Jeg har et ret afslappet forhold til mit udseende, i den forstand, at jeg sagtens kan gå ud af døren med en knold i nakken og uden makeup, ikke gider stresse livet igennem over 2, 3, eller 5 kilo for lidt eller for meget (læs; altid for meget) på sidebenene og ikke altid lige får prioriteret det der frisørbesøg helt højt nok altid. Jeg er også af den overbevisning, at den bedste pleje og de bedste skønhedstips er dem, som plejer indefra og ud. Altså en sund og stærk krop og et sind i balance. Men når det er sagt, så skal det siges, at jeg ligeså meget ELSKER at dullerere den og, at jeg er pjattet med diverse produkter, både hvad beauty, kropspleje og velvære angår. Det er så FEDT at være kvinde netop fordi vi har valget mellem at være helt urtekussede, at se på - og så give den gas i bedste Hollywood stil. I LOVE IT!!

Jeg deler altid tips med jer her på bloggen da flere af jer har efterspurgt nemme og hurtige skønhedstips til hverdagen. Endnu engang skal det lige siges, at jeg ikke har fået betaling for at skrive om dem, så det vil sige, at hvis jeg elsker et produkt, så elsker jeg det fordi jeg synes produktet er skønt - og altså ikke fordi fabrikanten har betalt aftensmaden :) Håber I støder på noget I kan bruge;)

Beauty blender/ Foundation sponge

Jeg ELSKER den her svamp, der får enhver foundation og concealer til, at blende sig perfekt ind i huden. Husk at gøre svampen våd og kram det overskydende vand ud inden brug. Den kan bl.a fåes i Sephora.

Magnesium olie

En god nattesøvn og en afslappet og afspændt krop må, sammen med det, at drikke nok vand, være all time bedst skønhedstip. Magnesium er sammen med zink nogen af de vigtigste mineraler for kroppen - og desværre noget de fleste af os mangler. Magnesium afslapper musklerne og hjælper til dyb søvn, hvor kroppen får fred til, at rense ud. Spray er en af de bedste måder, at få nok magnesium, da den absorberes hurtigt i huden og nemt bliver optaget i kroppen. Tarmene kan godt have svært ved, at optage den magnesium vi får gennem kosten, så sprayen er et fantastisk supplement - og mit bedste - uden sammenligning - skønheds- og velværetip til alle. 

Deep Waver

Det her monstrum af et jern er totalt yndlings for tiden. Jeg har fundet mit på ezzence.dk (som i øvrigt er en FANTASTISK webshop, når det kommer til produkter, med et kæmpe udvalg indenfor økologi også) Jeg tænker at lave en lille tutorial med det snart - ikke fordi det på nogen måde er svært at bruge, men mere for at I kan se hvor overdrevet nemt og hurtigt det er, at få henslængt lækre bølger i håret. Det tager seriøst 5 minutter at style hele håret.

Natcreme 'Overnight Age-defying Facial Treatment' fra Aluminé

Organic natcreme med æble stamceller som øger produktionen af menneskelige stamceller, og fremmer hudens evne til at regenerere.[/caption]

Denne her natcreme fra Peter Lamas er den bedste natcreme jeg nogensinde har prøvet - og jeg har prøvet en del efterhånden -, så den har virkelig taget mig med storm. Det er et øko-produkt, med mange aktive ingredienser, og det ikke noget der bare siges, det kan mærkes på en hel anden måde end jeg har prøvet før. Jeg er allerede ved at se bunden af bøtten, og kan mærke jeg er hooked på ikké at prøve en ny creme, men at få fingrene i den igen. Jeg er bange for det er blevet endnu en af de (luksus) ting på beauty listen, som er inkluderet i budgettet. Tingen er, at når jeg bruger den, føler jeg at jeg har fået en spa behandling dagen før, når jeg vågner med så fugtet og blød hud.. Og en makeup eller en fremtræden fungere bare bedst for mig, når jeg føler min hud ser sund ud. Så ja, man kan sagtens leve uden, men jeg vil helst ikke;)

Tørscrub børster fra Karmameju

KARMAMEJU's laver to forskellige tørbørster. Den lyse er lavet af bæredygtigt bøgetræ med børstehår i naturfibren tampico. Tampico er fibre, som kun findes i den mexicanske agave, og de har en enestående renhed og modstandsdygtighed, hvilket gør dem ideelle til tørbørstning af kroppen. Den med mørke hår, en ionisk tørbørste som er fremstillet af bæredygtigt bøgetræ med ekstrafine børstehår af bronzetråd og hestehår og er en enkel, let metode til at afbalancere elektromagnetiske energier i din krop og sætte skub i udskillelsen af giftstoffer.

Jeg er igang med at afprøve flere produkter fra Karmameju. Har længe set den fine emballage på mange hylder rundt omkring i butikker og spa's. Selve emballagen og look er så lækker, at man får lyst til at det skal stå på badeværelset. Så det gør det. Følelsen af at pleje sig selv handler også for mig, om at produktet er spændende og indbydende, ellers kan det være noget jeg 'glemmer' og ikke tager ordentlig tid til, når der står så mange andre ting på listen som skal gøres. I en del af Karmameju's ånd og filosofi, er sundhed meget af hvad der kommer indefra ud. Så selvfølgelig handler det om hvad vi indtager, men også om hvordan vi kan rense det ud. En dybderens af huden med tørbørstning, sætter gang i cirkulationen og stimulere kroppens lymfesystem og dermed afgifter kroppen. Hvis du regelmæssig tørbørster fjerner det døde hudceller og renser hudens porer uden at skade overhudens yderste lag. Clara har tidligere fortalt mig om tørsbørstning, og skrevet her om hvordan man præcist gør. Jeg er godt igang, og kan mærke det virkelig er godt at gøre for huden. Med 2 børster kommer man hurtigere igennem, og så er det ikke noget man skal stå og bruge evigheder på;)

Den ultimative luksus conditioner/maske til farvet hår Holder håret sundt at se på, og plejer samtidig håret til de løbende farve behandlinger. Formuleret uden parabener eller natrium chlorid, og er UV-beskyttelse til hår.

Hårmaske fra Oribe

Jeg elsker langt og velplejet hår, som jeg lige har haft skrevet om. Hud, hår og negle er mine favorit beauty-rutiner som jeg gør en indsats for at holde, selvom jeg er på barsel. Det er uden tvivl en luksus, at kunne få lavet hår hos frisøren, negle hos negledamen og købe de lækre produkter som jeg gør, men jeg føler også det er nødvendigt - og vigtigt - for mig, at pleje sig selv som kvinde, så man stadig føler sig feminin og stile efter at være den bedste udgave af sig selv - ikke at jeg helt formår at holde den, for jeg kunne sagtens stramme op på både min kost og træning. Men i ved hvad jeg mener;) Mens jeg render rundt og tager vare på min dejlige lille baby og store dreng, hvor det vigtigste i min hverdag er uden tvivl deres eksistens og alt hvad jeg gør som mor for at give dem det bedste, så gør det mig også en bedre mor, også at føle jeg stadig er mig som kvinde.

Denne lækre hår-maske er perfekt til hvis man f.eks som jeg, får lagt en toning i håret, så alle de nuancer der er, kan få et mere naturligt spil og blende sammen. Masken er dét som får det til at se sundt ud - i den periode imellem mine frisørbesøg, som er hver 2-3.måned. Derudover er jeg en sucker for alle de Oribé produkter jeg har prøvet. Det er et kvalitets mærke, hvor produktet virkelig vinder på selve produktet, og ikke en masse markedsføring og omtale. Jeg har tidligere skrevet om nogle af de andre hårprodukter nederst på siden, i et beauty indlæg her.

Saseline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments