sponsoreret

Sidste uge i Danmark var der run på. Jeg havde jo både Fashionweek og en hel del arbejde , og så pga Seans fødselsdag falder på ugedag, havde jeg planlagt tidligt, at fejre ham med sine bedste venner i weekenden nu han var hjemme i Danmark... Hans ønske var at være aktiv med sine venner, spille fodbold og andre sjove aktiviteter. Så det var oplagt at bruge Hafnia-Hallen - som er en multisportshal med multi-, kunstgræs-, volleyball-, basket og hockeybaner, som kan lejes, og nemt for mig at holde en fødselsdag for 16 drenge som er klar på at lave noget. Jeg fik et af de store værelser til at holde selve fødselsdagen, og så havde jeg booket de forskellige baner til drengene, så de kunne fyre alt deres energi af. Det var så fedt at holde fødselsdag på den måde, fordi der var så meget aktivt, og de også kunne lave forskellige ting. Da de blev sultne, kom de op i det store rum, hvor de fik hjemmelavet lasagne og sodavand som kan bestilles når man holder fødselsdag i Hafnia-Hallen.

Jeg elsker at holde fødselsdag for Sean, men børnefødselsdage kan hurtigt blive et 'arrangement' og mange ting man skal huske at købe,Jeg havde pyntet op til fodboldfest - og det så nok mere overskudsagtigt end det i virkeligheden var. Jeg kan meget hurtigt bruge alt for meget tid til at lave den ultimative fødselsdagsfest til begge mine drenge - for det har jeg gjort de forrige år, men Sean elsker virkelig når jeg 'gør noget ud af det'! Så jeg googlede de forskellige muligheder, og fandt frem til Party In A Box - det er det sejeste koncept, og det har gjort det virkelig let for mig! F.eks hvis man vil lave et specifikt tema! Eller mangler en god ide til sit barns fødselsdag eller til sin venindes babyshower .

Man kan søge på temaer, om det skal være Starwars, Spiderman, Paw Patrol eller My Little Pony, og så vælger man antal af gæster, og så får man en hel pakke sammensat med det perfekte mix af produkter til et brag af en børnefødselsdag eller babyshower. Til Seans fodboldfest fik jeg: Kopper, Tallerken, Bestik, Popcorn box, Servietter, Dug, Sugerør, Små pokaler, Gulv til loft guirlande, Pynte spiraler, Trekant banner, Stickers, Kagelys, Cupcake forme + stick, Stjernekaster – tal, Stjernekaster – stjerne, Ballon snor, Ballon vægt, Fodbold ballon, – Papir deko rosetter, Gave poser, Hoppebolde, Fløjter, Håndklapper, Pinata +Pinata stick, Øjenbind, Foto væg og dommerbog. Der er tænkt over hver eneste lille ting ned til mindste detalje, og det eneste jeg skulle sørge for var mad, drikke og kage... Jeg ELSKER konceptet, og vil da kun bruge det fremover. Dexter har fødselsdag om 2 uger, og så kører vi CARS tema for fuld skrue;) Prisen må du selv tjekke, for det afhænger hvor mange det er, og hvad du ønsker for en box, men det er ned til 89,- pr person, og det kan godt svare sig bigtime - det total reddede mig, både i tid og planlægning. Og så se det ud som om jeg er den totale overskudsmor der lige holder en gennemført fødselsdagsfest, haha.. Tak Party In A box, det har været total uundværlig hjælp!

Drengene gav den max gas hele dagen. Her på minibanerne, hvor der er en varmere temperatur end på de store baner, hvor det er lidt køligere - så husk en trøje! Bonus ved at have 2x daddy's er at de er 100% med på alle aktiviteter, haha.. Et på hvert hold. Og så kunne jeg heppe med fra sidelinjen. Man skal se det positive i alt.

Fodbold dart. Det gælder om at sparke til en meget blød bold ( så det er sværere end det ser ud, trust me , jeg prøvede og ramte IKKE! ) så du scorer de flest point.

Indendørs Hockey

Fodbold på den store bane i Hafnia Hallen

Se lige verdens sejeste fodbold kage og muffins. Kagerne er lavet af Cakelicious CPH . Det er ikke første eller sidste gang jeg bestiller kager hos Rikke. Hun er så sød, og DYGTIG, og hun ligger så meget kærlighed og tid i de fine kager. Drengene syntes den var for sej, og de (igen) ønskede sig en til deres egen føselsdag. Jeg nænnede ikke at skære i den, så jeg fik farmand til at gøre det!
Cakelicious laver også dåbs-, bryllups og tema kager, og kan bestilles online, eller du kan ringe og fortælle hvad du ønsker og forestiller sig. Hun er helt igennem sød og dejlig, ønsker at levere de bedste kager og ligger mere arbejde i hver kage end hun egentlig burde, men det er fordi hun er så passioneret i hendes arbejde, og det støtter jeg 100%

Tak for den fineste fodboldfødselsdagskage

Sean fik mange dejlige gaver fra vennerne, både et racerløb som passager her i Barcelona, en tur i Xjump, og masser af fodbold ting. Det kunne ikke være bedre. Han fik også et mega sejt elektrisk løbehjul fra Impulse fra JollyRoom, og Sean har fået lov at udlodde et til en af jer. For at deltage i konkurrencen skal du skrive nedenfor i kommentarfeltet, et spørgsmål til Sean, og så vælger han det bedste spørgsmål ud og trækker derved vinderen✌🏽

Held og lykke❤️❤️

Se lige videoen fra fødselsdagen ❤️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments