SPONSORERET AF ARLA

Min appetit er steget på det sidste. Det er ikke fordi jeg bare går og hyggespiser, men fordi jeg langt om længe, sammen med Camilla, nu er kommet godt i gang med min træning igen. Jeg er ikke en af dem, som træner bedst på tom mave, men jeg kan heller ikke træne på en mave fyldt med f.eks brød - det bliver simpelthen for tungt. De af jer med børn, vil nok kunne nikke genkendende til det, når jeg skriver, at det godt kan være svært at komme afsted til træning om morgenen med det helt rigtige i maven, når der er to børn, hvis morgenrutiner der skal tages hånd om - og der skal smøres en ordenlig madpakke til den store. Så ender jeg altid med at være den sidste, der bliver prioriteret og nogen gange er det bare afsted med unger under armen, en kop to-go kaffe i munden og et æble i baglommen. . Og det er altså bare ikke særlig motiverende, at føle sig helt død og uden energi, når man ved der ligger to timers WUHUWWORKOUT foran én. Jeg har virkelig manglet et nemt, sundt alternativ til et ikke-måltid. Noget, som både kan give mig energi og samtidig ikke gør mig for mæt.

Det samme gælder når Sean kommer hjem om eftermiddagen efter en hård fodboldtræning. Han er tit SKRUP sulten og selvfølgelig skal han have noget i sig efter sådan en omgang, men det falder altid sammen med, at jeg skal til at gå i gang med aftensmaden. Han er sulten NU, men der er måske en time til spisetid - og det kan han ikke vente på. De gange, hvor jeg har givet ham en rugbrødsmad, eller en skål havregryn, så kan han næsten ikke spise noget aftensmad. Aftensmåltidet er det måltid jeg altid gør rigtig meget ud af er nærende, så det er noget rigtig lort, når han stort set ikke kan spise noget. Så også her, har jeg manglet det perfekte lille ikke-måltid.

Ajoy

Jeg er blevet helt vild med Arla's to Ajoy varianter. Den ene med rødbede/mango den anden med gulerod/appelsin. Jeg er lige glad for begge smage og det er virkelig rart, så jeg kan få lidt variation, for det er seriøst det eneste jeg drikke-spiser inden træning om morgenen for tiden. Jeg håber der kommer flere smagsvarianter til med tiden. Sean, der ellers ikke er vild med ting der har rødbede i, drikker også begge smagsvarianter med lige stor nydelse og jeg tror, at det er det, at der er mælk i, der gør, at det mætter ham nok, så han kan holde til aftensmaden, for hvis jeg prøver, at spise ham af med et glas juice, så går den altså ikke.

AJOY

Du kan læse mere om produkterne her

Af Saseline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments