Vi var på den igen, Szhirley og jeg til Copenhagen Fashion Week. I sidste uge fik vi drukket champagne, grint og snakket igennem (uden børn som i de gode gamle dage), og ikke mindst fik dullet os 'fashionable op' til nogle af de mange shows... Og man kunne jo godt spørge sig selv, hvad vi egentlig laver der i dagene under modeugen, og hvorfor vi egentlig deltager gang på gang... Mit svar ville nok være, at jeg suger en masse kreativ energi til mig, kigger på de mange styles på runway'en, og som folk har klædt sig på i gadebilledet - selvom det ser noget så tilfældigt ud, er det sat sammen ned til mindste detalje.. Derudover, får vi hilst, og snakket med en masse mennesker i branchen - 'minglen' som man nu siger, og jeg får oveni hørt en masse musik, jeg ellers aldrig ville ha hørt, og Shazam finder ofte frem til hvad beat det er der bliver spillet på lydanlægget, så jeg kan høre det i bilen når jeg er alene og kører fra A til B... I bund og grund, er fashionweek en masse inspiration, som jeg suger til mig... Og det gør jeg endnu mere disse dage, da jeg er ved at åbne webshop.. Men det vender jeg tilbage med inden længe. Her ville jeg vise jer nogle af de billeder jeg fik taget under modeugen, jeg fik ikke gemt så meget, fordi jeg fik snappet det meste. Men i kan evt følge mig på snappen, mit brugernavn er SaselineS :=)

IMG_8739 Med lidt sol i fjæs, nyder vi et moment inden showstart

IMG_8712Begge Kimonoer - og min cap - er fra det danske mærke Unmade Copenhagen

IMG_8693Jeg har naturligvis mine Szhirley Shades på, som kan købes i mange forskellige farver på Shirleys Shop

FullSizeRender-1

Her er et billede fra et af de fine shows, her fra Designers Nest

FullSizeRender-2Hov, der kan man da lige spotte kronprinssesen :)

IMG_8502 IMG_8615 Jeg bærer her den fineste Playsuit fra Stasia, i det fineste blonde materiale. Mine sko er købt fra en webshop jeg ikke husker, og tasken er fra Fendi - købt i Kassandra i København IMG_8591

IMG_8648Min FW entourage, Kenneth og Szhirley - vi på vej til Show, og Szhirley snapper os lige i elevatoren, mens jeg laver en selfie;)

IMG_8632Mødte Noah til et af showsne, vi fik lige øjenkontakt da vi sad og følte musikken begge to;)

IMG_8671Mine dejlige veninder - oh soooo fashionable ladies... Nicci Welsh, Szhirley, Camilla og jeg

FullSizeRenderHvis i nogensinde har undret jer over hvordan vi kan drikke Champagne og transportere os selv fra show til show, har i svaret her. Vi er så heldige at have en lækker bil med chauffør fra Mercedes, som kører os rundt. Travelling in style, om man så må sige;)

Af Saseline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments