OPSKRIFT

Teriyaki:

2 dl soya sauce 1 dl Mirin 1 spsk. sesamolie 2 spsk finthakket ingerfær 5 spsk. Birkesød

Det hele kommes i en gryde og koges ind ved svag til middel varme til konsistensen er sirupsagtig, smag evt. til undervejs med mere mirin eller birkesød. Der er nogen der jævner med majsstivelse, men det bryder jeg mig ikke om. Hvis man vil have en tykkere sovs kan man til sidst jævne med en ½ kop vand rørt op med 3 tsk. Majsstivelse.

En hel masse blandede svampe efter smag, gerne shitake, østershatte, brune champignon og portobello ristes i en smule fedtstof på en glohed pande.

Tilbered risnudlerne som anvist på pakken. Server det på et fad og slut af med at drysse hakkede, saltede peanuts og frisk koriander over.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments