Nu er det starten på et nyt år her om lidt. Jeg ved jeg ikke er den eneste som hopper med på sundheds bølgen. For hey, det er kun det helt helt rigtige at gøre; at passe på vores krop så godt som vi kan, ....og med december bag os, føles det som om at jeg er helt på afveje. Alt for meget mad og usunde sager. Det er heldigvis aldrig for sent at komme igang, og med et nyt år er det oplagt! For mange er det næsten blevet en ‘ting’, ikke at lave et nytårsfortsæt (med sikkert urealistiske mål) - sådan har jeg selv haft det i flere år, så har derfor ikke haft et nytårsforsæt. Men tilgengæld har jeg det stik modsat i år. Jeg har lyst til at sætte en streg i sandet på et kapitel i mit liv, åbne et nyt, og give den fuld gas på sundhed blandt andre ting! Jeg er taknemmelig for året der gik, men ser virkelig frem til det kommende år 2018. Jeg kan mærke det bliver et powerfuldt år, og jeg vil gerne være så skarp i hovedet, kroppen og mit 'mindset', så det kræver at jeg er fokuseret, plejer mit indre - såvel som mit ydre - og starter med at ‘level my game op’!

Mine nytårsforsæt for 2018:

1. Stoppe cigaretterne.

Jeg vil, jeg kan, og skal fuldføre denne gang! Da jeg lavede en forespørgelse på min insta om nogle af jer ville joine, var der så mange som meldte retur at i var med!! Sejt, lets do this... Jeg prøver at bruge bogen ‘Endelig ikke ryger ’ som flere har anbefalet mig.


2. Leve mere sundt

Jeg lever generelt sundt, men jeg er ikke kun afhængig af cigaretter, jeg er afhængig af sukker, kaffe og chokolade. Så det kan godt være jeg spiser en god salat, en sund og varieret kost, men jeg propper mig alt for tit og ofte med alt for usunde ting. Så hellere snacke de gode timg som dadler, nødder, mørk chokolade og mere frugt! Jeg kommer aldrig til at leve helt fanatisk hvor jeg ALDRIG må røre et eller andet - jeg vil altid indimellem spise junk og fylde mig med en masse Enumre🙈men lige nu har jeg et behov for at få renset ud. cleanset ud i mit indre for giftstoffer og urenheder. Så jeg vil prøve så godt som muligt at skære ned på sukker og koffein indtaget - gerne helt i en længere periode... jeg ved den bliver SÅ SVÆR oveni cigatterne!!!! Men det er kun mig som kan ændre mine vaner, og skabe nye bedre og sundere vaner. Ikke kun for mig men også drengene.


3. Få Træne kroppen

Jeg har kun været i trænings center en enkelt gang siden jeg rykkede til Spanien. I mange måneder inden jeg flyttede trænede jeg flere gange om ugen i Cramers studie på Esplanaden med personlige træner Marie Louse Cramer . Men selvom jeg ikke fysisk har stået i et gym, så har jeg haft mange ting kørende som mor til to drenge, en flytning, og så har jeg bevæget mig rigtig meget fordi vi har været ude og opleve vores nye by, at jeg alligevel har holdt en god kondition.

..... og meget snart starter NABUFIT en ny feature som hedder Circles på deres APP ( som er gratis online videoer), så jeg nu får mulighed for at Marie Louise laver en god trænings plan, med videoer af hver øvelse, og som jeg kan følge og lave fra Spanien. Hun kan varierer træningen uge for uge og tilføje øvelser på, det glæder jeg mig meget til!!


4. Mere NU, mindre ON

Faktum er at jeg er en Working Mom, og jeg syntes ikke det gør noget at mine børn oplever at jeg kæmper for mine egne ting og søger + udretter det arbejde jeg gør som selvstændig., Jeg håber det en dag i fremtiden vil inspirerer dem, til en god arbejds moral - hvis de ser jeg sparker røv, så er det de ser som de gør, og ikke det vi fortæller vores børn. ......Meeeeeeen jeg vil stadig gerne være bedre til at ligge telefonen fra mig , og være mere struktureret med min tid - prøve at være mere på forkant med tingene - og ikke hele tiden føle at jeg er bagud rent tidsmæssigt!

5. Manifisterer og udrette
Nu er vi så småt ved at falde på plads i Barcelona og har en hverdag, selvom der selvfølgelig stadig er ting i lejligheden som kunne blive bedre, men det er ikke (livs)nødvendigt. Jeg har f.eks lige nu har verdens grimmeste sofa, men den er samtidig det mest behagelige jeg nogensinde har siddet i, hahah.. Så jeg ser på det positive i det!! Jeg kommer til indretningen, det er bare ikke det aller vigtigste lige nu, jeg har en hel masse arbejde, og så er der mine drømmeprojekter. De ideer jeg har sat igang i 2017, og som forhåblig skal udfolde og manifisterer sig i 2018. Jeg har et helt specielt projekt, jeg laver med en partner, som har været en stor ting at kaste sig over ( jeg har allerede flere gange tænkt jeg giver op, men så løber jeg aldrig i mål, og DET SKAL JEG, for det er virkelig et Sejt projekt!! ) Jeg har derudover noget TV jeg muligvis skal lave, men siger ikk hvad det er endnu, ..og så har jeg designet noget som udkommer om nogle måneder. Det bliver sjovt at lancere...

Men lige nu, og den seneste måned alene, har meget fokus været på vores nye beauty & sundheds olie ZTRENGZ. En olie man indtager for sundhed og skønhed!

Denne lækre fine økologiske olie, er blandet af 10 forskellige sunde olier, og jeg er stolt af at være med til at lancere den, alene fordi jeg ved hvad den gør for en...

Det er et power boost til dit immunforsvar, og for dine kropsceller. Den giver dig fornyet energi, og du bliver sund indefra og ud. Jeg har fået smukkere og mere ungdommelig hud, stærkere negle og tykkere hår. Og så føler jeg mig sundere og stærkere!

Vi har valgt at lave den fordi der har manglet en olie som lige præcis denne på markedet. Vi kender til alle olierne, men det er ikke i vores daglige kost - i hvertfald ikke i den mængde som vi har godt af at indtage. Den er unique, og der er så mange sunde fordele ved at indtage olien, og det har jeg bl.a skrevet en masse om HER

Mit nytårsfortsæt er all together, at være en bedre version af mig selv. Selvkærlighed, selvfokus og sundhed for både mit indre og ydre. Jeg tænker utrolig meget for tiden, den sidste måned har vendt op og ned på en hel masse ting, jeg kan mærke jeg er ved at blive ældre, og det siger jeg ikke som en negativ ting - tværtimod - jeg har fundet en god balance inde i mig selv, og søger nok mere de gode ting i mit liv. Jeg tager bedre valg, og kan mærke hvad jeg har lyst til skal være eller som skal elimineres ud af mit liv. Jeg bliver draget af de positive mennesker, dem som kommer med noget til bords og søger ikke selskabet med dem som indvikler tingene og gerne vil dramaet. Jeg gider ikke small talke og bullshit længere, men jeg vil gerne grine hel masse, med de dejlige mennesker jeg har i mit liv og som jeg møder på min vej. Jeg søger det positive, de sjove oplevelser, givende mennesker i sjælen og interessante dybe samtaler som giver stof til eftertanke.

Jeg glæder mig helt vildt til 2018..., og jeg er også forberedt på de udfordringer som altid følger med i livet. Jeg ved det bliver hårdt den første uge, og der mener med cigaretterne - og så min chokolade - men jeg vil så gerne sætte et ordentlig skub igang på et fantastisk nyt kommende år.

Er i klar til et nyt år, og hvad er jeres nytårsfortsæt - hvis i altså har et...?


ZTRENGZ BEAUTY Oil er et mix af næringsstoffer fra økologiske koldpressede olier, og er formelen på et sundere liv. Hvis du ønsker en sundere og smukkere hud, hår, negle og ikke mindst et godt immunforsvar, stærkere led og mindre allergier, så er det en gave til sig selv, at komme igang med olien. Både børn og gravide kan indtage den. Jeg indtager en spiseske om dagen, enten i en juice, eller på min salat - eller bare på en ske. Jeg kan se det på mit hår, hud og negle, og jeg ved så snart jeg stopper alt mit røg og sukker indtagelse, at jeg kommer til at booste mine indre organer med de vildeste vitaminer, med udgangspunkt i kombinationen af omega-3 og omega-6 fedtsyrer - og altså de rigtige af dem.


Selvom man spiser sundt til daglig, så mangler du ofte de essentielle fedtsyrer og vigtige næringsstoffer i kroppen. Vi har et uundgåeligt behov for tilførsel af de livsessentielle fedtsyrer og med det rette forhold mellem fedtsyrene omega-3 og omega-6 i ZTRENGZ BEAUTY OIL, opnår vi en ideel kompensation. Presse, og fyldningsprocessen er udviklet med henblik på at opnå maksimal stabilitet, næringsværdi og holdbarhed. Olien er påfyldt glasflasker i et iltfrit miljø.

Læs mere HER

Der er så mange seje kvinder, som har lagt et lille billede på deres story på Instagram, og har skrevet de glæder sig til at starte året med at få indbygget en god ny vane med olien. Det er nemlig hvad det er; en vane man hurtigt kan få implementeret i hverdagen. Tak for støtten piger, det værdsætter jeg! Jrg håber ( og ved) i får gavn af olien❤️

Mathilde Gøhler & Caroline Fleming

Line Baun Danielsen & Sandra Willer

Marie Louise Cramer & Maria Kragmann

Jeanette Ottesen & Sazan Amin

Claudia Rex & Lisbeth Østergaard

Ida Corr

GODT NYTÅR ALLE SAMMEN, hvis i er interesseret i at prøve olien, kan i få den HER

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments