Så kom weekenden hvor jeg blev helt slået ud! Syntes ellers lige det gik så skide godt.
Der har været masser af udfordringer med på vejen, men det hører ligesom med i en flytning til udlandet. Så det er jeg klar på, og forberedt på det ligesom hører med. Så jeg har ikke beklaget mig, før NU! Der findes de udfordringer som vi alle har og som hører med i livet, og de kan være svære at finde en løsning på, ligesom det økonomisk kan være pisse svært og DYRT! Men det vidste jeg, og det er fint, jeg prøver at klare mig igennem det. Men så er der også de unødvendige situationer, som er så f**** uheldige og uforklarlige, og som VIRKELIG ikke behøver ske. For det er kun at tære på ens overskud og gode energi...

Nå men jeg syntes jo lige jeg havde fået tjek på det meste her 2 måneder efter vi er flyttet til Barcelona. Og glade det er vi altså... Men her er listen på de ting som ER ordnet!

Indmeldelse på papir
Skole & vuggestue + fodboldskole
Bank-konto til at betale alle regninger fra, da de ikke godkender en udenlansk (dansk) konto
Lejlighed - som jeg kan blive i minimum 2 år, i et dejligt kvarter
Bil - et must, kan ikke fungere uden
Forsikringer til lejligheden, bilen og healthcare/ pludselige sygdomme
Spansk tlf nummer
WIFI i lejligheden + tv kanaler op at køre, YES, yes yes!

Jeg har stadig lidt løse ender her og der, og er stadig ikke kommet på plads i den nye lejlighed, men alle de store ting har jeg mere eller mindre styr på - eller det troede jeg, indtil denne weekend!

Det lyder ikke af meget, men at starte helt forfra i et nyt land, er vildt - nok mest fordi det er vigtigt tingene kører 100% når man har 2 små børn med. Det er ikke en solo-rejse, hvor man kan klare sig uanset hvad, nej der skal bare være tjek på tingene, og når der ikke er, skal løsningen findes NU med det samme. Jeg vil gøre alt for at passe på mine drenge, og aldrig sætte dem i en situation hvor det er skidt for dem.

Nå men anyway, i weekenden kom uheldet og ramte mig - og drengene - med 200 km/t..

Efter vi havde besøgt vores venner, og haft en mega hyggelig dag, sad jeg 5 min på legepladsen - lige nedenfor deres lejlighed - med børnene inden vi skulle trille hjem. Sean havde lige været en hurtig tur ovre i bilen for at hente noget vand, og jeg kiggede på dem og de 30 skridt de skulle gå for at komme derhen og retur. De tog en flaske vand fra passagersædet og vendte retur. Jeg fik nøglen tilbage i hånden, og sad samme sted som før.
Så skulle vi hjem, og jeg gik hen til bilen, låste den op ( tror jeg i hvertald) og sætter Dexter ind i autostolen, jeg sætter mig ind i førersædet, for så at trække nøglen ud, men så var den væk. Den var ødelagt, faldet af? - og kun forsiden af nøglen var der, men indmaden væk? Say fuckin what? Jeg forstår ingenting, og begynder at kigge efter den rundt om bilen, inde i bilen, nede på legepladsen - og det ender med at jeg halvanden time senere fuldstændig har tømt bilen for alitng ( de var meget lort i den;). Jeg tager autostolen ud, sæderne ud, ah men altså alle ting bliver vendt på hovedet. Hele området bliver nærstuderet, det er pludselig ikke kun mig, men også alle børnene der kigger efter den freaking nøgle, og jeg ender med at bevæge mig ud af området, og ned på den restaurant vi havde spist frokost på. Den var heller ikke der, ligesom den ikke lå på vejen derhen. Ikke fordi det skulle give nogen logik, for bilen var kørt dertil, Sean havde låst den op kun 5 min inden vi skulle afsted. Men jeg ville simpelthen ikke give op, jeg havde jo ikke mistet nøglen, for nøglebundtet har jeg stadigvæk, men nøglens indmad ( den lille dims der sidder i de nye nøgler) var faldet ud...
Efter mange timers søgen, med hjælp fra personale i det (heldigvis gated) område, fordi bilen står ulåst, security mænd og deres rengøringshjælp, har alle hjulpet, ledt og skimtet hele området - i en meget større radius end vi overhovedet har været. Den nøgle er VÆK, not to be found anywhere, og det giver på ingen måder mening... Sidder du og tænker, men den må jo være der et sted, vi er jo kørt dertil med nøglen, så kan jeg fortælle at der ikke er et sted hvor der ikke er søgt; som sagt, sæderne har været vendt på hoved - det er GENNEMTJEKKET. flere gange. Det giver INGEN mening overhovedet!

Nå, men det er så min lørdag sen eftermiddags situation, og jeg triller hjemad på gåben, børnene er sultne, og jeg går og siger til mig selv at jeg må gå tilbage imorgen og lede videre, og skal ikke stresse over det, for jeg skal nok finde den goddamn nøgle... !!

Vi tager hjem, spiser lidt mad, og jeg får puttet drengene. Men den nat, bliver Dexter spist af et dyr eller flere. Begge hans ben og arme er bedækket af bid, som er hævet op. Jeg må søndag formiddag - finde det nærmeste hospital, og få det tjekket. De kunne fortælle mig ligeså meget som Google kunne, at det er en eller anden form for 'bug' - om det så kommer fra væggene, trægulvet, afløbene eller sengen ved vi ikke.. Jeg har svært ved at tro på det er hverken seng, dyne, puder, pga ALT er nyt i lejligheden. De har så også lagt et 'nyt' gulv - super dårligt lavet, og de skal retur for at fixe det, fordi det er lavet så sjusket, men måske har de lagt gulvet på i lejligheden, for at dække over et gammelt og smadret gulv - hvor der måske pga varmen og fugt - er nogle dyr som suger blod? I dont know... Det er ren gætteleg og google søgning.

Sean har nu også fået nogle bid, og det har jeg også. Nu sover vi på et helt 3. værelse væk fra de andre, i håb om at vi ikke får nogen i nat. Drengene har fået lange bukser og trøjer på. Men Dexter har nu kastet op 2 nætter i træk, pga allergisk reaktion på de bid! Det er så synd for ham, og jeg har mega dårlig samvittighed!
Jeg har købt en giftig spray, og har sprøjtet værelserne. Jeg fik idag udlejer til at ringe efter 'bug' busters' ( fordi i weekender er ALT i barcelona ligesom helligdage i DK ) så de kommer her imorgen tidlig kl 8, for at finde problemet, og løse det. De siger det muligvis er bedbugs - som jeg ikke kan forstå med helt nye møbler og senge - og så sprayer de noget, hvor vi ikke må være i lejligheden i 12 timer - for at vi så igen kan komme retur og sove. Men jeg er allerede list skeptisk. Det giver ingen mening for mig. Lyder giftigt, og ikke noget jeg har lyst til at udsætte drengene for?! Tænker om jeg skal rykke på hotel et par dage. Har nogen af jer haft en lign situation, ved godt det er et åbent og bredt spørgsmål eftersom jeg ikke ved hvad det er endnu, men jeg kan slet ikke overskue, hvis der er noget alvorligt, og jeg skal rykke ud af lejligheden akut. Tænk hvis vi skal flytte herfra fra imorgen ish?!!! Jeg har fuckin lige brugt uger på at flytte alting op i denne her lejlighed!!!!! Hvor uheldig kan jeg lige være altså... Imorgen må jeg finde ud af hvor slemt det står til... Jeg kan ikke gøre mere lige nu. .


Nå men tilbage til den åndsvage situation med bilen, for jeg skal jo også ha løst det. Kender ingen her som lige kan gøre tingene, hjælpe mig eller få den kørt i havnen, som jeg aller mest har lyst til lige nu😱 Jeg går tilbage og leder, og jeg finder ikke nøglen, hverken søndag eller idag mandag... Jeg må indse at jeg skal til at handle på hvad jeg så skal gøre herfra..

Jeg holder først og fremmest skråt over for dem som bor der, indgangen til deres garage indkørsel. Man må gerne holde nogle timer som gæst, men det er ikke meningen at man skal holde der flere dage i træk. Pga det er en 'nyere' bil - selvom bilen er 14år gammel, er der en eller anden speciel lås på, som gør at jeg ikke bare kan bestille en ny nøgle. Situationen er nu sådan at jeg skal ha fragtet bilen ( DET ER EN STOR BIL) ned i en garage, men hos bilforhandleren. Bilforhandleren kan ikke hjælpe med det, det må jeg selv finde fra et helt andet firma, super! Jeg skal derfra, aflevere en masse papir og dokumenter, og så kan de derfra bestille en ny nøgle, som tager minimum 15 dage! Need i say anymore, jeg har det rimelig pres oveni mit hoved... Derfor fik jeg en kæmpe nedsmeltning idag. Jeg råbte, græd og havde bare lyst til at sige FUCK it, og tage retur til DK... Tingene var så nemme, alting kørte og udfordringer kunne jeg deale med, fordi jeg boede i et land hvor jeg kan sproget. Her er jeg lost, og er uduelig i min normale måde at være den som fixer tingene, som bare får tingene gjort og ordnet. Drengene har heller ikk været i skole, holdte dem 'hjemme', selvom vi var ude hele dagen, lede efter nøgle og leje ny midlertidig bil, så jeg igen kan køre dem i skole. Der er lavet damage control på situationen, men der er brugt så meget energi på 2 latterlige situationer, som er så unødige..

Lige nu krydser jeg virkelig fingre for at hvad de enten finder i min nye lejlighed, ikke er noget 'stort', som de kan fjerne i morgen ved behandling, og vi ikke er nødsaget til at finde ny bolig og flytte ud igen.. Så send gode tanker min vej! Deruover er der en chance for at den tidligere ejer af bilen, måske har xtra nøglen liggende et spændende sted.. Jeg krydser så meget alt i mig, og håber at de næste dage, udfolder sig mere positivt, så jeg igen kan gøre og lave ting, istedet for kun at slukke fuckin brænde!!! Nu stopper det. Jeg skal ikke stå uden bil og måske uden bolig imorgen!


Jeg har ikke lyst til at give op og flytte hjem, selvom følelsen virkelig var der idag. Jeg har grædt igennem, og nu tager jeg supermands kappen på. Jeg har lyst til at alle de dumme ting der sker, bliver overflødelige, at jeg finder overskud, og får kræfter til at klare hvad der end kommer min vej....

Tak fordi i læste med, kærlig hilsen den udmattede


LÆS UPDATE PÅ SITUATIONEN HER

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments