SPONSORERET INDLÆG

Sidste weekend tog jeg drengene - og Seans 2 venner - en tur til Lalandia i Rødby. Vi havde en rigtig dejlig tur. Det har været på Seans liste af 'det vil jeg gerne i sommerferien', så det var simpelthen så perfekt, da jeg blev tilbudt en tur med hele familien.

Jeg husker kun Lalandia som et vandland, men man må sige det er meget mere end det i dag. Vandlandet er en ud af rigtig mange ting man kan lave i Lalandia. Og det virkelig gode er, at rigtig mange af forlystelserne er noget, som man rent faktisk gider være med til - i hvert fald hvis man bare er lidt af et legebarn. Der er skøjtebane, ski simulator, segway, trampolin, high jump trampolin, klatrevæg, bowling, Aquadome (vandland), Monky Tonky land (legeland med klatrestativer, gocartbane, rutsjebaner og en kæmpe klatrejungle), biograf, sportsaktiviteter som håndbold, bordtennis, badminton, tennis bueskydning, og fodbold - Altså, man er VIRKELIG doven eller bare ret kedelig, hvis ikke man får underholdt både sig selv og børnene non stop. Den største udfordring er nok, at nå det hele på sådan en tur. Vi havde to af Sean's venner med, så I kan forestille jer der var rigtig meget run på, med 3 drenge på 8-9 år som jo skulle prøve det hele - flere gange.. Hahahaha. Fra tidlig morgen de vågnede - OG VÆKKEDE OS - til sen aften, var der fuld fart på.

Men det fungerer rigtig godt med så store drenge, fordi de bare kan løbe rundt og prøve mange af tingene selv og være på egen håpnd på en helt anden måde end hvis det havde været f.eks. Tivoli vi var I. Man har en base, kan altid finde hinanden og det er super fedt for dem, at opleve det der med at få lov at være helt de kan være helt selvstændige. De havde en FEST på den tur, og da weekenden var omme var de gule og blå på benene, havde ondt i alle muskler (også og måske især grinemusklerne) og så udmattede, at de sov hele vejen hjem fra Rødby til Rungsted.

Sean kunne ikke helt forstå hvorfor vi ikke kunne blive i det hyggelige sommerhus i en hel uge.. Hæhæhæh, og han prøvede virkelig at ovetale mig, hvilket var den største udfordring på den tur - det siger lidt om hvor meget vi nød det. Hytten vi boede i har alt hvad man skal bruge. Der er et supermarked så man kan handle og grille, tv og sofa så man kan slappe af om aftenen, vaskemaskine osv. Det fungerer bare. Og så er det da bare skide hyggeligt med et lille sommerhus når vejret er så lækkert, som det var da vi var afsted.

Sean plager allerede om hvornår vi skal afsted igen. Næste gang tænker jeg, at vi skal afsted med venner som også har børn og indkvartere os i hver vores hytter.

Jeg har selvfølgelig taget lidt billeder fra turen. jeg nåede desværre ikke lige at hive kameraet op alle steder og i vandlandet lå min tlf i en safebox, men jeg håber, at I alligevel får en god fornemmelse af, hvor meget der var skruet op for energien og hvor sjovt vi, og i sær drengene, havde det ;)

Velkommen til LALANDIA

Et stort hit blandt drengene var skibakken. Sean lærte hvordan han skulle bremse og få fart på igen. Han har aldrig stået på ski fordi vi altid tager på solferie, men nu siger han at vi skal på skitur!?!? - Det var ikke så gennemtænkt af mig... Hahahah.

Dexter var meget betaget af Minions og ville have en bamse ud af spillemaskinen

Og det lykkedes....;)

Det ikke for at blære mig, men der gemmer sig lidt af en Fred Flinstone i mig. Drengene var ret imponerede, da jeg lige leverede et par strikes...

3 x bambi på glatis.. Jeg havde rigtig meget grineflip over at kigge på de 3 tosser og deres gangstativer på isen.. Men de var så seje og gav ikke op. Da dag 2 var ved sin ende, stod de uden stativ men med røde og blå mærker over hele kroppen

 

Elastik spring er altid et hit... Det har Sean hoppet mange gange siden han var helt lille. Så der blev lavet en del salto'er

 

Jeg vil også kravle, moar... :)

Søde storebror prøver hjælpe sin lillebror

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii - Nårh nej... - WUHUUUUUUUUW :)

Rutchebaner får altid den største latter op i ham <3

Jeg fik et osse lift af ordensmagten ;) Slå lige den!

En tiltrængt lur.. Det hårdt at have det sååå sjovt

... og når baby sover, kan mor også lige nuppe en morfar - i en massagestol selvfølgelig :)

Alle hytterne var i forskellige farver - så fint!

Drengene klar til fodbold, men det er de altid :)

Jeg må indrømme, at inden vi tog dertil, frygtede jeg lidt hvordan jeg skulle komme igennem en hel weekend med børnene der, fordi jeg havde måske lidt fordomme og tænkte, at vi skulle ned til et "charter-helvede". Men børnene havde det så sjovt og stedet fungerer så godt, så det endte med bare at blive den fedeste weekend - også for os voksne. Og weekenden vil sidde fast i drengenes erindringer, som en af de fedeste weekender i deres sommerferie. Det var virkelig en fed oplevelse og jeg har allerede lovet Sean, at vi skal afsted igen. Næste gang skal jeg dog nok pakke et grøntsags drop med i tasken, for det eneste minus ved stedet er nok, at de sunde alternativer på menuen er meget sparsomme, men det synes jeg desværre er kendetegnene for alle den slags steder, der først og fremmest appellerer til børnefamilier. Og jeg ved godt, at hvis det sunde blev solgt, så var det der også, men jeg bliver stadig forundret hver gang og synes det er et uheldigt signal, at sende. Men fuck nu det - Ungerne synes jo, at en weekend med fritter, pizza og burger non-stop er det fedeste i verden, så det er bare mig, der tog hjem og proppede mig med grønt i dagene efter :) Det er altså også det eneste minus (for mig er det et minus) for alt andet var helt i top og jeg kan VARMT anbefale en tur til Lalandia :)

God fornøjelse! 

XO ​​Saseline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments