Make walls work for you...
Hvor var det lige alle vores billeder blev af ?
De ligger digitalt på vores telefon, computer, postet på facebook, eller gemt i en mappe. Vi tager billeder som aldrig før, for vi har kameraet på os alle steder, men vi ser dem ikke som vi gjorde i de gamle foto albums, fordi det er en anden tid, med en 'her-og-nu' tendens, hvor vi poster det på de sociale medier, og måske glemt og videre i næste uge.
Jeg trippede altid over de billeder som jeg så hang fremme i folks hjem da jeg var barn. For jeg elsker billeder.
1 billede siger bare mere end 1000 ord og de billeder der hænger på væggen, kan skabe en stemning og energi -  og samtidig påvirke din underbevidsthed.
I denne verden hvor der sker så mange ting, og så meget støj omkring os konstant, er det vigtig at minde sig selv om de positive ting, så de kan indprinte sig i dig og du dermed kan tiltrække det du ønsker der skal være mere af :)) For ca. 1 års tid siden havde jeg lyst til at forkæle mit parforhold og vores kærlighed til hinanden. Jeg fandt derfor billeder frem af os, og printede dem ud. Jeg printede derefter også vores citater ud de sætninger vi altid siger til hinanden eller kalder hinanden. Jeg har lavet en kollage hjemme på vores væg i soveværelset, og det er det aller første vi ser om morgenen, og sidste vi ser om aftenen inden vi putter, og mange gange har det været starten på en dejlig samtale hvor vi snakker om dengang, eller bare følelsen som det kan sætte igang, hvor vi ligger og smiler pga den væg! Det har en kæmpe effekt, og kan kun råde alle til at gøre det samme, hvis man har lyst til at forkæle kærligheden lidt, uanset hvor usmageligt der nogen synes det end er, så er det heldigvis kun noget som er imellem din mand og dig! Vi har lavet kvantespring i vores forhold, vokset tættere sammen og er mere taknemmelige over vores kærlighed idag.

Her kan se hvordan du med lethed hurtigt kan lave de fedeste MOOD BOARDS der kan omhandle  et hvilket som helst emne !

Skærmbillede 2016-04-13 kl. 15.48.25
Kærligheds væggen...Stimuler og forkæl dit kærligheds liv... og dine drømme...
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 15.53.09
Vildt smart ...at polstre din væg med kork, så du med små knappenåle kan fyre den af, og hele tiden forvandle din væg. Altid godt at lave om på tingene, så energien ikke stagnerer
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 15.54.07
Sæt gang i din væg og belysning med lyskæder og billeder med små klemmer
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 15.54.46
Lav en utraditionel billede oplevelse i en traditionel ramme
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 15.55.22
Fede flyers, inspirerende grafiske designs og vilde farver
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 15.56.21

Instagram on the wall. Ja tak!!  Skaf et Polaroid kamera, en app eller en printer, der giver et nice old school look

Skærmbillede 2016-04-15 kl. 15.51.26
Rejser er oplevelser for livet- put hver oplevelse i en ramme and "catch a tropical vibe" på en grå mandag :-)

Skærmbillede 2016-04-13 kl. 16.01.45

Brug et net til hænge din inspiration på ....Det giver et råt warehouse look og du kan let ændre det...

IMG_2076

Det behøver ikke kun være kærligheden, eller familien. Det kan sagtens også bruges til børneværelset. Jeg har f.eks lavet en kollage over min søns seng. Jeg har hængt glade billeder af ham og hans venner og de basketball stjerner han ser op til og gerne vil være ligesom, fordi han drømmer om at spille i NBA som den første dansker. Kollager og billeder sætter altid gang i fantasien og tankerne, især hos børn, og fantasi er en dejlig ting. Så kom bare i gang derhjemme. Det er blevet så nemt, med at kunne vælge billederne ud hjemmefra på computeren, og som kan printes ud hos fotohandleren. Jeg ved Saseline tidligere har skrevet lidt om den måde hun bruger billederne som kunst på hendes vægge derhjemme, med store billeder på lærred. Hvis du ikke har set det, så klik her, og få link til hvor du kan få lavet billederne sendt direkte hjem til din dør.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments