Jeg havde den hyggeligste eftermiddag forleden. Jeg tog en veninde og vores børn under armen og så gik turen til  Creative Space på Østerbro for at lave julegaver med børnene. Konceptet er simpelthen genialt, og jeg elsker virkelig den stemning jeg kommer i, lige så snart jeg træder ind af døren. Det er virkelig et sted hvor kreativiteten slås løs - og det bliver den også! Man bliver totalt revet med og jeg selv, fordyber mig fuldkommen hver gang... Det er en oplevelse, der er både god for børn og voksne. Og så afslappende, at slå hovedet lidt fra, og lade kreativiteten få spillerum.Det er så nemt, at gå til... Først vælger man keramik. Det kan så være lidt svært (når man kan være så ubeslutsom som jeg kan være,når jeg vil det hele på en gang;),  for der er virkelig mange forskellige at vælge imellem. Der er flere end 170 slags italiensk keramik og 80 farver, at vælge imellem. Det mest populære keramik er en kaffekop, som jeg også valgte at lave 4 af, og som der findes mange forskellige versioner af, -små søde espresso kopper til store the kopper. Og så er der mange fine fade, flotte skåle, tallerkener, - sjove dyr, figurer og julepynt til ungerne.Sidste år lavede min søn en fin stor rund tekop i lyseblå, med håndskrevet 'mor' - den bruger jeg næsten dagligt, og den får et smil frem på mine læber, når jeg tænker på den dag vi lavede den. Så udover det virkelig er nogle hyggelige timer man bruger derinde, så synes jeg personligt, at er det samtidig er nogle af de bedste slags gaver man kan give til bedste forældre, eller til sig selv;)Jeg kunne bruge tiiiiiimer hos Creative Space. Både med børn, men også uden, hvis vi f.eks var en gruppe piger som skulle hygge med kreativiteten. Og uden børn kan man nok få lov til, at nørde lidt mere igennem, end man kan når man har børn med. Der er plads til gode samtaler, hygge og fordybelse - Jeg ELSKER det virkelig.Se nedenfor hvad vi lavede - og slut resultatet;)
Ved du ikke, hvad du skal male, har de masser af inspirationsbøger, skabeloner, stempler og svampe, du kan bruge.
Priser starter fra 150 kr og opefter afhængig af størelse.
Lidt inspiration til hvad man skal kaste over. Når man pludselig kan male hvad som helst, kan jeg ikke beslutte mig;)
Man mangler ingen redskaber, tværtimod, er det lavet så du pludselig kan få din indre kunstner frem;)
Sean, Louiie og Maluna lavede disse søde fine kreationer. Her er det før det blir brændt og lakeret. 
Her er mine fine små kaffekopper. Elsker pastelfaverne. 
Her er hvordan det ser ud, efter det er blevet brændt og lakeret:[caption id="attachment_7470" align="aligncenter" width="700"]
Seans kreationer og julegave til farmand[/caption][caption id="attachment_7471" align="aligncenter" width="700"]

Mine fine pastel kopper er nu blevet færdige, og der kom lidt mere knald på farverne;)[/caption]

 

Her kan du få en fornemmelse af stemningen hos Creative Space på Gl. Kongevej, som også er det sted jeg var tidligere på året med Sean.

Jeg lover dig for, at det virkelig er et besøg værd. Hvis der skal nås at laves julegaver, skal du til at få gjort det i en fart, da det tager  en lille uge før det er brændt og kan afhentes. Jeg syntes det er de bedste gaver, for der er da ikke noget mere specielt at få en gave som er lavet med kærlighed og kreativitet fra børnene - det er en gave som varer ved, og som man husker - langt mere end en parfume æske fra Matas - eller en Kähler vase for den sags skyld ;)

Af Saseline

 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments