Asiatisk mad er FANTASTISK! Det er fyldt med masser sprøde grøntsager, det er aromatisk, simpelt og varrieret. Asiatisk mad kan være røv sexet. Det er også rigtig ofte fyldt med nogen nasty tilsætningsstoffer og latterligt meget kunstig smagsforstærker. Men her er noget du måske så ikke vidste; Det behøver det ikke være!! :) :) WUHUW!Clearspring har gennem de seneste 25 år specialiseret sig i makrobiotisk & japansk mad og forhandles i Danmark af naturesource.dk . De skriver på deres hjemmeside følgende om firmaet:  'Clearspring går op i kvalitet og tradition. Der bruges ingen raffineret sukker i deres varer og de sætter pris på "slow food", altså at deres soya saucer, tamari, miso m.m. skal undergå langsomme modningsmetoder så alle de gode smags nuancer kommer frem. Mayumi, som er Madonna´s chefkok, er vild med produkterne, så du kan også finde gode opskrifter fra hende på Clearspring´s egen hjemmeside som er https://www.clearspring.co.uk'For sådan en som mig, der elsker at lave asiatisk mad og som samtidig går rimelig meget op i kvaliteten af de råvarer jeg tilbereder og spiser, var det den største optur, at opdage Clearsprings produkter. Jeg har mange gange holdt mig fra, at lave specifikke asiatisk retter pga. de ting jeg har hørt om kvaliteten (eller mangle på samme) på de gængse asiatiske ingredienser, der skal bruges... Bur no more... Nu kan jeg med god samvittighed kaste mig over alle de retter jeg har lyst til.Jeg har slet ikke prøvet alle deres produkter endnu, men dem jeg har prøvet er allesammen SÅ lækre. Jeg er især vild med deres tamari, deres blomme eddike, deres soba nudler, deres noodle broth og deres peanutbutter. Man kan bare fornemme, at det er mad af høj kvalitet med fokus på autentisk japansk smag. Det er bare lækrere at lave mad, som man også føler at kroppen kan lide at få.Clearspring har et ret stort udvalg af varer indenfor en lang række kategorier... Olier og eddiker, soves og soya, nudler, tang og ris.marmelader, bøger og frugt og grønt på glas... Og det er hele er selvfølgelig øko.

Jeg har altid nogen af deres bønner og kikærter på glas stående til hvis jeg skal lave en refried beans, hummus, eller den arabiske ret fuel. jeg prøver virkelig at holde mig fra konserves og det der med at vide dagen inden, at 'i morgen får jeg bare mega meget lyst til refried bønner, så nu må jeg hellere stille bønner i blød' - Det er bare ikke sådan jeg er sat sammen. Når jeg får lyst til noget, så får jeg lyst til det i dag og så nytter det jo ikke noget at jeg skulle have sat bønner i blød i går, så de der på glas er rigtig gode til sådan en som mig :)

Det var bare et lille tip herfra til dig, der ligesom mig er vild med både ordenlig kvalitet af din mad og med de asiatiske køkkener


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments