ud på med de der nåle;)

Jeg var I hvertfald én af de mange nysgerrige, og jeg forstår godt der er en hype omkring produktet. Skin Renewel består af en Skin Roller og Rejuvenating Serum. Disse 2 produkter går ind og producere ny, frisk hud og kollagen så du får mere glød, smidighed og elasticitet i huden. Og det er jo virkelig noget vi alle ønsker os, specielt hvis du ligesom jeg er rundet forbi 30 års alderen. Der er det et must at gøre alt hvad vi kan, for at passe på huden. Jeg gør mit for at passe på min hud. Jeg vasker, renser og fugter hver morgen og aften, og så er det ideelt at følge op med en Skin Renewal behandling, så jeg giver den et boost.

Sådan her fungere den :

Skin rolleren laver små mikrokanaler i huden, med bitte små nåle. Der findes to længder, og jeg har pga fin og sart hud, valgt den som kun er 0.2mm. Med små mikrokanaler i huden kan serummet trænge længere ind og virke i dybden. Serummet stimulerer genskabelsen af ny frisk hud. Nogle ser forbedringer allerede efter en uge, mens tydelige resultatet viser sig efter ca. 5 uger. Jeg har nu brugt Swiss Clinic i en lille måned, med en uges pause indimellem, og kan se virkelig fine resultater. Og nej, jeg tænkte også før brug, om det mon ville gøre ondt at rulle skin rolleren over ansigtet, men faktisk kan du slet ikke mærke det.

Sådan her anvender du den :

For dem som virkelig ønsker en stor effekt kan skin rolleren og serum bruges I 5-7 dage i træk (helst 7) og derefter skal der holdes en lille uges pause. Jeg har selv (med sart hud) brugt den en uge, og så en uges pause, hvor jeg stadig kan se at min huds struktur er mere glat og ensartet. Skinrolleren er virkelig effektiv. Resultatet er fine linjer, rynker og ar reduceres, huden bliver blødere, blodcirkulationen stimuleres, elasticiteten forbedres og grove porer bliver mindre. Huden efterlades med en jævnere tone og bliver mere modstandsdygtig. En effektiv hudbehandling som bremser hudens aldring og bevarer hudens vitalitet og energi.

Jeg har fortsat tænkt mig at rulle ansigtet, for resultatet taler for sig selv. Jeg kan kun anbefale den til alle som ønsker at forny hudens glans og forebygge mod rynker.

Serummet er så lækkert, og ved hjælp af micronålene kan det trænge sig dybere ind i huden, og de aktive ingredienser forstærker hudens heling. Det anbefales at rengøre sin ansigtsroller med denne sanitizing spray, som indeholder Aloe Vera, E-vitamin og Ethanol.

Skin Renewal er tilgængelig på SwissClinic og koster kun 820 kr. Når man tænker på hvad man kan bruge på ansigtsbehandlinger, syntes jeg det er en rigtig god pris for det man får for pengene: AMAZING SKIN !!!!

Jeg har også en rabatkode på hele 15% ved brug af denne kode: saszeline15

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments