Træningsvideo: Powerbands

Træningsvideoer filmet på Hotel Skodsborg

 

Squats med jumps :) 

Du placer dig med samlet fødder og i et hop herfra er dine ben kommet ud i en bred position. Herfra bøjer du ned i en squat - numsen skal tilbage og ned. Din overkrop frem (men du må ikke falde sammen) og pas på din lænd. Hold et godt tempo men dine bøjninger ned i Square skal være gode og langt ned (numsen er i knæ højde når du nede)

Cross Jump 
Jumping Jacks/ Sprællemand - kært barn har mange navne - med når benene er inde så kryds dem skiftevis foran.
Hold tempoet og TRÆK VEJRET :)
Hold dine hænder i taljen og dine albuer er ude til siden og husk så at du skal være AKTIV i held din krop inden du sætter igang.
Powerbands: 
 
Biceps med powerbands (langt): Placer din elastik under din ene for og sørg for at dit ben er en smugle fremme således at du stå diagonalt. Hold med din hånd nede fra og hold godt fast. Albuen lidt ude fra kroppen, spænd op i din core og pas på din lænd. Press din hånd op mod din skulder og tilbage ned på plads igen - sørg for at powerbandet er aktivt og spændt godt ud.
Husk lige mange gentagelser på begge sider.
Skuldre med powerband (langt):  
Let bøjet ben - fødderne ud til begge hjørner - og hold nu oppe fra og ned over powerbandet. Aktiver din core og spænd i ballerne og træk derefter begge hænder op mod hagen (stop lige under hagen) pas på din lænd - så tænk navlen ind og op mod din rygsøjle. Gentag denne 10 gange - hold en pause og kør en omgang mere.
Overhead Squats med powerband: 
Kom ned i en squat og hold dit powerband nedefra og op. Når du gør klar til strække begge ben spænder du i din core og baller og ved dit ben udstræk løfter du begge dine arme op over hovedet. Pas på du ikke lygter begge dine skuldre med op. De skal blive nede på plads. Undgå lænse svej og sørg for at dine arme er frem foran kroppen.
Squats med POWERBANDS.
Dit powerband skal placeres over dine knæ om begge dine forlår og baglår. Vi bruger et grønt powerband dvs. medium styrke
Sæt dig ned med bøjet ben - numsen langt tilbage og overkroppen frem. Husk at hold ryggen lang og lige. Når du rejser dig op og når benene er helt strakte - så press du dine hofter frem (og de skal så meget frem som muligt) Herved spænder du i ballerne og sørger for en konstant aktivering i dine baller. #assattackinthemaking ;)
1. Version er langsomt tempo (2 tællinger ned og 2 tællinger op)
2. Version er op i tempo.
3. Version bliv nede og bounce på stedet. Ahhh det er en god øvelse som er effektiv især med powerbands ;)
Af Saseline & Camilla Malmberg
THE STUDIO by Camilla Malmberg
Barre | TRX®| Powerbands™ | Catslide® | HEAT IT UP | Mobilefit & Reformer certificate instructor.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments