Jeg elsker alt inde for Beauty - elsker at dulle den med makeup og outfits, elsker at bruge produkter som passer på min hud og elsker at vi som kvinder kan slippe afsted med det😜 Jeg tænkte jeg ville dele mine sminke-Beauty rutine med jer, da jeg er gået hen og blevet ret så vild med Jane Iredale. Køber alle mine produkter på janeiredale.dk

Det er simpelthen så lækre produkter, og selvom jeg har en del fra andre mærker, så syntes jeg at det er det brand som sidder bedst på min hud, ser aller mest naturlig ud og holder bedst.

Først fugter jeg min hud, og så smører jeg en primer på. Denne her fra mærket Delilah er den bedste jeg har prøvet. Det er som at ligge silke på huden. Grunden til man ligger en primer, er så man får mere en glat og jævn hud til når man påføre en foundation. Inden foundation, bruger jeg en concealer under øjnene og andre steder hvis jeg har lidt knopper eller mørke pletter. Så påfører jeg foundation - i et tyndt lag, hvis man påfører for meget syntes jeg hverken det er pænt, men huden kan heller ikke ånde, det er ikke sundt for huden og den vil ikke kunne klare det mange dage i træk.

Efter foundation, som jeg påfører med en børste, bruger jeg lidt mineral pudder - igen i små mængder. Jeg har pudder i 2 toner, en som er min hudfarve og en som er nogle toner mørkere som jeg kan bruge til at markere ansigtet ved kindbenene, næsen, hagen og panden. Husk det kun er små mængder - så det ikke bliver for drag-agtigt. Derefter bruger jeg en rouge som jeg påfører på æblekinderne:)

Jeg er ikke den som laver meget ved øjenene, men nogle gange må der godt ske lidt. Jane Iredale har bl.a nogle øjenskygger som er en slags 'creme' konsistens, hvor man let smører på øjenlågene. Hvis man har lyst kan man blende lidt mørkere farve ved øjenæblet så man rammer det ind. Går jeg hele vejen, så bruger jeg en sort eyeliner, gerne så jeg kan smudge den ud.

Noget af det som kan ændrer dit look aller mest er faconen - og farven - på dine bryn. Og det er nok lige præcis den som jeg syntes der er flest som ikke helt har styr på - ikke sagt på en grim måde - men jeg tror ikke altid at det som man selv ser er hvad andre ser😝

Det er vigtigt med bryn ikke at bruge de varme toner. De skal være 'kolde' i tonen. Og ikke kun en tone men flere toner man blender ind. Så ser det mest naturligt ud. Brug en pensel til brynene og børst efter når de er malet op, så øjenskygge-støven bliver blandet ordentlig ind.

Hvis jeg kun måtte vælge en makeup item som jeg kunne bruge resten af mine dage, så ville det være mascara. Jeg ELSKER lange fyldige vipper - måske noget at gøre med jeg slet ikke selv har nogle. Jeg får sat vipper på, så de naturligt ser lange og fyldige ud, og hvis jeg skal ud eller laver billeder så bruger jeg også lidt mascara på vipperne.

Carmex er for mig total uundværlig i de perioder hvor vejret er så koldt som nu. Jeg har en liggende alle steder i huset, på badeværelset, i stuen, på nattebordet ved sengen og i bilen. Hvis ikke jeg smører læberne ind flere gange om dagen så sprækker mine læber fuldstændig pga kulden. Og begynder de først at sprække så kan jeg slet ikke have nogen farve på læberne.. So honey, treat your lips right😙

En af de fedeste ting ved Jane Iredale er nok refill konceptet. Køb nyt når den gamle er brugt op og sæt i..

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments