Jeg prøver her i barslen også at pleje mig selv lidt. Der er gået en måned, og jeg er endnu ikke startet med træningen - det venter jeg med til der er gået 2 fulde måneder så jeg er sikker på at kroppen er 100% klar, organerne er på plads og bækkenet klar til belastning.Men så er der jo andre ting som trænger til at blive plejet... Og det er tiltrængt! Graviditeten har sat sine spor, og nu jeg også ammer, føler jeg at jeg bliver jeg mig helt udtørret. Og den afbrudte søvn gør også at min hud har brug for lidt ekstra hjælp. Oveni det, så er kroppen jo i gang med finde tilbage til "normal-tilstand", så egenomsorgen skal altså også være der, midt i den søde barselstid.

Jeg kunne lave et helt indlæg om hvordan beauty først og fremmest kommer indefra, men det må jeg uddybe lidt en anden gang. Her er det mine overall beauty rutiner - altså dem der går udover at drikke rigeligt vand, får sovet nok og spise godt.

Det indre:

Jeg tager den her kombination af tilskud fra Pukka, som er med til at styrke de indre organer - og især underlivet. Jo bedre jeg har det, og jo stærkere jeg føler min krop kommer igen ovenpå fødslen, des mere er jeg i balance og des bedre kan jeg tage mig af min 2 børn. Og det er det jeg fokuserer på i øjeblikket. Og selvom det lyder som en kedelig hippie-kliché, så er mit absolutte vigtigste beauty redskab at være i balance.

PUKKA Cleanse THE

Jeg drikker ammete for at øge mælkeproduktionen. Dexter er jo en totalt ædedolk, hvilket jeg også fortalte om her. Det er en helt standard ammete fra helsekost. Jeg elsker Pukka's produkter - også deres kæmpe udvalg af te. For tiden drikker jeg Cleanse og så tager jeg deres Clean Greens, der er en kombination af en masse forskelligt grønt og urter, der gør at jeg ved at jeg altid får nok af alt det gode - også på de få dage, hvor jeg ikke lige får spist nok grønt. Clean Greens er et fuldkommen fantastisk produkt, som du kan finde- og læse om her

Ansigt og krop:

Renseskum, lermaske, ansigspeeling, reparationscreme til ar og strækmærker, reparationscreme til ekstra tør eller revnet hud, ansigtsserum, ansigtscreme[/caption]

Jeg er blevet rigtig glad for Beauté Pacifique's produkter. Man siger at der ikke er én hudplejeserie, der matcher alle hudtyper, men den her matcher i hvert fald min. Det er meget længe siden, at jeg har følt at min hud har været så meget i balance som den er nu. Måske har det også noget at gøre med at jeg ikke har stress i min hverdag, for det viser sig rigtig meget hos mig. Jeg er specielt glad for deres renseskum som jeg bruger i badet om aftenen. Når jeg har masseret den ind i ansigtet, bruger jeg min konjac sponge og et par gange om ugen bruger jeg så efterfølgende deres ansigtspeeling. Den efterlader huden virkelig dejlig blød.Efter badet, smører jeg først ansigtet med seriens ansigt serum og efterfølgende lidt ansigtscreme. Her over vinteren har jeg brugt den ansigtscreme som var til ekstra tør hud, men er nu gået over til en som er lidt lettere. Jeg er virkelig positivt overrasket over produkterne. Virkelig!

Body Oil, Face Mist, Body Balm, Body Scrub, Lip Scrub, Roll On Perfume

Er vild med Mirins Copenhagendesign og flasker. Det er virkelig lækkert og tiltalende[/caption]

Mirins copenhagen - en ny serie som jeg er blevet ret vild med. Specielt duftene som er milde og dufter rent og naturligt. Serien består ikke af de traditionelle hudpleje produkter, så den er fin at supplere op med til dine daglige standardrutiner med f.eks Lip Scrub, Body Balm og Aromatherapy Perfume Roller. 3 rigtig dejlige produkter, som jeg har forelsket mig i. Lip scrubben har været så god her i de kolde måneder, da mine læber udover plejen også har trængt til at blive peelet. Det er en god scrub lavet på sukker og olie, så den smager samtidig sødt. Jeg har nogle få tørre steder på kroppen, som virkelig har haft godt af at bruge BodyBalm. Jeg har ikke kunne bruge parfume siden jeg blev gravid, så det er dejligt med de skønne dufte fra de små roll-on flasker. Dem har jeg virkelig nydt.

Bio-Oil

Jeg har desværre fået lidt strækmærker på min mave i denne graviditet - tror Dexter som var et helt kilo større end Sean, lige fik strukket min hud de sidste 14dage ( jeg var også kæmpe til sidst ;) Jeg bruger fortsat Bio Oil, som jeg havde håbet på ville afhjælpe strækmærker fuldkommen (det kan du læse om her). Jeg bruger også strækmærke cremen fra Beauté Pacifique. Jeg syntes det for tidligt at sige om det hjælper, kun en måned efter fødslen, og udover mine strækmærker er min mave også blevet helt mørk , som om alt min pigmentering har sat sig på maven, men det skete også med Sean, og jeg må være tålmodig og vente på det aftager. Jeg skal nok lige holde jer opdateret på hvorvidt mine forskellige forsøg på at mindske strækmærkerne hjælper eller ej. Kryds fingre :)

Vichy Idéalia BB créme

I hverdagen, hvis jeg skal se lidt friskere ud, kan jeg godt finde på at bruge denne BB cream fra Vichy. Jeg gider ikke lægge makeup på, da jeg er hjemme det meste af tiden i de her dage. Men den he BB cream giver lige en lille glød og udligner pigmenteringer, så jeg ikke ser så træt ud, men heller ikke helt made up. Jeg er blevet rigtig glad for den. Den har en skøn konsistens og giver et meget naturligt look.

Shampoo og Balsam fra SENSAI[/caption]

Mit hår er lidt træt og tørt for tiden og har brug for ekstra pleje. Jeg har fundet nogen af det lækreste hårprodukt nogensinde. Det er virkelig luksus og det afspejler sig også i prisen, så jeg bruger det langt fra hver dag. ikke en shampoo, men ind imellem forkæler jeg mig selv.Sensai shampoo og balsam er noget af det fineste og bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg fik det i gave og tænkte ikke videre over det, men fik mig en glædelig overraskelse,for hold nu &%€# hvor bliver mit hår lækkert - altså, det er helt vildt jo.

LOVE shampoo, LOVE conditioner & NOUNOU hårmaske

Til hverdag bruger jeg Davines, som jo også er total luksus produkter. Jeg har prøvet så meget gennem tiden, men finder på en eller anden måde altid tilbage til Davines. Mit hår er tørt, og derfor fik jeg anbefalet at bruge LOVE serien, som jeg er meget glad for. Den tilfører en masse fugt til mit hår, hvilket er tiltrængt. Det er helt klart på produkter til håret, at jeg bruger flest penge. Og jeg elsker Davines.

Jeg bruger den her spray lige efter badet, fordi det bliver så hurtig filtret, men med den her drøje hårolie på spray, er det meget nemmere at redde igennem. Super luksus, og super god.

ORIBE Hår Olie

ORIBE Wave and Shine Spray

ORIBE Dry Texturing Spray

Hvis jeg skal ud, og håret skal sættes, så er nogle af mine yndlingsprodukter dem fra Oribe - det har det været længe. Det er igen luksus produkter, men de er alle pengene værd og kan ikke samlignes med så meget andet på markedet. Det er nogle svære produkter at få fingrene i, da der ikke er så mange forhandlere, men det burde kunne lade sig gøre :) . Jer der har prøvet dem, ved hvad jeg taler om når jeg siger, at når først man har prøvet deres stylingprodukter, så er de svære at undvære igen. Hår olien er rigtig drøj, har haft denne flaske i et år, og den er stadig halvt fyldt. Wave and shine spray giver håret lidt glans og beach look, den skal man ikke bruge for meget af, da den så gør håret lidt fedtet at se på, så igen er produkterne altså enormt drøje, og skal kun bruges lidt af. Dry texturing spray er min favorit. Spray lidt i hårbunden, og den gør håret meget mere fyldig. Hvis det håret falder sammen igen i løbet af dagen, så kan produktet aktiveres ved at massere en smule i hårbunden. Bruges produktet i håret og ikke hårbunden, så blir det lidt vildt og ekstra fyldigt. Sådan et: "I woke up like this" look :)Jeg er fan, og jeg er afhængig!

Det var lidt fra mig om hvilke rutiner jeg har og hvilke produkter jeg foretrækker. Jeg har gennem tiden prøvet RIGTIG mange forskellige produkter og jeg er ikke i tvivl når der er noget jeg kan lide, så tag det fra en der ved en ting eller to om den slags ;)

Af Saseline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments